GOD MORGON

Nyvaken tjej här. No idea vad jag ska hitta på nu här fram tills halv 4 cirkus. Slappa å chilla blir det nog. Kan vara ganska skönt att vila upp sig inför ikväll. För sömn, är nog det sista vi får tänka på ikväll i Sala. Haha. Men javisst ska det här bli kanon!

FIN FREDAG MINA VÄNNER

Det är återigen helg. Så satans skönt. Gick i alla fall bra på nationella idag. Hoppas man ju. Men det kändes bra. Visstå Emma!? Nu snart kommer det gäster, blir gott käk och sedan fotboll och häng med polarna! Återkommer i morgon med mer update om vad som gäller :) Ha en fin fredag allihop!

SNABBVISIT I SKOLAN

Nu drar jag mig mot bussen för att avverka 20 minuter i skolan. Känns inte värt, men gud så skönt att ha nationella muntliga i engelska gjort. + så är vi ju lediga dom andra två fredagarna framöver! Tack Gud.

GUC ÄR EN BRA SKOLA.. IPAD 2!!!!!

Har glömt berätta en sak. Eller ja, vi fick reda på de igår men.. Ja alla vi elever på GUC ska få en varsin Ipad 2 till hösten! Hur coolt är inte de på en skala 1-100 typ? Nästan så man längtar liiiite till skolan börjar. Fast nej, vill ju ha ett underbart sommarlov först!

HÄR SKA DET VARA EN FUCKING RUBRIK

Utväxten är nu borta. Helt perfekt lagom nu till valborg och allt. Har fyndat 2 klänningar i syrrans garderob också. Har inte bestämt mig för vilken jag ska ha på mig än på lördag. Men något klädesplagg ska man ha på sig i alla fall!
Kom väl hem från stan för inte så längesen. Blev en lång dag idag. Men det kompletterar vi ut med 20 minuter i skolan i morgon. ETT muntligt nationella i engelska ska jag och Emma snacka oss igenom. Men så pratglada som vi är så är det nog inga problem! Och sedan är det helg!
Bild från härliga Värmland..

I FRISÖR STOLEN

Lady Gaga - Judas, Panda Da Panda - Vem E Du, Mohombi - Love In America
Sitter hos frisören Malin just nu. Färgar och trixar med håret. Är nog inte hemma förr äns sent i kväll. + dom här 3 låtarna spelas väldigt flitigt på "trött på livet" listan! Check them out.

TJEJER

Det blev ingen träning igår. Istället kom världens bästa flickor hit. Vi gick, pratade skit och åt glass. Planerade lite mer inför valborg och det ser ljust ut. Jag börjar små längta lite! Men det är torsdag idag så veckan har gått fort vill jag lova! Snart kommer Mikkan och hämtar upp mig. Vi ska fara till skolan tillsammans, det var inte igår om jag säger så :)
♥♥♥

HOFFMAESTRO - SKANKIN' RAVE

Bjuder på lite Hoff såhär på onsdags eftermiddagen! Har ingen lust att blogga idag. Återkommer i morgon. Då ska jag även färga och klippa mitt hår inför valborg! Börjar bli lite små taggad på lördag nu i alla fall..

SONGS IN REAL LIFE

Måste bara visa er dom här. Haha så roliga!

COHKLAD MEDALJ

Ja, idag kammade jag hem först massa moam kola. Sedan är det ju bara så att jag och Emma då har haft alla rätt på 4 prov i rad. Så Ernst tyckte nog att vi var värda dessa choklad medaljer. Haha rätt kul faktiskt!

DENNA DAG

Jobbig dag. Har haft nackspärr i princip heeeela dagen. Har varit painfullt men jag har klarat mig igenom veckans jobbigaste dag. Men blev lite glad när Simon och Danne kom till min skola. Så pratade skit med dom och Sofie. Och jag blev ännu gladare när jag fick godis på mediekunskapen! Ska berätta lite mer om det sen, bara för att jag och Emma är grymma!! Prövade även jeans och åt på max med Sofie efter skolan också. Rätt bra dag ändå. Ska kolla film nu och dricka lite coca-cola cherry. Det ska jag göra hela kvällen eftersom jag är super ledig i morgon! Bästa ♥

DET ÄR SKÖNT MED VINST

Vi drog på med en härlig vinst med 5-2. Självaste pärlan jag själv gjorde då ett mål med mina fot som absolut inte finns. Men idag fanns du där min kära vänsterfot. Nyduschad som jag är så ska jag bara slappa vidare nu och ladda lite inför skoldagen i morgon. Blir en lång dag så sen update, ja det får ni räkna med!

OH MY GOD

Slappat hela förmiddagen nu. Legat i solen och degat. Ska fortsätta slappa nu och göra absolut ingenting. Det är så skönt att man är ledig en måndag. Kan vi inte få vara det oftare? Snälla?

DET BARA ÄR SÅ ATT VISSA ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

Nu snart säger jag godnatt för ikväll. Varit i full fart enda sedan jag kom hem. Hunnit duscha, målat alla naglar ätit god mat och umgåtts med mamma och pappa. Sedan kom mupparna från västerås så jag och Rita var ju tvugna att vara med dom haha. Nej men så lät det inte, vi hade det jätte trevligt. Blev film och massa skojigt prat! Haha. Men nu säger jag godnatt för jag måste verkligen vila nu tills matchen i morgon. Då är det bara kicka ass som gäller!

SKAFFAT ELD I DATAN

Laddade hem en app till min dator igår. Haha, ja varför inte? Det är ju rätt mysigt med en öppen brasa såhär års. Så där satt vi, jag och Rita igår och mös. Grillade lite korv och marschmallows med ♥

HEMFÄRD

Sitter just nu i bilen påväg hem från det varma härliga värmland. Har inte alls långt kvar, det kan nog vara runt 1,5 timme kvar kanske. Vi har i alla fall haft det himla bra där borta i värmland nu några dagar men det är så skönt att komma hem också! Helt ljuvligt att sova i sin egna säng utan svettiga Rita!

I FÖRRGÅR UTE PÅ BRYGGAN


I GÅR UTE I SKOGEN


GOD NIGHTY

Godnatt från oss i dom Värmländska skogarna. Jag och LillRita ligger och myser i sängen nu. I morgon väntar shopping, fyrhjulningsåkning och massa korv grillning!! Puss på rumporna mina älsklingar

VÄRMLAND MANNEN

Hej och hopp alla glad vänner, även ni som är tjuriga. Jag och Rita sitter i bilen vilket vi gjort i sisodär 4 timmar. Vi är snart framme i dom värmländska skogarna och då får vi se vad som händer. Imorgon ska vi shoppa lite i Töcksfors köpcentrum. Vi får se vad dom har att erbjuda.
Tjingeling tingeling!



SOCKERVADD VARE JA


UPPSALA - VÄSTERÅS

Igår  begav jag mig mot Uppsala för att shoppa lite med Rita. Vi hittade inte så mycket kan man säga.. Men det sket vi i så istället tvingade Rita på mig att vi skulle till Calle i Västerås. Haha ja och det gjorde vi. Kom fram till Calle och där hände det grejer. Satt i skogen ett tag där och käkade fluff tex. Men sen skjutsade Calle hem oss så vi slapp åka buss i över 2 timmar. Snällt av han! Kom väl in i mitt hus runt 1 taget nånting. Det blev en mycket händelserik dag!!  Sov gott gjorde jag på natten och alldeles nyss gräddade jag vofflor till frukost!

SILVER NITAR

Såhär kreativ var jag igår. Det blev förvånansvärt bra! Mycket nöjd över mig själv, aldrig varit så kreativ! Guldstjärna på dig Petra

VILKEN HÄRLIG DAG

Detta har jag gjort idag

IT'S A KEEPER!

Okej, allihop. Jag behöll jackan. Blir nog bra det här. Det är i alla fall försent nu att lämna tillbaka den! Men jag är ju lika glad ändå :D

HJÄLP MIG NU SYTRAR OCH BRÖDER

Å hallå. Min mamma köpte denna åt mig här om dan. Jag vet inte om jag ska behålla den. Den är liksom grå. Men dessutom en snygg grå.. Men vad tycker ni? Snälla, ni kan väl svara :D Behålla....Inte behålla? Jag vet inte själv liksom, ville ju ha en svart.. Men den här är ju snygg också. Å jag vet att jag inte kommer hitta en svart i sån här modell.. Finns ju inte!! Det är ju äkta skinn också... Så jaaa hjälp mig! Mamma måste lämna tillbaka den imorgon annars...........

YESTERDAY

Ja ojoj, vad ska jag säga om gårdagen? Jo, systrarna, pojkarna och två andra kom hit och åt jätte god mat. Drullen och Jycken fick berätta om deras resa. Spännande och kul att få höra allt dom varit med om. Blev avundsjuk att inte jag gjort en sådan resa, men det kommer väl.. Vi alla fick lite presenter. Jag fick två t-shirts och ett linne! Så snälla mina gullisar :)
Och på kvällen sen kom Calle och Pontus och lekte med mig å Rita. Blev en rulle film hos Rita och sedan några åk i Evon. En riktigt rolig kväll alltså. Kom hem sent men sen vaknade jag av att Simpa ringde mig. Haha å då var klockan 12, trodde väl att den var runt 10 i alla fall. Hehe
Ska ut i solen nu. Eller ja äte frulle först! Puss på rumpan mina vännner



FÖR NÄR JAG SER DIG SÅ SLUTAR JAG ANDAS


LOVELY SATURDAY

Har inte tid att sitta här nu. Snart rullar det in gäster. Ska mysa lite med dom sedan vet jag ej vart denna härliga kväll tar vägen! Missade även en match idag pga. jobb. Men men, får se till att vara med nästa match! Måste kila nu gullungar! pusss

PÅSKLOV FÖR FAN

Har förresten kommit igång med påsklovet! Så skönt. En hel veckas vila + en dag. Ska inleda denna fredag med bakad potatis och sedan hitta på något super skojigt med Rita! Säkert fler vänner. Vi hörs. Ni får ha en väldigt fin fredag i alla fall! Kyss på rumpan

GULT SOM PÅSKEN

införskaffade denna färgpricken idag. Mycket nöjd. det ska ju vara lite färg nu! härligt med så fint väder också! Ska upp till syster min nu som kommit hem från thailand! Åh hon kommer vara jätte brun....

VI FÅR VISST SOMMAR I SVERIGE I ÅR I ALLA FALL

Ska färga håret på min moder nu. Lite senare kommer Ritan hit. Vi ska ut i det fina härliga vädret och traska. Blir förmodligen glass köp också! Kan ju meddela att det är VÅR ute nu för er som inte alls visste det. Det är förjävla underbart.

"IT'S A VIDEOPHONE"

Ja tyvärr så har mina gratis sms tagit slut. Så om ni vill nå mig så får ni ringa, skicka pm på facebook, maila eller ffma mig för er som har iphone! Så inga sms går tyvärr att besvara. Sad but true..

INTE PIGG SOM EN PIGGELIN

Hittade ett oöppnat paket med piggelin i frysen. Dök direkt på det och har redan ätit två stycken. Ska snart äta mat och sedan chilla tills träningen börjar. Egentligen orkar jag inte träna, men jag måste. Skulle helst av allt vilja ligga i sängen och kolla på film. Hade varit så mycket bättre!

SUMMER LOVI'N

Jag längtar till den här värmen. Det bästa på hela året.. Sommaren♥

MUSIC PLAYLIST


Klicka på noterna så hittar ni min spellista "Trött på livet". Skön musik som ni inte vill missa att lyssna på. Promise lovers!

TISDAG - WHY SO SERIOUS?

Hej allihop! Här kommer lite update. Det blev sent i skolan idag med. Men jag fick som tur var skjuts hem av min kära granne. Tack och lov. Var hemma när min buss skulle gått. Kände glädje.
Måste plugga lite nu, men ska även bara slappa och ta det lugnt. Får nog bli så att jag slår på en film. Värt att bara slappa med en rulle film och fluff! My love♥

BÄRT STJÄRT

Kom hem super sent idag. När jag kunde varit hemma halv 4.. Men nu är det ändrade planer på schemat! Sitter i alla fall nu med en kladdkaks bit framför mig och försöker förgäves hitta svar på frågor. Men alla finns ju inte på hemsidan som vi fått! Jag får tok ryck.. Ska lugna ner mig med lite Bert. Han hjälper en alltid♥

MOVIE TIME @ SIMONS PLACE

Slappat, kollat film och bakat en fin kladdkaka. Det har jag gjort idag. Känner mig nöjd. Fast egentligen borde jag svara på massa frågor. Men jag tar det imorgon. Måste även byta lakan i sängen.. Jag orkar inte. Någon som gör det för en tjuga?
Det blir i alla fall ett bra slut på denna helg, lite film häng hos grannen Simon. Kan det bli bättre?


LUUUUUUUUUUUUGN

Matchen slutade med förlust. Men glad var jag ändå eftersom vi spelade bra!
Fick skynda mig hem efter matchen å äta, duscha osv. Begav mig sedan mot Simon där han, Rita, Skarps och en annan kille befann sig. Sedan hänge vi typ runt hela kvällen vilket faktiskt var skoj och mys! Calle & Simon fixade även så jag fick strips! Snällt av dom :)
Stod sedan ute och prata med Calle i 1 timme innan han åkte hem, kom då in runt halv 3 tror jag. Helt slut och trött i kroppen nu såhär på morgonen. Men det gör väl det samma när man kan sova sen ikväll igen!

F1 med härj

Behövdes en lugn kväll igår. Lite film å fluff hos Ling med muppar! Var hemma redan vid 1 så det var skönt.
Idag har jag bara vilat och hjälpt mamma. Ska fortsätta vila nu fram till klockan kvart i 5. För då jävlar blir det match! Och efteråt blir det härjjjjjjj xmånga tusen! Så puss på rumpan allihop och skaffa er en kanon lördag!!!





Movits!

ÄppelknyckarjazzSammy Davis Jr.Na na nah!Vad dom än säger

BEGER MIG MOT VALBO MED RITA & KATTMILLA!


SKINNPAJJ/SKINNJACKA

Fick hem lite saker igår på posten. Bland annat min bikini som jag väntat på i typ 100 år!? Den ska jag behålla även fast alla har sån. Men det skiter jag i. Sedan fick jag även hem skinnjackan jag beställt. Haha. Storlek 34 vare och ja den var som ett tält! BOKSTAVLIGT TALAT. Så nej den får åka tillbaka där den kom ifrån! Förresten så var det den jag la ut förut, med nitar.
Jajemen, så jakten på skinnjacka fortsätter...

fredag, härliga helg

Då har man helg. Det känns helt underbart. Känns ännu bättre att man var hemma vid halv 2 taget idag. Ojoj. Det är klass på hög nivå alltså. Aldrig hemma såhär tidigt annars. Har duschat nu och ska äta något. Få se sen om Rita hör av sig om jag ska med till Valbo eller inte. Men på kvällningen vet jag inte vad som händer! Något förhoppningsvis :)
Match imorgon KVÄLL är det också. Väldigt sent. Men efter matchen händer det grejer! Haha ojoj.

GOODIEBAG

På den HÄR bloggen är jag med och TÄVLAR om en väldigt härlig goodiebag! Tjejen har tagit saker ur sin egna garderov vilket jag tycker är så himla generöst. Att det finns såna människor idag är otroligt. Men va me ni också och tävla! Super lätta regler :)

29 SKOLDAGAR

Jaaaaa, det är sant! Vi slutar 27 Maj och därför är det endast 29 dagar till jag behöver gå i skolan innan sommarlovet! Helt underbart. Det känns inte som att man ska få sommarlov nästa månad. Sjukt.

TJENARE VÅREN!

Det var en klok person som skrev på facebook "hörrrrni, spotta inte i motvind idag va". Mycket klokt, för det är vind storm där ute. Men inga kyliga vindar vill jag tala om. De var lagom liksom, så man kände att våren var påväg. Får hoppas på kanon väder nu hela tiden så den vidriga snön försvinner.

WORD


"GIVE ME EVERYTHING"

Pitbull, Ne-Yo, Afrojack & Nayer

FÅGELHOLKAR

Idag blev vi klara med våra fina fågelholkar som vi jobbat med i sisodär 6 veckor kanske? Dom pryder i alla fall ett av alla skyltfönster vi har i skolan. Det ser så tjusigt ut. Även när Josefine valde att lägga sig inne i skyltfönstret! Haha. Den röda har jag och Sofie gjort. Haha ett fint litet hus till små fåglar...
Ska om någon timme snöra på mig fotbolls dojjorna igen, för det är nämligen träning ikväll igen. Och match i helgen! Får hoppas det går bättre än förra helgen.

FJORTON SUGER (ELLER JA, DET GJORDE DET)

Tittat på fjorton suger och känner att jag är dö slut. Så ska borsta gaddarna nu och hoppa i säng. Det är så otroligt skönt att somna tidigt :) Vi hörs i morgon mina damer och herrar! Godnighty..



Måste bara säga att dom e så söta i filmen! Åh speciellt gull Aron. Hihi

TISDAG - TRÖTT PÅ LIVET

Försov mig imårse så det blev lite brott till skolan, men jag hann! Gick även tidigare från sista lektionen eftersom jag inte hade någonting att göra. Så är hemma nu. Är helt trött och har jätte ont i kroppen.. Ska bara vila resten av kvällen. Blir nog mys med en film och något gott att smaska på!
Kanske återkommer med lite update senare. Men om inte, ha en fin kväll :)

ZzzZZZ

Väldigt dålig update. Men har inte orkat idag bara. Har varit en såndär slapp dag sen jag kom hem från skolan. De blir kanske lite mer i morgon. Men nu ska jag ha en rejäl skönhetssömn, så nåde den som stör mig! Godnight lovers...

TUMMEN UPP, ELLER HUR VAR DET?

Gick ju åt fanders det där med match. Men men. Nya tag för jag orkar inte bry mig helt enkelt.
I morgon är det en ny vecka och nya händelser. Vi börjar även närma oss ett härligt påsk lov! Kan inte vara mer än 2 veckor kvar nu. Det går så snabbt vilket jag gillar. Ska faktiskt sova en skvätt nu. Är helt mörbultad efter matchen.. Så det kan gå mina damer och herrar!
Tack och adjö, korv med brö

Inte riktigt tummen upp. Eller jo kanske för att det närmar sig påsk lov då...

GAMEDAY

Sådärja. Bloggade inget igår. Men jag hade inget att skriva om. Men idag då ni. Det är GAMEDAY! Ja jag ska få sparka på en bolljävel. Så nice. Något man längtat efter. I alla fall när det är konstgräs det gäller. Grus kan ta sig någonstans typ. Måste ladda upp med en riktigt frulle nu så man orkar springa runt! Så lycka till, till mig och mina kumpaner :D

FULLT UPP

Hade fullt upp igår kväll. Hände många jätte konstiga saker men som i slutet fick en mening. Hann inte säga nått ord i mårse här i bloggen för jag åt en mysig frukost med mina föräldar och vi kollade även på youtube klipp! Haha. Sen var det bara att åka till jobbet. Gick bra där med. Nu är jag jätte trött och ska slöa att bra tag till. Ikväll händer det förhoppningsvis lite roliga grejer också!

JUST BEAT IT

Har blivit lite fel i huvet på mig. Sitter bara och lyssnar på Michael Jackson nu för tiden. Haha. Så bra ju. Här är min egengjorda spellista.. just beat it


MUMSFILLIBABBA

Okej, Mikkan var den första som "lura" mig. Men det var så dåligt skämt så jag gick inte på det! Haha. Synd för dig Mickis..
Nyduschad sitter jag här och lyssnar på musik. Ska klä på mig lite nu och sedan göra hemma gjord pizza! Å så gott. Kommer svulla hela kvällen..

FÖRSTA APRIL

Åt en halv mysig frukost nyss. Kan vara gott att lyxa till det lite grann. Ja det regnar ute och det är jätte tråkigt.. Jag som hade hoppats på lite sol så man kunde sitte ute. Men icke, man vaknade upp med regn rätt i fejset (typ, genom fönstret)
Jag får helt enkelt hitta på någonting annat att sysselsätta mig med nu på dagen!
Juste, det är första april idag också. Den som lurar mig, nåde den!! Hatar det.. För jag går jämt på sånna "troliga" skämt.. Suck

RSS 2.0