RÅKEN RÅL.

nu blire kryssning för hela slanten!!!!!!

GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN.

GOD MORGON.

ja nu är jag upp med tuppen! eller nej just ja, det va för 4 h sen. haha
ja iallafall nu glider jag och rita in till stan! och jag kör på mjukisstyle.... lovely

ICA ULF VIDEOBLOGGAR.

HAHAHAHA, klockrent

LITEN TRIPP I UPPSALA.


haer er den
ja då har jag precis kommit hem från en stund i uppsala med mamma,pappa och ullmo. jag hittade inget på rean, men jag hittade en kavaj på H&M. jag ska in till stan imorn med så då kanske jag hittar något småttit på rean! 

klockan 6 är de träning. efter de ska mikkan och ninni hem hit och duscha osv. sen ska vi troligen till våla, om jag pallar :) 
nu ska jag dunka vidareeeeeeee. pusss

DET HÄR ÄR RITAS PINNE.



ja rita tycker om den men jag tycker den är vidrig. usch jag skulle aldrig vilja ha en sån :) hoppas jag inte får en när den avlat av sig ungar för då grinar ja... den heter iaf herman, men även leffe också. jag tycker leffe är finare :) ihihihih

17.06

HEY. ja idag har jag inte gjort mycke alls.gick till s ullmo & jycken. det snöade ganska rejält... vi har pysslat lite å vart på pellans. kom hem för ett tag sen å käka. nu sitter jag här med björn rosenström i högtalarna- en gång är ingen gång. det är super. men vad händer idag/ikväll?

BLÄ.

allt suger. jag är trött ska sova nu. godnatt.

TRÅKIGT.

IM BORED. ja här sitter jag, inge spotify, inga låtar på datan och youtube funkar inte heller. HÄRLIGT! låter som att våran data har gett upp helt nu. ingenting funkar längre. ska fan köpa min efterlängtade data snart. det behövs ju!!!!
+ att min mobil börjar bli helt paj nu med. knapparna är segare än nånsin... det är bara elände nu för tiden. ack ack ack

JULAFTONS BILDER.

ja här kommer lite bilder sen julafton. han inte knäppa så mycke, va så uppe i att öppna alla fina paket... :) bihiii
.














JULDAGEN.

jag har haft en jätte bra julafton iallfall. har ni haft det?
jag fick många fina presenter, tex:

♥ babyliss i curl 
♥ peak tröja/byxor
♥ rosa vantar
♥ presentkort H&M
♥ pengar
♥ smink (i.d mineral foundtaion)
♥ påslakan
♥ linne
♥ kjol
♥ smycken & annat smått och gott!

nu blir det lite mer julmat. och senare ikväll blir det popcorn på spisen och film hemma hos bästa rita! jag tror vi ska vara där iallfall. vi måste ju pröva hennes nya bio ljud som hon fick igår :)

bilder från julafton kommer senare...

GOD JÄVLA JUL.


DAN FÖRE DOPPAREDAN.

a nu är det dan före dopparedagen å det känns verkligen inte som att de är julafton imorgon. jag tror inte jag är ensam om att tycka det. har sett att flera på face har skrivit de, å det stämmer ju! 

ja gjorde iallfall maränger här om dan. å dom blev fula, men super goda! dom ser ut som små spräckta ägg :) 




ja och nu sitter jag här inne på mitt ensamma rum å lyssnar på musik. det finns inte så mycke mer att göra förutom att ta en macka med julskinka på! gotteligott . så får det nog bli

15.12

BABES. nu har alla landat här i vårat hur och det är jätte mus! haha nej men mys va..

a och jag sitter på mitt rum med målade naglar och tittar på julkalendern som jag missade imårse. å det är värkligen spännande må jag säga! jag väntar på maten, för jag vill ut till östa som vi ska runt halv sju. då blir det glögg och mys hos måsen och munken :)!

LITE BÄTTRE.

ja nu har ni blivit bättre på att kommentera. men det var nog bara för att jag sa till er va ? det ska man väll inte behöva göra :D haha men jag kanske är dålig själv, men jag försöker! 

idag har det vart en dega dag tills klockan blev 6 då det var dags att fixa sig för att sedan kila upp till jycken och ullmo. ullis fyller nämligen 21 år idag! shit va tiden går fort å jag som bara e 15..... men iallfall imorgon kommer moster(+ man) och morbror hans! super kul har nog inte träffat dom på ... hm ja ett bra tag sen! då blir det julmys ute i östa och sedan hopp i säng för att öppna julstrumpan på torsdag! puss puss

DÅLIGT.

nej nu va ni baske mig dåliga på att kommentera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KNÄCK.

jag har vart duktig och gjort knäck. super gott så nu har jag ont i magen :( men det kanske hjälper om jag får titta på en film. tex, terminator salvation. fast den har jag redan tittat på idag så det blir nog terminator 1 senare. hihih

DIG ♥ MIG


LÄNGTAN.

a, liksom alla andra så väntar jag på julafton! gah jag tror inte jag kan hålla mig... även fast jag redan har sneak pekat på paketen. hihi a jag är busig jag men vad ska man annars göra om dagarna?

TRANSFORMERS, REVENGE OF THE FALLEN.

JA! då har jag precis tittat klart på transformers 2, å jag bara älskar dom filmerna. gud så jäkla bra så jag ska nog titta om på första imorgon igen. hihi. hade dock ingen text så jag fick försöka förstå vad robotarna sa. haha men men som sagt får titta om på dom. säger bara SJUKT JÄVLA BRA FILMER.




ja å klockan är åtta och jag är trött å sitter här på mitt rum och lyssnar på musik. lite blandat dårå.

FJÄRDE ADVENT.

( bild från google. )
AHA, det är fjärde advent idag och bara 4 dagar kvar till julafton fan!!! wei det är inte långt kvar nu :)

snart kommer ullis å jycken och hämtar mig så ska vi göra köttbullar. det blir såklart farfars goda recept. smaskens! efter det blir det träning halv tre till fyra. å sen slappa gärnet för jag har LOV!

WIND OF CHANGE.

HALLÅDÄR KÖTT & BLÅBÄR! ja mina enda vänner denna lördagskväll är scorpions. gaah jag dör så bra dom är....

STÄDDAG.

ja då har man blivit på tvingad att städa rummet och lite annat jucks! äsch det blir mycket trevligare när det är rent så varför inte?

ja iallafall kom jag hem från lovisa för 2 timmar sen kanske. vi käkade pizza och åkte hem till henne sen. där glodde vi på datan och sen låg vi och läste vr. å sen kom faktiskt stålpatrik,frederik och rita till oss å hälsade på lite ;) ytterst trevligt må jag säga :D 

oj nu måste jag städa vidare så inte mamma skäller på mig... :$

HOS LOVELACE´.

nu sitter jag med lovisa och karolina i köket hos eriksson. vi har varit framme på våla och ätit kebab pizza! mycket gott men fyfan propp mätt nu.

själv har man handlat för 800 i stan, det känns inte bra... men en trevlig dag har det iallafall varit ´med flickorna! :D det måste göras om.

KORTDAG.

SLUTAT FÖR DAGEN. skönt då var man hemma igen efter en timme i skolan. haha onvärt att åka dit men vi visste inte att vi bara skulle dansa såatte vi drog hem med 10.05 bussen. 

imorgon blir det jullov och stan med Rita, Mikkan & Jennifer skulle jag tro. ska inhandla lite grejer till mig själv eftersom jag redan är klar med alla julklappar! hihi, fast dom andra har inte köpten enda. (känns skönt att vara ute i god tid) 

nu har jag absolut ingenting för mig. det blir väll bara att vara hemma resten av dagen :)

AS MYCKE SNÖ.



AAH SNÖ,
shit va mycke snö det är ute! man måste verkligen pulsa sig fram till bussen. och som på bilden ovan är det från min gata.(och jag) alltså mycke snö... det är sjukt halt också men nu har dom sandat lite iallfall. fast det är ju förstås roligare när det är lite halt ;) 

finns inte så mycket att säga om dagen, tråkig som vanligt men det är bara torsdag och fredag kvar sen är det jullov och det inleds med en tripp till stan med bästa flicksen. hihi.

JUST NU FRYSER JAG.

AAH, jag har precis tränat och duschat och nu fryser jag... åh får ta mig en varm filt och en kopp varm choklad, se kan jag sätta mig vid teven och glo på nån rutten såpa som alltid går på teve så här dags. that's life

9 DAGAR KVAR TILL JUL.

GAH, det var innebandy tunering idag och det gick faktiskt riktigt bra! även fast vi kom tvåa, men de var bara för att i det andra laget vare nån som mjölka framför mål hela tiden. så vi var värdiga vinnare.

idag är det bara 12345678 dagar kvar till julafton!!! jippie säger jag bara, och inte behöver vi göra särskilt mycke på lektionerna heller ;) tummarna upp va. nej nu ska jag äta och sedan göra mig klar för träning kl 6. pussssss

PETRA ÄR BÄST.


AHMENVISST
, nu är det så att vi kanske inte är bra innebandy domare, men vafan kul vare! nu är det bara ladda till våran tunering imorgon! för jävlar va vi ska vinna :D

och det är även bara ynka fyra dagar kvar i skolan, sen är det jullov!!!!! hipp hipp hurra för tomtefar. nu ska jag bara dega här framför datan. PUSSELIPUS

TREDJE ADVENT.

JAJA, det är tredje advent vilket innebär att det återstår endast 11 dagar kvar till självaste julafton! 

vaknade 8 gjorde mig i ordning och åkte ner till konsum för samling innan vi skulle kila vidare mot sala för att spela cup! eller ja cup och cup det var fyra matcher. vi spelade mot Sala och Norrby. (tror ja) det gick väll sådär men det var ju bara träning. å bättre domare har man faktiskt stött på i sina dar....

TRÖTT DET VAR ORDET.

TRÖTT, yes det var ordet. är fortfarande sjukt trött från torsdags natten. haha, men det vare värt. gjorde inget speciellt igår kan man säga, drog hem vid elva och sov. sjukt skööönt.


gick upp åtta oh drog iväg till valbo med mami och papi. så nu är jag klar med alla juklappar! nu är det bara att vänta till julafton så man får sina paket:)ja och ikväll ska jag troligtvis bara vara hemma å svulla tacos för att sedan tagga till TRIANGELN imorgon i sala ! satan va kul :D

LUCIA.

JAHAJA
, då har man kommit hem från skolan. 
gårdagskvällen var nog somsagt den roligaste på länge! haha ojoj, men trött blev man och sova det gick inte. absolut inte. vakande 5 och gjorde oss i ordning för att sedan traska till bussen och ta bussen till kyrkan för att gå lucia tåg. åå det var värkligen lång tråkigt att stå i kyrkan 1 timme!? om inte mer, men men det var över rätt så snabbt iallafall.

nu ska jag platta håret och invänta lovisa som kommer med halv fyra bussen.. :)

ÖVERNATTNING.

ÅÅ, här sitter jag och lyssnar på musik å käkar pepparkaksdeg. jag har kommit på att jag äter en bit pepparkaksdeg varje dag nästan. haha men det är ju så gott ju. ska snart hoppa in i duschen och sen packa ner allt jag behöver ikväll och imorgon. ska även packa ner 4 POPCORNPÅSAR! hahah, ja för klockan sju då åker vi till bjurvalla och sover och sen kommer vi hem imorgon :)

ROCK THAT BODY.

ROCCK, nu sitter jag hemma i mjuksikläder och bränner skivor. hehe inte de roligaste men whatever. rita och mikkan ligger och glassar i solariumet, så det kommer se bajsbruna ut imorgon skulle jag tro. senare mot kvällningen traskar jag och rita ner på gården och härjar loss. för det är ju det vi brukar göra! haha

DAGENS LÅT VA


FINALLY.

SKÖNT, då var man klar med både engelska och svenska. pjuuh. man kanske får ett g iallafalla då.
snart ska jag nog lägga mig i sängen för jag upptäckte nyss att klockan var lite över nio rå. å jag är sjukt trött så det passar nog bra med sängen nu. dessutom så är de innebandy imorgon på morgonen så det måste man fasiken va utvilad till! för det är grymt kul

SKRIVA SKRIVA SKRIVA.

TAKE ME AWAY.
a nu var jag hemma från skolan och jag ska tillbringa min tid fram tills träningen i Microsoft Word. exakt jag måste skriva klart både engelska och svenska! sjukt att det ska va inne imorgon. men men

å även rita krita skita ska vara med på fotbollsträningen ikväll!! :D tummarna måste upp för de, yes förfan.

LOVE IT.

HEMMA, nu är jag home å jag sitter här vid datan och simple plan på högsta volym. jag måste skriva lite på svenska och engelska. eheh, men det får vi se om jag pallar med sen...

denna vecka är det några saker att se fram emot:

♥ sova hos ida n på torsdag
♥ lucia och skoj med lovisa på fredag
♥ valbo på lördag/söndag ? 

TILL VICTORIA FORSBERG.

om du ser det här inlägget kan du vara snäll och gå in på min blogg å fixa så man ser min bild. för jag har hört 4 st (inklusive mig) som inte ser den där bilden jag har som header. vore snällt om du fixa det viccan!:D

PEPPARKAKA.

SKÖNT, nu har jag tränat och ätit middag! å träning den gick super duper bra. verkligen kul att börja igen, å snart är det ju cup i sala! det längtar jag till ännu mer...

nu sitter jag här vid datan (hm ovanligt) å nu har jag en bit pepparkaksdeg i handen å smaskar på! det är faktiskt godare än själva pepparkakan tycker jag :)

TELEPHONE-LADY GAGA ft. BEYONCÉ






DO YOU SEE IT!?

JA EN FRÅGA BARA DÅ, ser ni min header!? flera har sagt att dom inte ser den här bilden  högst  upp på sidan. själv ser jag den inte heller. men frågan är om ni ser den?

GODMORGON.

gårdagskvällen bestod av fika i östa och lek och bus med lovisa jao!

jag vaknade för typ 1 timme sen (?) å jag är fortfarande trött. hehe, men piggare måste jag nog bli eftersom det är träning halv 3! gah jag har inte tränat sen ... ja exakt jag kommer inte ihåg! fast på ett sätt ska det bli skönt att börja träna igen. har smyg längtat lite efter fotbollen :)

OKAY TODAY.

JA, nu såhär på morgon kvisten har jag lekt med jycken jim. vi har laddat hem en massa mjusik å lyssnat på det också. å nu klockan 3 ska jag och mami ner på bio och kolla på luftslottet som sprängdes tror jag den heter. det ska bli riktigt mys faktiskt. 


sen ikväll kanske jag hittar på något med mina kära vänner, eller ja en kära vän. men det får vi återgå till latero. PUSSPUSS

FIREPLACE.

ÅHÅ, då har man kommit hem efter 3 timmar i kyrkan. jag ska bara säga en sak: jag hatar att sitta i kyrkan. och speciellt när det är sorgligt också!
never ever again.


ikväll blir det bara att sitta hemma med familjen och umgås. just nu sitter vi framför brasan som är tänd och lyssnar på metallica bla.

NAJS/BAJS.

♥ det är fredag imorgon
♥ det är ytterst två veckor kvar till jullovet
♥ det är inte långt kvar till julafton

x det är begravning imorgon
x det är is kallt ute
x jag behöver nya kläder

SNÖ SNÖ SNÖ.

ÅÅÅ, det har kommit några cm. snö ute. jag vill inte ha snö... jag tycker inte om kylan som den bär med sig -.-
men snö kommer du ju oftast så man får väll hoppas att den försvinner ganska snabbt iallafall!


ja nu sitter jag här vid datan igen, hihi. Mikkan åkte nyss hem och jag ska väll sitta kvar här ett bra tag till. å imorgon slipper jag skola (YÄS) fast jag ska inte göra nå kul ändå men, det är ju begravning för farfar min... men de kommer nog gå bra (:

HEJ HOPP

SOVMORGON.

JA, nu sitter jag rita mikkan och heffan i data salen och facebokar. vi har ju sovmorgon idagså den tiden utnyttjar vi i datasalen!


SUPERSNÄLLASILVERSARA & STÅLHENRIK.

å är inte den nya julkalendern bara för bra och rolig!? haha jag kollar faktiskt på den varje morgon. jag och min pappa sitter i köket och små fnissar lite. hihi, det är en bra start på morgonen!



nu ska jag kila upp och lägga mig i min varma säng. PUSSPUSS

SPOTIFYYYYY.

SUPER, mitt spotify funkar nu! helt suveränt bra alltså. det bästa idag må jag säga...   





ORANGE APELSIN.


MJUSIK IN MY HÖGTALARE.

HOHO, hemma från skolan nu och provet gick lika galant som man trott. eller nej det trodde jag faktiskt  inte men så blev det. nu ska jag bara sitta framför datan tills papi kommer hem. då blir käk och sedan ska jag traska ner till gårn för att leka lite med rita. hihi, det är liksom tradition att gå till gårn både tisdag och onsdag. men igår hann vi inte. för då sprang vi runt på stan och lekte istället!
yesyes, men nu kallar musiken i mina högtalare. och jag får fortfarande lyssna på youtube eftersom mitt spotify inte funkar igen... SUCK
..........................................................................................................................................................................

THIS IS MY DECEMBER.

HOHO, nu har jag landat hemma i soffan med datan. idag har jag varit i skolan och sprungit runt på stan. och nu är jag så sjukt trött så jag tror jag väntar med pluggandet en stund. JA, å jag hittade ett par jeans med. vi sprang värkligen runt på stan idag. haha. nu behöver vi inte springa på länge flickor. för ojoj vad vi sprang snabbt! å nej, det är snö ute... hoppas de kommer mycke eller inget alls.

RSS 2.0