tro, hopp, kärlek

Cha cha bloggen. Har inte haft så mycket att berätta så har inte uppdaterat pga av det. Händer ungefär samma saker i skolan, fortfarande praktik. Går bra för mig och Emma i alla fall! Tänkte visa vilka fina örhängen jag köpte igår på GT, gillar kors. Är trött i hela kroppen så längtar bara till helgen nu. Den inleds med middag på fredag med mina bästa tjejer. Lördagen är ännu oklar, helt ok. HEJDÅ BABY MONKEY

++++

I never thought that it'd be easy
Cause we're both so distant now
And the walls are closing in on us
And we're wondering how
No one has a solid answer
But just walking in the dark
And you can see the look on my face
It just tears me apart

So we fight (so we fight) through the hurt (through the hurt)
And we cry and cry and cry and cry
And we live (and we live) and we learn (and we learn)
And we try and try and try and try


So it's up to you and its up to me
That we meet in the middle
On our way back down to earth
Down to earth down to earth
On our way back down to earth

Mommy you were always somewhere
And daddy I live outta town
So tell me how could I ever be normal somehow
You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears
So far away and now I just need you here

So we fight (so we fight) through the hurt (through the hurt)
And we cry and cry and cry and cry
And we live (and we live) and we learn (and we learn)
And we try and try and try and try


So it's up to to you and it's up to me
That we meet in the middle
On our way back down to earth
Down to earth down to earth
On our way back down to earth

We fell so far away from where we used to be
Now we're standing and where do we go
When there's no road to get to your heart
Let's start over again

So its up to to you and its up to me
That we meet in the middle way
On our way back down to earth
Down to earth down to earth
On our way back down to earth

I never thought that it'd be easy
Cause we're both so distant now
And the walls are closing in on us
And we're wondering how.


SE MIG, HÖR MIG, KÄNN MIG

Myste imårse med julmust och lussebullar. Det är ju första advent idag, hur mysigt som helst. Längtar jätte mycket till julafton nu och jag vill ha lite snö! Det är snart första december och inte ett enda tecken på snö, det är helt sjukt.

Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

Igår hängde jag på Escobar med Emma och Klara. Falcons Conspiracy hade sitt releaseparty på en film och vi brudar stod där och sålde tröjor och mössor. Hade riktigt skoj och träffa mycket folk. Åkte hem runt 00.00 taget, pratade massa strunt med Rasmus och några andra grabbar och sen kom Jim och hämta mig i Våla, mycket bra. Somnade i sängen vid 03.00 taget, skapligt skönt. Bra kväll.

Bara om hon låg här tätt intill mig Kan jag bli den jag var igår

Tog en rejäl sovmorgon idag. Vaknade vid 12 och gick upp och åt frulle då. Sen har jag duschat och städat hela mitt rum. Känner mig jätte duktig. Just nu chillar jag vid datan och lyssnar på Thåström, hur bra som helst. Ikväll kommer Rita hit, vi ska göra pizza, äta godis och kolla på film. Bästa.

sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Allting rullar på som vanligt i mitt liv. Är glad och har det hur bra som helst. Min och Emmas praktik går bra och vi har kul med varandra. Vi tyckte att vi förtjänade ledighet imorgon så jag blir hemma, ska mysa runt hemma och städa osv. På lördag väntar jobb och sedan in till uppsala för lite filmvisning på Escobar av Falcons Conspiracy med Emma och några fler. Jätte bra. Ha ett bra liv, kommer tillbaka när jag har lust. Förresten så har jag inte ätit godis eller något annat gott sen i måndags (eller okej, åt en liten tårtbit i tisdags men det räknas inte), känner mig jätte stolt.

If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever.

Bilder ifrån wekeend i Stockholm

Väskorna är packade så nu far vi iväg mot sthlm


vi kommer att dö samtidigt du och jag

Den här dagen har gått superfort, känns som jag inte hunnit med så mycket men det har jag faktiskt gjort! Tillbringat några timmar i skolan med Emma och även någon timme på stan, varit hos tandläkaren och tagit avtryck, hängt med David och Rickeb i Lagga, åkt buss med 2 vänner, packat inför i morgon och nyss myste jag med mamma och pappa framför tv:n.  Har varit en bra dag, varit på bra humör nästan hela tiden, så det ska vara. Imorgon far vi då till Stockholm och firar DP, himla bra, älskar min familj.

jag går inte isär när jag går med dig


ingen kan älska som vi

Såhär har dom senaste dagarna sett ut för mig. Praktiken går bra även fast vi kanske inte gör så mycket just nu men har det iallafall roligt tillsammans med Emma. Har börjat små packat lite och kollat vad jag ska ha med mig på resan till Stockholm. Blir borta från tors-sön, kommer bli supermysigt att bara umgås med familjen! Nu ska jag återgå till mitt data intresse och tv:n. Tjingeling.

dagens

Humör: glad
Plus: sova tidigt
Minus: nervös
kläder: jeans, tröja, väst
Frisyr: utsläppt
Låt:
någon med Dada Life
Händelse: gjort mycket första dagen på APU:n
Planer: smsa och sova
Drog: musik
Måste: somna tidigare än igår
Saknad: Klasskompisarna
Önskan idag: att det blir riktigt roligt tors-sön
Ser fram emot: torsdag

+++

dagens låt: Hello, I found levels/Avicii, Martin Solveig & Axwell
dagens klädsel: Jeans, tjocktröja och nu onepiece
dagens skor: converse
dagens frisyr: hästsvans
dagens mat: kött, bulgur och sallad
dagens händelse: fars dag
dagens planer: glo på tv
dagens vill ha: julafton och sommar
dagens saknad: absolut ingen
dagens tråkigaste: vet inte
dagens dummaste: familjen
dagens finaste: människor i min omgivning
dagens köp: inget
dagens godis: cheeze cruncherz
dagens mående: på topp
dagens komplimang: sötis
dagens lycka: fika
dagens kärlek: mina fina 
dagens stora bilresa: till syster 
dagens dryck: läsk och saft
dagens kändisspan: ingen
dagens telefonsamtal: syster Ullis

fars dag

Idag firar vi alla pappor. Vill bara säga att min pappa är bäst. Puss

don't worry what people think, they don't do it very often

Hade sjukt kul igår även fast både jag och Rita var lite skeptiska i början till att åka gocart. Men jävlar, haha var ju sjukt kul. Det har dock satt sina spår idag, mina små armar och händer har ont.. Men det vare värt! Vi åt sedan god mat på Lucullus och sen gled vi hem vid 22 snåret. Jag och Rita hamnade hemma hos henne, vi åt kakor och letade massa gamla filmer. Haha blev ganska sent för jag somna nog vid 3 taget.. Men en av dom bättre lördagarna!

VILL DU HA NÅGOT DU ALDRIG HAFT, MÅSTE DU VÅGA GÖRA NÅGOT DU ALDRIG GJORT

#färgade random bilder#
Har jobbat några timmar nu på förmiddagen och nu sitter jag nyduschad här vid datorn och gör egna ringsignaler! Hihi ingen med iphone kommer ha lika som mig ♥ Ska snart börja fixa mig inför gocart och middag med hela laget! Kommer ha det super bra ikväll. Får se vart vi hamnar efter dessa trevligheter. Ha en bra lördag mina vänner ♥

11-11-11

Idag har det varit en bra dag. Lagt alla skolarbeten på hyllan nu i 4 veckor, skrattat hela dagen med bästa klasskompisarna, fått tillbaka min kära iphone så nu kör vi 3:e gången gillt med denna! Och så köpte jag och Rickard godis innan våra bussar gick hem, sjukt värt. Är jätte glad och det kommer hålla i sig för nu ska jag få träffa min saknade bästavän Rita. Ska mysa satan med majskolvar och annat dylikt! Ha en bra fredagkväll hörrni. Puss på rumpan

call your girlfriend


Jag ger dig inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag


det är med dig jag vill bli gammal och göra allt som bara finns

Måste säga att jag varit urusel på att blogga. Händer så mycket bra saker i mitt liv så det hinns liksom inte med. Ska i alla fall meddela att det är sista dagen i morgon i skolan på 4 veckor, för på måndag kör vi igång med praktik! Tror att jag och Emma kommer göra ett kanon jobb (återkommer senare om vad) men kommer väl sakna vår sköna klass lite grann.. Men har ju Emma vid min sida i 4 veckor så det kommer nog bli bra.

I don't know what it is that makes me love you so, I only knew I never want to let you go

4 Instagram bilder från dagarna som varit. Petrasaldebjer@Instagram
Har skrattat mig igenom dessa 4 dagar som varit i skolan. Slapp även 2 tråkiga lektioner igår, vår klass drog iväg till Alby för tvinspelning (hemligt). Hade så ont i stjärten efter 8 timmars sittande men hade roligt med trevligt sällskap. Har grejat på event och lekt i tv studion idag, det är sånt man vill göra på lektioner. Hur bra som helst. Blev lycklig när jag fick åka bil hem ifrån skolan och blev ännu lyckligare när jag fick ett sms om att min telefon var klar! Lovely

Modekungen

SVAR: Tröjan kommer ifrån Modekungen och kostar 699:-

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Idag har jag gjort saker som jag egentligen inte skulle. Skulle läst i svenska boken och pluggat till svenska provet, men har jag det? Nej jag har hittat på andra saker att göra hela tiden istället. Åt tex. choklad till frukost och sedan la jag mig i badet och kollade på How I met your mother.. Fast måste erkänna att det var väldigt skönt att starta söndagen så. Och nu sitter jag för mycket vid datan istället för att plugga.. vad händer med mig? Ska slita mig ifrån datan nu då.. Tjingeling

Never give up on someone you can't go a day without thinking about

The look of to night. I know you love it. Älskar i alla fall Ritas ur snygga tröja som jag fått låna hehe.. Nu ska jag bege mig ut, till Rita. Sedan kommer Mikaela också. Kan bli en kanon kväll det här. Får se vart vi hamnar! Sug och svälj trevlig helg!

i don't care what they say im in love with you

Godmorgon godmorgon. Underbar Lördag idag. Fast när jag tänker efter vad jag ska göra nu på dan så blir den nog inte så underbar, måste läsa bok och plugga till svenska provet på onsdag. Skjut mig. Lovet är snart slut också, men jag klagar inte. Har haft ett toppen lov, träffat människor som gör mig glad. Så detta lov har absoslut inte varit bortkastat, det var superbra. Får hoppas att lördags kvällen också blir bra.
RIGHT NOW: Frukost.

YOU'RE THE CLOSEST TO HEAVEN THAT I'LL EVER BE

Massa bilder från kvällen/natten hos David.
Att tillbringa tid med människor som får en att le är det bästa som finns.

A friend is someone who knows everything about you but still likes you

Har haft det supertrevligt hemma hos David med mina classmates. Kom hem igår runt klockan 18. Ganska sent men var ju kvar hos David ett bra tag på dan också, spelade NHL och FIFA och åt pizza, eller okej de gjorde D och R jag tittade på.. I alla fall så hann jag även gå in i Telia butiken och skälla på dom idioter som jobbar där inne, blev inget resultat, får lämna in telefonen på service idag. Jag älskar mitt liv och jag hatar iPhone. Hehehe. Men ska inte hänga läpp för om några timmar beger jag mig till Uppsala för mat, lite shopping och bio med Rita, David och Rickeb. As bra torsdag.


RSS 2.0