SISTA DAGEN PÅ LOVET.

Somsagt, det börjar verkligen närma sig slutet på denna sista lovdag. Imorgon blir det inga mer sovmornar, utan det är upp tidigt och jobba häcken av sig i skolan! Får tänka lite extra på att de är lov om 4 veckor igen. (jippie! inte alls långt kvar... -.- ) Mikkan kommer inte heller va i skolan på hela veckan den fuskaren! Nej hon är och åker skidor i klövsjö.. BLÄ

Nu ska jag borsta mina tänder och lägga mig i sängen och sova. GODNATT

EN SMÖRGÅSTÅRTS BIT & EN SKÅL MARÄNGSWISS.



PJUUH. Nu är man skapligt mätt. Vi åt Victorias smörgåstårta som hon gjort, 
super goood! Sen blev det lite marängswiss på det också. Mumsigt!
Hon fick även mycket fina presenter. Gillar hennes converse som hon fick, HALLON RÖDA!

Vi hörs LATERO...

GOD MORGON BABES.

Klockan är strax efter halv 11 och jag är vaken! Ska äta frukost inom kort och fixa mig. Halv 2 tar jag bussen till Östervåla för att möta upp Lovisa och traska till Viccan. Vi ska på 15 års kalas! Ja Viccan fyller alltså år, får se vad de bjuds på för gott där då. HIHI. 

Nej nu måste jag äta lite frukost. Pusseli & ha en trevlig söndag!

LOST EDUCATION.

Här kan ni ju lyssna på Tärnsjö's egna lilla pojkband som fanns en gång i tiden.
Haha, kvalitén är inte den bästa, men det funkar!

Medverkande: Rasmus Flink, Wille Bertilsson, Jesper Lindell (rip) & Joel Öberg.

SNÖ....

Kan det inte bara försvinna!? Börjar bli trött på all snö och vinterjackor. Jag vill ha Sol och bad!

#2.

HELLO BABES. Sitter just nu i bilen påväg hem. Galet skönt att bara vila benen och framförallt mina knän.. Dom tar kål på mig :( Ikväll (eller ja när jag kommit hem) så ska jag nog ta det lungt och möjligtvis leka med Frederik och Rita.. Det får vi se. fan de blir långa inlägg på telefon. Haha

MOBILBLOGG.

hihihi. Detta är ett test från min mammas mobil jao. Är förresten påväg till gävle, bara så ni vet....

EN ENKEL HEADER.

. Orkar inte trixa mer med designen. Så den får se ut såhär ett tag framöver tills jag har fått nya idéer.

RINGALING.



denna söta ring följde med mig hem igår från stan.

ONSDAGS MYS MED MIKKAN.

Ice age 3, Prinsessa, I love you Beth Cooper.
jag och mikkan myste framför tvn med filmer och en massa gott!

HMMM.

jag känner för en ny design. eller iallafall header. får klura på det imorgon. 

GODNATT

NEW IN.

Igår blev det lite pulkaåkning i lapphällarna med mina goa vänner!
slutade med trasiga pulkor och frusna tår.
jag och rita åkte en sväng till uppsala och jag hittade endast
denna väska som jag suktat efter länge!

nu ska jag klä på mig lite mysigare kläder och sedan kila till gårn. PUSSELI

EN KLASSIKER.


en måndag morgon som denna tog jag mig friheten att knäppa en gammal klassiker bild.
skivan + vattnet.
har gjort det förr men gjorde det igen. me like


nu ska jag kila upp och baka en kaka till mami!

LÖRDAGS KVÄLLEN.

BABES, lite gles uppdatering här tycker jag. I torsdags och fredags gick jag i skolan på dan. Fredags kvällen tillbringade jag på en bio i uppsala (snabba cash) med mina systrar och jim. I lördags var jag med mina fina tjejer och då badade vi tunna och åt tacos, mycket musigt!! Nu är det iallafall lov och det är hur skönt som helst!


WE ARE THE WORLD.

Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti. (lånad text av Amir&Karnaah)
Så fint gjort!

NOKIA N900.

Jag funderar på en ny telefon. Men då undrar jag, är det någon av mina läsare som vet om denna skönhet är bra? duglig? helt underbar? Den heter Nokia N900, och det sägs att den ska va grym! är det sant!? vore till stor hjälp om ni visste nått! 
Puss på er.

LOVISA E EN FIN FLICKA.

Ja Lovisa ville att jag skulle blogga lite, om henne. Jag som tänkte att jag skulle kanske ta en blogg paus! (a) Men icke. 
Så ja vad ska jag skriva om henne då? Jo hon ville att jag skulle skriva att hon e Bäst, å ja det stämmer ju! Fast jag e bäst jag åh :D Så vi säger väll att vi e bäst!? Ah låter bra..


Återigen när man kommer hem så sitter man vid datan, så typiskt. Jag skulle behöva ägna denna tid åt att dels träna engelska och bild! Gaah, det börjar bli knapert nu när det snart är lov. Om cirkus 2 DAGAR!! Så skönt det ska bli att bara få sova ut och vara hemma hela dagarna och göra absolut ingenting! 

Håller ni inte med mig om att de ska bli skönt ?

MIN MAMI E SNELL.

Jag vet inte vad jag gjort, men något måste det va eftersom mamma har gett mig två presenter idá! :D




RIGHT NOW.

Här sitter jag i soffan med laptopen i mitt knä och väntar på käk! Det blir goda hamburgare som min Mami gjort. Man måste ladda upp med bra mat innan man ska iväg till hallen för att träna fotboll, i 1 timme. Alltid lika underbart varje gång man sätter på sig skorna och benskydden, då är det bara köra! De blir som att man leker av sig efter en hel dag i skolan med en massa läxor, plugg och arbeten. 

NU hörde jag Papi ropa, hambrugarna är klara för att tjockas i! 
Pusseli..

OMG GE MIG.


CHILL.


HELLO BABES. Hem kommen från skolan alldeles för ett tag sedan.
Nu blir det bara chill fram tills maten och träningen kl. 2100 ikväll! 








såja, det var ju det idag också!
puss på er alla läsare 

LATERO.



skön helg kan man säga ja..

strax ska man byta om för att ut och springa med laget!
lite energi behöver man då så jag laddar upp med c-vitamin & alvedon!
(en banan kanske också)
toppen tänker jag då, ah ganska så toppen.

hörs LATERO




IT'S FRIDAY.



skönt med helg. blir en chillar helg, så
ha en bra fredag,lördag & söndag :)!

pic: weheartit.com

RUN BITCH RUN.

laddat "ipoden" med musik.
ut och springa nu sen duscha och glutta tv.

pusseli

MESSY.

mitt rum ser ut som ett bombnedslag igen!
men det är så jobbigt att säda. får ta tag i det någon dag.

käka nu sen blir det träning i heby!

GATAN UPP-MASKINEN. ♫


NATIONELLA PROV I SVENSKA.

Kan ju inte säga att jag var riktigt säker på alla frågorna! Men det var inte så värst svårt. Bara det att man måste tänka mycke själv, kanske inte min starka sida. Men ett Godkänt blir det nog. Annars blir det fail man, fail..

Snart blir det tunnbrödrulle och träning! pusseli :)

MUSIK. ♫


I LIKE ROSA.


SÖNDAGS PLUGG.

Håller ni inte med mig om att söndagar inte är kul ? Den sista dan på veckan då man gör det som man inte hann med i veckan. Alltså en massa skolarbete. Sånt som bara skjutit upp kommer tillbaka till en på söndagskvällen, att "ja just ja det skulle jag göra! " I mitt fall  blev mitt "ja just ja" Kemi plugg. Har nämligen prov i det imorgon, å ja det enda jag kan är nog hur en jon blir till. Haha. 



MIN HELG.

Fredag: Var i skolan å hade so prov. som gick hyfsat bra iallafall. sen bar det av hemåt för att slappa framför datan och teven. min familj åt bakad potatis och jag blev hämtad runt 6 med den stora traktor epan! vi for in till uppsala och hade de lite små trevligt sådär :) kom hem strax innan tolv slaget.

Lördag: vakande av att mamma och pappa redan hade stuckit till sthlm. det skulle hälsa på min mormor och gratta henne eftersom hon fyllde 83-84? i tisdags. jag ville stanna hemma och bjuda Rita på mat! å runt fyra halv fem kom patte, freddi o snövit hit. det hälsade bara på mig och mitt vackra hus! rita kom 3 minuter senare och vi pratade lite med pojkarna. när de åkte till sthlm ( de också ) så gjorde vi choklad pudding. sedan satte vi igång att slänga i lite färg i ritas hår! mycket skratt och skoj. och på färgningen åt vi tacos, mucho gött :D 
på kvällskvisten blev de, ute och gå, gårn, pellans, bil, hem och sova. 

Söndag: vakande halv 1. käkade toast. satte mig vid datan i väntan på att få åka och springa av mig i hallen med lite fotboll! å när jag kom hem blev de återigen bakad potatoo. awesome! dusch och nu sitter jag här med ansiktsmask i facet som snart ska tas bort!

kände bara för att dra helgen i långa drag. så läs om ni nu vill & orkar!

MR. PATTE & FREDDIBOOI.

HAHAHAH. Har precis fått resultatet av Ritas fina slingor i håret! Nog för att de blev ganska bra så är vi inte så kunniga på de där med att slänga i slingorna i håret.. 

Vi har även hunnit med att äta Taco, gjort chokladpudding ( som ska ätas inom kort ) och fått besök här i mitt lilla hus! Det var ytterst trevligt. De på rubriken kom en sväng och bytte ord med oss, + snövit halkade in där också ett tag. Nu är frågan vad jag och Rita ska hitta på nu ? Nu har vi liksom inget planerat mer.. Men något hittar vi nog på, kanske blir en pellans på Taco´sen! Haha.

Ha en fin & bra Lördag allesammans! Pusselipuss



ICE 

FREDAG + HELG.

så skönt med fredag. skönt att få slippa skolan och bara slappa. 

so provet idag gick nog riktigt bra tror ja! får hoppas på ett mulitbra resultat nästa vecka. snart blir det bakad potatis och kött. lite senare får vi se vad som händer. men något ska de nog bli! kommer förmodligen kanske inte blogga något i helgen.. men återkommer genast å söndag!

MEN vad ska ni hitta på i helgen ? :)

MUSIK ♫

har precis pluggat både so, engelska och kemi!!! å jag känner mig så duktig så jag unnar mig lite musik från spotify. men jag tänkte dela med mig musik från youtube till er :)  









HÄR SITTER JAG IGEN.

Som rubriken. man kan bara inte få nog av datan! man vill bli uppdaterad via facebook, man vill läsa andra bloggar så som kompisars och "kändis" bloggare. inte sant? jag är nog inte ensam om att tycka att datan e en del av livet. det händer så mycke på så många olika håll som man vill ha reda på jämt och ständigt. 

men iallfall så sitter jag med, såklart, so boken och anteckningar. ska plugga lite men som lite paus efter filmen, sommaren med göran, så ska jag fixa malins header. eller iallafall börja på den.

KVÄLLSKVISTEN.

PJUH. helt matt och trött efter en dag i skolan med massa jobb å grejer. sen mycket so plugg när jag kom hem och till sist gården med rita. tog en dusch för ett tag sen, å det va otroligt skönt! bara skölja av sig allt. så snart väntar sängen med so boken i handen för att läsa lite om 2:a världskriget. får hoppas att provet går bra på fredag! 

puss & godnatt

INGEN RUBRIK.





















TE, SURA REMMAR, SO ANTECKNINGAR OCH TV.
perfekt efter en seg och lidande träning. känner att mitt knä inte riktigt vill fungera med min vad och mitt lår så det blir nog ingen dam-lags träning imorgon. det får bli lite super skojigt So plugg istället! jippe!!! (eller inte direkt) det enda jag kommer ha i huvudet på fredag är en massa årtal om 2:a världskriget & Hitler. jag får plugga som en japan så jag klarar detta prov, fast det kanske inte blir några problem. Hehe.

nej här kan jag inte sitta längre!

SHIT.

Äsch, jag behåller den headern som jag har nu..

jag vet inte vad jag ska skriva i bloggen längre? känns meningslöst att skriva de som hänt i skolan, eftersom det händer imprincip samma sak varje dag, så de blir lite långtråkigt att läsa samma sak 5 dagar i veckan. hm kan bli jobbigt! 
men jag får återkomma när fantasin har börjat flöda igen..

RSS 2.0