Love is an emotion of strong affection and personal attachment

Hej och hå vad det går. Har varit en ganska så stressig vecka med massvis med inlämningar. Men igår kunde jag och min pojke pusta ut lite. Vi firade även påsklovet lite i förväg med att bara chokladbollar som vi sedan åt när vi kollade på en film. Mycket bra torsdag. Men idag då var det den riktiga sista dagen för denna vecka innan lov. Känns hur skönt som helst nu att man bara kan njuta hela lovveckan. Ska chilla lite hemma ikväll för imorgon väntar jobb och match! Kanonbraaaaaa

jofama by kenza

Åh glömt visa och berätta. I onsdags kom min älskade skinnjacka. Sitter som handen i handsken ska jag tala om för er. Den är värt vartenda öre, så den ångrar jag inte! Kommer bära den många dagar och nätter. Love.

When I lay with you I could stay there, Close my eyes, feel you here forever, You and me together, nothing gets better

Nu har hälften av denna vecka gått och det känns jätteskönt. slutade vid 12 taget idag vilket gjorde att jag var hemma runt 14.00. kanske hur skönt som helst. bästa på länge. så när jag kom hem åt jag lite nudlar medans jag titta på Big Brother som var igår. efter det satte jag igång och skrev massa skoluppgifter, tror att jag är klar nu vilket känns bajsbra. Nu ska jag hoppa ur onepiecen och klä på mig träningskläder. Fotboll for the win..

beställt

Så. Nu har jag beställt en sockersöt klänning och den nya Jofama By Kenza jackan. Det kostar skjortan men det är den värd. Mamma betalar lite så det svider inte så mycket i min plånbok men lite. Men jag kommer älska den. Så nu blir det ingen shopping på flera veckor och månader tror ja.. Tomt på bankkortet.

breakfast/sunday

Min morgon började med mannagrynsgröt och mango. Har sedan frukost bara tittat på klänningar på nätet. Ska försöka beställa en idag! Måste ju vara multifin på bröllopet i maj! Längtar redan dit. Men i alla fall, sitter och tittar på tv nu. Vill få tag i Jim så vi kan dra ut och övningsköra lite, hehe. Superskoj!

weekend

I fredags:
For vi några tjejer hem till Mikkan på tacomiddag. En perfekt början på helgen ska jag säga. Vi åt mycket tacos, snacka massa skit, kollade på Big Brother och prata ännu mer. Blev en tidig kväll som var välbehövligt. Tror jag somnade innan 00.00 faktiskt. Superskönt.
I lördags:
Lördagen började med att övningsköra 10 mil med Jim. Gick skitbra och man känner hur gärna man vill ha det där förbaskade körkortet nu.. Kom hem i skaplig tid till samlingen inför match. Spelade i Heby mot Månkarbo. Vi förlorade med 1-2 men det var dom inte värda. Vi var mycket bättre även fast vi inte spela så bra. På senheten på lördagen såg jag ut så som på bilden. For till Lovisa och firade henne lite i förskott med massa brudar. Var trevligt kan jag tycka. Blev en tidig hemgång där med. Var helt slut i kroppen så jag somnade nog lite vid 00.00 där med. Tidig helg.

things you remember

/Två av mina favoriter på bild, Daisy & Rickard, naaw/
Hej. Jag har egentligen inte så mycket att säga. Ett litet livstecken bara, ville bara säga hej jag mår sjukt bra, mitt liv rullar på och ja allt det där som hör till. Börjar bli lite redo inför helgen som kommer. Blir en riktigt skön kväll hemma hos Lovisa på lördag (hoppas man på, hehe). Så ja, jag ska väl ta mig igenom de resterande 4 dagar kvar i skolan innan det är helg. Tack och adjö, korv med brö

ziperall

Har kommit på att jag vill ha en fake OnePiece också. Den här. Så fin då. Gosigos i den. Ska dra ett snack med mami. Hihi.

glasäpplen

Ja hörrni. Igår var jag hemma hela kvällen och frossa tacos. Var i matkoma hela natten ända in till på morgonen då jag cyklade till jobbet. Cyklade för första gången i år och ja då kanske man glömmer bort hur det är så jag cyklade på fel sida av vägen hela tiden. Men sånt e livet. Körde i alla fall bil på rätt sida av vägen senare. Drog en trudilutt på 9 mil med Jim. Jag är bra duktig jag. Nu sitter jag här med matkoma igen, efter potatis med kött och bea. Har abslout ingenting att göra, så kom igen ring mig och dra med mig ut på äventyr. Vill göra något episkt, hehe

swedish house mafia

Ni har väl inte missat SHM's nya låt Greyhound? Klicka på bilden och ös

bangarang

I måndags såg det ut såhär. Vi satt i solen och stekte på rasterna. Vilket fint väder vi har denna vecka! Dock var det lite kyligare idag men det fick man stå ut med. Njöt i alla fall som sjutton måndag-tisdag. Forstätt såhär Sweden så vi får vår och sommar någongång! Vill gå barbent.....

You can hate but never break me/This is what I'm made of

Åkte till min Rickeb i lördags efter vi varit i sthlm. Vi mös hela kvällen med hans hundar. Vi åt lltie glass med jordgubbar till melodifestivalen också innan det var dags att sova för att orka upp på söndagen och åka hem till mig för att sedan dra vidare på fotboll. Vi vann mot Sala med 1-4 vilket var superkul!

yasuragi/hasseludden/stockholm

Har ju glömt visa dem här två bilderna jag tog på spat som jag var på i helgen som var. Hade det supermysigt med mina systrar, deras pojkvänner och morbror. Vi badade i  varma bad, simmade och åt en jätte god 5 rätters middag på fredagkvällen. Badade lite till på lördag morgon efter frukost och sedan gled vi hemåt. En jättebra helg faktiskt.

young, wild and free

Internationella kvinnodagen idag! Inte har jag blivit ompysslad heller... ingen choklad fick man heller. Hehe skojar bara, har haft en as bra dag. Fick ju vakna bredvid Rickard och mysa med honom hela dagen. Inget slår ju det, inte ens massvis med godis.
Sitter här helt uppe i varv. Har städat rummet, packat väska till imorn OCH skrivit Berättarteknik uppgift. Allt på samma gång, inte ofta det händer förstår ni. Nu ska jag duscha sen hoppa i Onepiecen och sen bränna en skiva till. Var så längesen man gjorde det, bilen behöver en update på skivorna hehe.

levels - reverse

Den här låten kan man inte gå miste om. En riktigt skön svänging låt.

love life

Hörrni tjockisar där ute. Måste ni kommentera anonymt? Det kanske är så att jag vill veta vem som kommentera "Världens finaste par!" liksom. Hallå kan ni förstå det hehe. Nej men sluta upp med det pajsare hihi.
Mår för tillfället ganska så bra. Idag tog jag och Rickard lite ledigt så vi har mest ätit mat och kollat på Big Brother typ. Har även busat lite hehe. Imorgon går jag bara några timmar i skolan innan jag drar iväg till Sthlm (igen, I know) och åker på spa med systrar och deras pojkvänner! Wihoooo, ska bli så skojigt förstår ni. Nu ska jag packa och glo på karatefylla, BRA TORSDAG MY FRIENDS.

min älskling har ett hjärta av snö, så vitt som renaste, lenaste pudert

/Min fina pojkvän och jag imorse innan vi skulle gå till bussen/
Så har vi kommit tillbaka till skolan igen efter en alltför bra helg. Igår spelade jag min första ute match för i år. Vi förlorade men det gjorde absolut ingenting med tanke på att det var en träningsmatch. Allting kändes bra förutom att jag har mer ryggsmärtor nu än förut.. Så idag är jag hemma och vilar ifrån träningen. Men istället så har jag suttit och klippt på mitt TV-repotage om min syster, vilket går helt ok men tar mig en paus nu och dricker te och äter fruktsallad. Bra måndag.

we won't fade into darkness

Hur bra var inte min fredagskväll? Fick spendera den med fina människor, en sjukt bra DJ som spelade som tusan så vi kunde dansa som sjutton. Visst vi stod i kö hur länge som helst men det gjorde verkligen inget. Kommer aldrig glömma denna kväll. DAAAMN. Det var hur härligt som helst. Helt magiskt, ni förstår inte. Once in a life time mina vänner. Ojoj har ont i kroppen idag men SÅÅÅÅ VÄRT DET. Avicii ♥

RSS 2.0