KNAS BRE

Tjena, har inte hänt något kul i mitt liv så det är nog därför jag inte har skrivit något på ett tag. Eller så är det för att jag inte haft lust osv. Men jag lever i alla fall. Sommaren och studenten närmar sig med stormsteg, längtar något sjukt. Men först ska man väl ta sig igenom valborgs dagarna. Har ingenting att göra på valborg så jag känner för att bojkotta alltihop men det är inte roligt att vara hemma heller. Men om jag får vara med någon då så får du gärna höra av dig, gör vad som helst typ. Puss och kyss, ps. bakade supergoda bullar igår som tröst, hihi. 

DEM KAN ALDRIG TA IFRÅN VÅR STOLTHET

Fredag idag, vilket betyder att det är helg! Fast jag tog helg igår efter att ha varit sista dagen på praktiken. Så på måndag är det tillbaka till skolan igen efter ett uppehåll på 10 veckor. Det ska bli ganska skönt att komma tillbaka för nu är det inte långt kvar tills vi tar studenten, längtar så jag spricker. Nåja, ska väl ta mig igenom denna helg och några till inann dess. Blir en lugn helg, kan va skönt det med ibland. Trevlig helg på er

TISDAG/7K

Två vimmelbilder ifrån lördagens bravader på Terrassen får liva upp denna sjuk vecka jag kommit in på. Japp, sjuk igen. Jag som kanske är sjuk max 1 gång per år har nu på 8 veckor varit sjuk två gånger.. Så typiskt att jag ska bli sjuk när det är sista veckan på praktiken också.. Men det finns inte så mycket att göra förutom att vila. Så ja jag vilar mest och kollar på tv om dagarna, superkul, verkligen. Hoppas ni har det bättre än mig i alla fall!

ECKERÖ

Ja i fredags åkte jag till tandläkaren och fick en fin pärla på tanden, efter det tog jag med mig Mikkan in till stan för att uträtta några ärenden. Blev en lyckad shopping trip trycker ja. Sedan låg jag i sängen hela fredagen ch dega och ladda upp inför lördagen som skulle bjuda på en tur med Eckerö linjen. Ja vad ska man ens säga om denna resa? Mycket skratt och mycket tokheter. Men det var superkul i alla fall! På kvällen mötte jag upp Fanny och begav oss till Terrassen för några drinkar och skitsnack. Vi fick även sällskap av fler trevliga människor. En jättebra lördag som jag tackar för. Idag är man i alla fall trött, sängläge hela dan. 

TORSDAG

Och så var det torsdag och bara 3 dagar kvar av detta härliga påsklov, men jag är glad och försöker göra så mycket som möjligt om dagarna för att ta vara på de tillfällen man är ledig. Så idag kom min kära Sofie hit på fika. Vi satt ute i solen, fikade nybakad tigerkaka och snackade massa skit. Supermysigt att hon ville komma till min lilla by och umgås med mig några timmar. När Sofie åkt hem till sin lilla by igen så drog jag mig till Oscar, vi satt ute i kvällssolen med Marcus och Joel och bara prata och mös. Så skönt att solen kikar fram även sent på kvällen! Men nu blir det snart hopp i sängen med några avsnitt Desperate Housewives innan man slumrar till. Morgondagen bjuder på mycket skoj så det är bäst med mycket sömn.

PÅSK I VÄRMLAND

Jaha nehe, här har det inte hänt så mycket på ett bra tag. Men bättre sent än aldrig med lite update. Tillbringade hela påsken i Värmland, Töcksfors. Åkte fyrhjuling, gick promenader, grillade korv, shoppade och bara hadet det allmänt mysigt där. Så bjuder på några bilder därifrån! Nu är det i alla fall påsklov, mitt sista någonsin så jag har bara njutit och haft det kul, vilket jag även ska fortsätta med!

RSS 2.0