JORDGUBBAR & KOLA RIPPEL. DET NI


TISDAG

Händelserik dag på Boland idag. Men kul var det i alla fall! Så man får väl hoppas att man är välkommen flera gånger! Ska hoppa in i duschen nu sen mysa hela kvällen. Ska sova tidigt idag med. För imorgon är det student firande heeela dagen lång. Kanske blir lite update när jag är hemma från stan, får se om jag hinner. Ska ju iväg till Dan på student party på kvällningen! Men ha det så bra allihopa :)
Snygga Emma och jag på tåget till grönalund

BOLAND SKOLAN, HEHE

Ingen sovmorgon för mig idag inte. Nej nu snart ska jag följa med Rita till hennes skola. Jag hörde att det skulle bjudas på fika och det vill man ju absolut inte missa!

FÖRSTA RIKTIGA SOMMARLOVS DAGEN

Igår var det mors dag ja. Blev lite fika här hemma och sedan en snabbis till Gränby. Hittade absolut ingenting men skönt att spara på slantarna i plånkan ett tag till. Hängde sedan lite med Calle och Rita på kvällskvisten. Och idag har jag legat inne hela dagen för jag trodde det var kallt väder ute. Men upptäckte för en timme sen ungefär att det var ett riktigt kanon väder! Dum man är som legat och glott på film hela dagen istället för att få lite färg på sig..

MINA SPELLISTOR ÄR BÄST

Trött på livet
Varselbyxor
Du lär inte visste
Lika gammalt som min farmor
För sverige är bra

LIST JÄVEL

Vilken färg har dina skor? - svarta, vita, rosa och mörkröda converse
Vilka namn finns i din smsinkorg? - simon, danne, rasmus, calle och rita
Vem kysste du senast? - inga namn
Vem kramade du senast? - mamma
När såg du din bästa vän senast? - fredags
Bär du på en stor hemlighet just nu? - många hemligheter finns inom mig
När vaknade du imorse? - prick 11
Gillar du hästar? - rätt kul att rida

Har du ett turnummer? Vilket? - njae, brukar ta 1 när det gäller nått sånt här
Är du kär? - nej
Är du en rökare? - no
Föredrar du snus eller rökning? - rökning
Vad heter du i mellannamn? - louise
Har du en blogg? - jajamen
Vilken klass går du i? - MP1C, fast snart RTV
Göteborg eller Stockholm? - båda
Vars bor du? - vackra tärnsjö
Vart vill du bo? - inte en susning
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - one-SMH
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - san fransisco-cascada
Vem skrev du senast sms med? - rita
Vem ringde dig senast? - ullis
Har du MVG i något? Isåfall vad? - ja, massa media ämnen
Hur gammal tror du att du kommer bli? - riktigt jääävla gammal
Vad vill du jobba/jobbar som? - något kul
Var är dina syskon just nu? - ena systern är här den andra befinner sig i uppsala
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - timme sen
Har du piercingar? Isåfall, vars? - öronen
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - all by my self
När grät du senast? - igår
Är du vig? - inte ett dugg
Använder du hårspray? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - både och
Vill du gifta dig i framtiden? - de vill jag nog
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - många

Favoritdryck? - nån läsk
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Cider
Vad ska du göra i sommar? - sola, bada, festa, shoppa, jobba och massa mer
Har du rökt på/knarkat? - haha nej
Hur ofta festar du? - inte ofta
Klänning eller kjol? - både och, men mest klänning

.....

Piss, piss och piss. Är sur och arg. Inget blev bättre med att vi förlora matchen idag. Är skapligt trött på livet och ska gå och dö i min säng. Trött på allt och alla. Hejdå

SISTA DAGEN MED KLASSEN


WOHOOOOOO SOMMARLOV!

Nu har jag fått sommarlov! Vi avslutade sista dagen med klassen med kina mat! Mycket gott och trevligt. På bild är det jag och mina kära vänner. Ni är så fina. Kommer sakna er. Fast vi har ju hela sommarlovet på oss att träffas. Eller hur? Det kommer i alla fall snart fler bilder. Måste städa mitt rum först.. Men vill bara säga att det är hur skönt som helst med sommarlov!!!

CJUTIE

Hihi söt bild på mig. Känner mig rätt sliten och trött. I morgon är det bara en lektion sen kan vi alla sjunga "wohoooho det är fest i hela huset för vi har sommarlov!" typ. Kommer kännas så i alla fall. Himla skönt. Ska äta på kina med bästa klassen efter skolan också. En avslutning kan vi kalla det för. Jag har match i morgon kväll också. Så ha en fin och underbar helg mina vänner.

1 DAG, 5 TIMMAR, 58 MINUTER & 25 SEKUNDER KVAR TILL SOMMARLOV

Två jätte söta bilder på mig och Sofie får inleda dagens inlägg. Chill dag i skolan då vi endast klippte ihop vår film. Haha fett keff. Men något att skratta åt i alla fall! Ska alldeles strax cykla ner på träning och inviga dom nya skorna! Sen är det bara hem och hoppa i pyamasen och äta glass och sova! Fina dag.

HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

Har precis duschat och nu chillar jag lite. Lyssnar på gammal fin musik. Finns inget annat att göra när man är ledig från allt plugg. Fina känsla ♥

RIKTIGT DAMP. HAHA


ENDAST 3 DAGAR KVAR

NU kan man pusta ut. Pjuuuuh. Inga fler prov eller inlämningar kvar innan fredag. Känns himla skönt att bara slappa dom sista 3 dagarna av ettan på GUC. Mina fötter kan även pusta ut dom också nu. Har äntligen hittat ett par nya fotbolls skor. Helt awesome. Ska knalla runt i dom lite nu och känna efter att det verkligen känns rätt. Men det får vi hoppas, dom gjorde det för nån timme sen i alla fall!

4 DAGAR KVAR

Nu ska jag fara in till skolan för att skriva det sista i nationella Matematik A. Sedan har jag bara ett svenska prov kvar sen kan jag pusta ut. Det känns så skönt att jag slutar redan nu på fredag. Helt underbart. Nu kommer skjutsen! Puss

KANOT PADDLING

Ja idag var vi som sagt i Alnäs där vi skulle paddla kanot. Gick ju himlans bra det där. Även fast det var lite läskigt när det blåste och vajjade där ute. Men Sofie och Emma hade hästkrafter i armarna och paddla på som tusan. Vi var nära att drutta i en gång men duktiga som vi va så höll vi balansen och stannade i båten. Det såg ganska skönt ut för dom som åkte i vattnet. Haha ja det var tur man inte ficka simma i land.
Ska plugga lite nu och chilla resten av kvällen. Blir ingen träning för mig. Ska vila både fot och nacke eftersom jag vaknade med lite nackspärr i mårse.. Illa.

SATC, CHIPS OCH JUICE

Ligger trött som en jude här i sängen och myser. Har gjort det heeela dagen sen jag kom hem. Ska fortsätta med det nu tills jag somnar. Har lite chips, juice och satc serien med mig också. Perfekt avslut på denna vecka. Måste ju ladda lite tills i morgon då vi ska paddla kanot i Alnäs. Haha hur ska detta gå, jag som aldrig suttit i en kanot..

PLÅSTER HIT OCH PLÅSTER DIT

Ja såhär ser man ut efter att ha spelat match hela helgen. + detta så har jag en lårkaka. Livet är bra underbart ibland. Tyvärr då så blev det förlust idag. Men vi spelade bra och det är alltid kul! Får se hur det blir med träningar i veckan när man har ont som man har.. Men det är nog bara att bita ihop lite. Är i alla fall dö slut efter helgens matcher. Ligger som en däckad säl här i sängen.

MYS TRÖJAN PÅ

Myser runt i denna sköna tröja som jag fick av Mami igår. Kommer nog bo ett tag i den. Super skön. Nu blir det förrätt här hemma. Sedan ska jag väl kila iväg någongstans. Men blir nog lugnt ikväll. Match i morgon igen om foten min tillåter mig att springa! Ha en super lördag allihop. Puss

VINST MED HELA 7-0

Kämpade och kammade hem en vinst idag. Jag fick även göra det första målet! Haha var helt sjukt längesen jag gjorde mål så det kändes kul. Dessvärre spelade jag inte alls länge. Klev snett och där hade vi en lätt stukning. Känns bättre nu i alla fall.
Sitter och lodar lite vid datan i väntan på grillat. Hungrig som en varg såhär efter en match. Ikväll vet jag inte vad som händer. Men någonting kul i alla fall! Puss på er allihop

UNDERBARA FREDAG

Skön fredag. Har bara slappat heeela dagen. Suttit ute i solen mest av tiden. Har precis duschat och nu väntar jag på hembakad pizza. Kvällen vet jag inte vart den tar vägen. Antagligen med min älskade kompanjon Rita.

SOMMAR KÄNSLOR ♥


GGGGRÖNALUND!!!

Ja igår var jag på grönalund med min klass! Så värt och så kul vi hade! Det här är bara några av alla bilder. Finns fler på facebook för den som vill kolla!
Skapligt trött och matt man var i mårse. Men nu är det över och vi firar med extra ledighet i morgon! Ska baka något nu och efter det kämpa lite med det sista i skolan.

Ra ra-ah-ah-ah, roma roma-ma, Gaga Ooh la-la


DET ÄR INTE BRA ATT VARA LEDIG EN MÅNDAG SÅ ALLT BLIR FEL

Idag blev det tyvärr ingen skola för mig. Hade för mig att det var måndag och tog helt fel på busstiderna. Därför missade jag alla bussarna. Haha. Har sovit lite grann och nu har jag tagit tag i allt som ska göras idag. Började med att plocka och dammsuga här på rummet. Och ja guuud vad det behövdes. Ska kika i matte boken nu en stund. Fast först kanske trycka en billys? Min mage kurrar...
En bild från streetracet vi var på i Västerås för några helger sen. Det är den enda bilden som finns. Typ. Det finns en ap ful bild på mig också. Men den får ni inte se.

LADY GAGA - HAIR

Här kan ni lyssna på Lady Gagas nya hit Hair. Hiss eller diss?

MUSIK FÖR ÖRONEN

Klicka

BECAUSE A WEEK WITHOUT YOU, IS LIKE A YEAR WITHOUT RAIN

Du är bäst vännen

LEDIG MÅNDAG

Ledig idag. Men är ändå uppe tidigt. Ska till Våla och titta på när Rita gör naglar hos Korris. Sedan far vi nog in till stan en snabbis. Dagen är därmed fullspäckad. Har träning på kvällen också. Oj så mycket saker som händer idag..

GRILLMYS HOS HEFFAN

Igår spenderade jag kvällen med tjejerna. Riktigt mysigt att man kan sitta ute och grilla. Vi kikade även på när Saade kammade hem 3:e platsen i Eurovision song contest. Han kunde lika gärna vunnit, vi låg ju på topp länge!! Kvällen slutade hemma runt 2 taget.
Nu ska jag kika i matteboken och sedan mysa framför filmer hela söndagen. Puss

SÅPBUBBLOR

Det här roade vi oss med i torsdags. Såpbubblor. Skön kväll. Chillade hela kvällen bara för att man var ledig dagen efter. Puss på sånna dagar

FREDAG DEN 13:ONDE

Idag fördriver jag tiden med att vila ögonen på alla Fast & Furious filmerna. SKa snart packa väskan och käka innan det är dags för samling. Match hemma mot Heby klockan 1900. Lite små taggad, men mer taggad blir man ju när man lyssnar på min lista liksom. Here it comes.. TRÖTT PÅ LIVET
Ha en fin dag!

SWEDISH HOUSE MAFIA♥


RIVER EN VACKER DRÖM


MAN BLIR GLAD AV DET HÄR VÄDRET

Spelade in film med Sofie idag. Får väl se hur resultatet blir sedan, men än ser det ju hyfsat lovande ut. Ska göra lite uppgifter nu och sedan chilla lite innan träningen ikväll. + i kanten att det är fint väder idag igen.

SUMMER FEELINGS

Nu börjar det på riktigt kännas som svensk sommar. Tyvärr ska det bli dåligare väder till helgen så man får passa på att njuta. När jag inte njuter av solen är jag inne i skolan och kämpar mig igenom det sista av ettan. Snart är alla nationella klara och då kan vi pusta ut. Bara 12 skol dagar kvar nu så det är bara att hålla ut!

ONEPIECE PARTY

Hej. Förlåt för as kass uppdatering. Men har inte haft lust eller tid.
I fredags kom mina tjejer hem till mig för att ha onepiece mys. Åt kebab och kollade på 3 as kassa filmer. Mikkan sov även här så jag slapp sova själv. Och igår for jag och Rita ut på äventyr. Hade det väl smått kul där ett tag. När vi kom hem så somnade vi rätt fort i Ritas och min säng. (Jag har numera en säng hos henne)
Söndag idag, och den dagen bjöd på as fint väder med sol och värme. Blev en förlust och vinst för vårat lag idag på seriepremiärs dagen. Nu ska jag lägga mig i sängen och ladda inför en till vecka i skolan. Det går fort nu..

FAST & FURIOUS 5, VAD SKA MAN SÄGA? GRYM?

Hej mina hjärtan. Jag är jätte trött efter dagen. Har varit igång sedan klockan 6 i mårse. Lite snabbt om vad som hänt: Spelat 6 korta fotbolls matcher, där 2 var vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust. Gick förvånansvärt bra förr GUC må jag säga. Drog oss därifrån lagom trötta in mot stan, jag träffade Rita och vi åt på cupdio. Super gott. Sedan traskade vi vidare till Filmstaden för att slå oss ned i dom sköna stolarna och luta oss tillbaka och njuta av Fast & Furious 5. Helt sjukt grym film. Kan vara det bästa filmerna som gjorts! är i alla fall hemma nu och ska sova! Ledig i morgon. Pussen :)

DROG TUMMEN UR RÖVEN

Ja fick bli så när jag kom hem nu. Håller på å städar för fullt. Eller ja enligt mig behövs bara mina kläder plockas in i garderoben. Sedan ser det ju faktiskt riktigt hyffsat ut! Ska städa och mysa vidare nu och sedan packa lite inför i morgon. Blir borta länge. Fotboll heeela dagen och sedan bio med älskade på kvällen! Vi hörs när jag kommer hem. Ha det fint allihop :)

SOM HÄR SER UT

Ja det ser ut som ett gäng bufflar varit inne i mitt rum och härjat sönder i några timmar. Men som tur är så är det inga bufflar som varit här, utan jag själv. Kan inte förstå att det blir så stökigt på en gång. Någon som vill städa? Jag betalar, jag lovar.
Struntar i att städa just nu och målar mina naglar och slår på en film istället!

MOST PLAYED

Klicka

COOKIES WITH A SMILE

lång skoldag som till slut blev kort. Sitter och lyssnar på min grymma spotify lista och äter världens godaste kakor som jag snodde med mig hem från Jocke. Tack Simpa, dom räddade min dag. Ska alldeles strax svida om till träningskläder! Mycket skönt att springa lite sådär i onödan.

VALBORG/SISTA APRIL, SAME SHIT

Valborg igår. Vilket blev ett  bra resultat. Hann bara få 3 bilder på min kamera. Det var hemma hos Rita när vi grillade på förkvällen. Och den sista snodde jag av Angelica för att det var den enda från hemma hos Jocke där mina polare var med på bild. (typ). Haha mycket rolig kväll. En skön morgon också. Jag, Jocke och Mikkan var dom som städade hela tvåan själva.. Vi blev mycket nöjda med resultatet må jag säga!
Kom hem runt 2 och har nyss ätit hamburgare och kollat på Taken med Mami!♥ Tack för det fina sista april firandet.

KUK SPOTIFY

Skämtar Spotify med mitt liv!? Orka att man bara har 10 timmar. Haha, vilket skämt. Då är det bara premium som gäller nu då!!

RSS 2.0