Liseberg

Cha cha bloggen! Igår blev det en hel dag på Liseberg. Mycket karusell åkande och god mat, en lyckad dag helt enkelt! Nu ligger vi och chillar på hotellrummet. Vi har packat väskorna och ska om någon halvtimme checka ut men vi ska inte åka hem än utan det blir en sväng uppe på city å shoppa lite mer!! De é la gött

Göteborg

Hej och hopp! Anlände till Göteborg idag vid lunch tid. Vi checkade in och sedan drog vi direkt mot stor stan för Shopping! Hittade massa fint men det blir nog mer shopping på söndag också! Ligger förtillfället i hotellrums sängen och är helt slut och mätt om magen. Blev en härlig barbeque biff med bakadpotstis på ett skönt hak här om kring. Vi ska alldeles strax sova för i morgon väntar en heeel dag på Liseberg!!! Fan va funny :D

Kolartorpet

//Bild från i veckan när jag va på bio//


Har tagit mig ut till Östa med moder och fader ikväll. Vi åt på puben Kolartorpet. Mycket gott och sedan fick jag köra hem. Gick ju galant även fast jag är as nervös varje gång jag ska köra hehe. Ska duscha nu och sen packa det sista och gå och sova! Åker redan klockan 6 i morgon bitti! :)

Resväskan full

Jobbat några timmar och tjänat in några fler pengar. Känns bra när lönen kommer hehe. Packat resväskan har jag gjort nu också så de är bara att ge sig iväg då. Eller ja vi åker ju i morgon bitti. Har glömt sagt det men Rita, Ullis, Jim och jag ska åka till GBG och vara där tills på söndag. Blir massa shopping och Liseberg. Kommer bli så skoj!!!

Onsdag-Första slushen för i år

Åh så gott det var att smaska på en sådan här idag i sommar hettan. Var väl förra sommaren som man sög i sig en hel sån där slush. Kallt och mycket socker, men aj så gott och det gillar vi!

Onsdag-Fin dag

Har jobbat ett tag idag i denna hetta. Riktigt härligt med sommar värme, får bara hoppas den stannar kvar nu ett tag. Efter jobbet slappade jag lite och sedan drog jag ut med Rita till Östa. Hon och My badade medan jag tittade på. Blev sedan glass med Simon och Rasmus på campingen. En riktigt mysig onsdags eftermiddag.

Tisdag-Parfym

Den här goda parfymen fick jag av min moder när hon varit i Danmark. Alla Escadas luktar ju så gudomligt. har en sen innan men den här tar priset. Mums för Taj Sunset..

En riktig tjej film

Åker snart ner till jobbet och jobbar några timmar. Sen hem och äta och byta om för sen bär det av mot Sala och kollar på herrarnas triangel. Fast blir nog inte kvar där så länge för jag Rita och Mikkan tar bussen direkt från Sala till Uppsala för att gå på bio. Kanon kväll hoppas jag på.

Halv inbakad fläta

Min fina fläta jag gjorde imårse. Börjar bli bra på de där med inbakat på mih själv nu. Även fast det inte blev en hel så var den ju inte så tokig iaf.
Ska slänga i mig food och sen packa min fina ryggsäck. Taggad.

Måndag-Tyst minut för Norge

Idag på jobbet hade vi en tyst minut för de i Norge. Måste bara säga att det är otroligt hemskt. Usch.
Har för övrigt slutat jobbet för idag. Taggar lite smått inför triangeln ikväll just nu. Ska väl trycka i mig mat om någon timme. Sedan bär det av mot Sala.

Söndag - Svamp plockning

Åkte ut på en härlig liten tur i skogen. Så där mycke som de låg i korgen i slutet gjorde det absolut inte från början. Vi var på fler ställen innan vi hitta guld stället där det var rätt mycke. Blir mumsigt på mackan sen dåå..

Mange Makers

Då var man helt slut efter att ha varit vaken alldeles för länge och spelat lite fotboll. Men det har varit kul och vi kom i alla fall till semifinal! Och idag ska jag bara slappa och tagga inför en veckas jobb + triangel!!

24 TIMMARS NURÅÅÅÅ


Vuxen poäng ++

Har varit jätte duktig idag och jobbat + städat mitt rum. Men mitt i allt städande målade Rasmus mig på näsan.. Det tyckte dom var kul, jag tyckte dock inte det var lika kul.
Ska börja packa och så inför 24 timmars nu sedan äta lite grann. Kommer vara slut efter den här helgen..

Sliiiten, eller nä bara lite då

Helt död. Och mätt. Spelat fotboll som en galning och än är det inte slut. Är sjukt mätt för jag har tryckt i mig pizza och chips. Dö så gott det var. Jag är trött som en gnu så ska ta och glo på film och sova. Jobb i morgon och 24 timmars. Taggggggggad tjej. Inte på jobba kanske men aah. Puss och godnatt

Känner för att trycka i mig hur mycket onyttigt som helst just nu

Men det får jag inte än! Ska ner på IP nu och köra intern match. Ska bli skönt att få spela match. Riktigt sugen på att springa slut på mig just nu.. Det kommer för övrigt bli mycket fotboll nu. 24 timmars imorgon och triangeln på måndag. Men jag lever och fotboll är ju svin kul.. ibland :)

Smoke weed everydayyyyy

Taggar till inför 2 timmars träning. Var längesen man sparkade på fotbollen..

Upptagen tjej

Hej hallå! Idag har jag haft fullt upp. Åkte tidigt imårse till läkaren för att kolla upp lite saker. Därefter blev det direkt ut till östa till syrran och Mårten. Vi lagade lunch som vi sedan tog oss med ut på sjön där vi paddla kanot. Haha de gick ju fint även fast jag bara paddla några hundra meter.. Hehe. Nu har vi proppat i oss svin god grill middag och följt av de massa chips, muffins och hallon. Ska nog ta och sova snart för jag är sjukt trött. Det väntas fotboll i 2 timmar imorgon :) god night lovers!

Haha förbannat gammal bild


22.35

Hoho, ligger i soffan och kollar på mean girls. Blir förmodligen sova snart i ensamheten.. Så godnatt dear friends :)

The plånkan is at home

For iväg med buss imårse till Heby och sedan vidare till Uppsala dårå. Hittade massa fynd ska jag tala om! (kan visa sen, kanske) Inte så många hundralappar fattigare i plånkan inte. Blev även bjuden till syrran på tacos, å så mums det var. Så nu mår man.. Nu är jag heeelt ensam hemma och det är lite läskigt, men ska nog ta och slå på en film och sedan kanske sova haha?

Tjugotre.trettiosex

Så nu har jag sagt hejdå till mina kära päron. Kommer nog sakna mest att få maten serverad, tvättad tvätt och ett städat hus. Men jag får väl vara duktig ibland och göra sånt själv åh.. Hehe. Ska nog ta och sova, eller i alla fall lägga mig i min sköna säng och mysa lite med duntäcket. I morgon väntar måndag och nånting kul att göra!
C ya later alligator..

Söndag 17 Juli

Mår som fina fisken idag! Varit hos Jims föräldrar och ätit massa gott! Det blir mycke bortbjudnignar på mat nu för tiden.. Men de är ju bara bra då vi inte har något eget kök att laga maten i haha. Ska ta mig en efterlängtad dusch och sedan slänga mig som en säl i soffan för att kolla på Harry Potter filmer.. Hihi. Ska även säga hejdå till mina päron som drar iväg imorgon och inte kommer hem förräns fredag! Ska kanske bli lite läskigt att vara ensam hemma men jag har vänner och syskon som får komma och göra mig sällskap :)

Lördags kvällen

Blev helt ändrade planer. Blev bjuden ut till östa på god mat av min käre "bror" Danne. Så hängde med dit ut med mina päron och åt å så. Men nu är jag hemma igen. Vet ej vad lördags kvällen har att erbjuda. Sugen på att göra något riktigt kul! Fast vad som helst blir nog bra just nu.. Bara någon får mig att le :)
Tummen upp? Nej inte direkt va...

Lördag 16/7

Jag bröt min ledig het lite grann. Jobbade idag, men skönt var det för då är jag ledig nästa lördag istället.
Det blev tyvärr ingen bio igår.. Men jag tackar för det. Åkte till Rita istället och mös i hennes säng framför Scooby Doo. Och nu så har jag inte så mycket mer att säga här då. Ska väl ta mig en dusch kanske och åka upp till syrran och planera lite, leka med kissarna och övningsköra. Blir lugnt ikväll. Men jag är väl sådär lagomt halv glad ändå :)
Vill tillbaka, inga problem eller ingenting fanns där. Ta mig härifrån för ett tag..

Ingen är så bra som du,


<3

Det gör ont. Bara så du vet

Trött och sliten

Känt mig lite nere och hängig idag. Får hoppas man inte blir sjuk till helgen då. För i morgon vankas det bio med 2 goa grabbar. Och sen var helgen heeelt oplanerad. Men jag gillar sånt när allt kommer spontant. De är bara så jag är! Nu ska jag sova för det känner jag behövs. Så godnatt lovers!
fina vän, utan dig - inget mig

Moooooii


8 dagars ledighet, jag tackar och bockar

// Skit söt bild på mig och Gull Olsson. Hihi //

Har precis slagit mig ned i soffan med ett pringles rör och invigt min lilla semester som varar i hela 8 dagar. Hur skönt är inte det efter att ha jobbat 6 dagar i sträck? Heelt perfekt. Vet dock inte vad som händer dom här kommande dagarna, men jag tar dagarna som dom kommer. Nu ska jag i alla fall slappa lite fram tills klockan 5 ungefär. Då är vi bort bjudna på middag! Mums..

Eldkvarn, Plura

Ja igår hamnade vi på Ön då. Jag ville såklart kliva in och kolla på Plura och Eldkvarn. Det var mycket bra, synd bara att man inte hade nån att dansa med haha. Men trevligt hade jag för de med fina människor som sällskap. Träffade lite nytt folk och även folk man ej sätt på 100 år. En väldigt lyckad kväll som slutade med att man somna runt halv 3 i sängen och gick upp kl 8 imårse för att jobba..

Risifrutti Smoothie

Sitter ute i det lite härliga vädret och smuttar på en sådan här grej. Måste bara säga att sylten, "smoothie", va inge go alls. Hehe föredrar hellre dom vanliga med hallon sylt! De är fina grejer de..

Strawberrys & Cherrys

Har varit en duktig kicka idag och jobbat sten hårt några timmar... Hehe inte stenhårt. Har varit ovanligt lugnt dessa dagar nu. Men iaf när jag kom hem var jag duktig och plockade ner massvis med körsbär från trädet ( vet att dom här heter bigaråer, men det låter godare med körsbär ) som vi har i trädgården. Finns just nu hur mycket som helst. Det är sjukt. Och så kan vi säga att jag plockade dessa jordgubbar också även fast mamma köpte dom på konsum.. Men det där ska vi mumsa på ikväll innan ÖN iaf. Hihi nu måste jag välja clothes..

Twistäääär

Jobbat lite idag då. Kände mig väldigt trött och höll på att somna där ett tag bara men det ordnade upp sig. Hängde med Rita och Rasmus på kvällen nu. Hunnit med en massa skoj på några timmar. Spelat fotboll, snackat skit, ätit glass, plockat körsbär, cyklat och hängt vid pellans. Fina sommarkvällar. Nu ska jag hoppa i säng och sova. Imorgon väntar jobb i några timmar sedan blir det ÖN!! Första för i år. Kaaaanon ju.

Vallen 9 Juli


En rolig händelse som utspelade sig nyss

Pappa står och målar  för sig själv ute i hallen i kalsonger.
Pappa: " Im mr blöj man, Im mr blöj man"

Power Meet Västerås


Party listan N1

KLICKA HÄÄÄÄÄR

FEST I HELA HUSET WOHOOO

Ska göra en liten hälsning från min vän Sofie Blom. Hon hälsar att hon tror att alla som ska till Vallen kommer få så jädrans kul men att hon tror att det kommer bli en ännu fetare fest hemma hos henne. Så hörrni det blir efterfest hemma hos SOFIE BLOM!!! Orientering till Sofie får ni komma på själva ;)


Off to work!

Uppe i ottan för att åka till jobbet och jobba några timmar. Lite trögt eftersom jag är himla trött. Men jag får hoppas att tröttheten går över tills ikväll för då ska vi ha sjuukt kul! Dansa skorna av oss :D Nej nu måste jag kila ner till jobbet även fast det tar lite emot och jag skulle helst vilja ligga i sängen ett tag till...

14.08 klockan går sakta

Lite snabb update. Har inte slutat än men hoppas jag får göra de snart, vill hem och duscha för känner mig som en gammal pundare som inte sett en dusch på en månad ungefär då. Blir väl typ hem å duscha å käka sen vidare med grabbarna å Rita till Västerås. Catching!!!!

"Vilket djur går från festen sist?"

Har inte blivit mycket tid till att sitta här och skriva. Jag jobbar och sen njuter jag lite av mitt sommarlov. Tog en glass med Rita efter jag slutat jobba och sedan hamnade vi hos Rasmus. Blev lite vattenkrig och skrattade åt gåtor haha. Cyklade hem på sen heten och träffade Simpaa. Vi snacka massa skit och plockade körsbär. Sen kom även Olsson förbi så då plockade vi ännu mer körsbär och körde lite tricks. Planerade även kvällen, så det blir power  meet! Åh smutt alltså. Det kommer bli en gaaaaalet bra helg! Synd bara att man jobbar imorgon lördag.. Men men jag biter ihop!

little bad girl


ur mitt arkiv 2009


stairway to heaven

Åh så skönt att komma hem från jobbet. Var helt dött så fick sluta tidigare :) Mig gör det ingenting, bara sååå skönt. Har precis tagit en dusch och öppnat paketet jag fick på posten idag! Ett vackert halsband från min bästa morbror. Bara lite svårt att veta när man ska andvända det. Hmm...

@Work

Ja du ser! Nu funkar det att mobil blogga också :) får tacka Sofia som hjälpt mig hihi. Sitter förtillfället på jobbet och det är rätt dött. Men slutar runt 3 så de är skönt :) + grattis till min lilla snupp unge Rita som blir lika gammal som mig idag! Puss hjärtat Mitt.

till jobbet!


POPPA POP CORN I EN KOPP

Känner mig mycket bättre nu när jag ätit och hämtat ett paket från H&M! Hihi, alltid kul med paket. Förhoppningsvis kommer det fler försenade födelsedags presenter denna vecka också :)
Ska göra en skål med pop corn och slå på en film eller nått och bara slappa. Blir mycket jobb nu! Men en rolig fredag och lördag har jag räknat med också.
Längesen nu..

lite sköna tracks

Klicka på bilderna...

slapp dag

Har inte haft ork att blogga idag. Bara legat å slappat i soffan och kollat på Eva & Adam. Fick även reda på att jag ska jobba imorgon med. Så blir ingen sov morgon imorgon inte. Men vad gör de. Nu ska jag äta lite mat sen kanske klä på mig lite och kanske ta mig ut en sväng. Mår inge värst vidare, men det är kanske för man inte har rört på sig på hela dagen..
Längtar tillbaka....

WOOP WOOP CHOCOLATE

Myser runt med typ bajs i ansiktet. Mycket lent och mjukt. Ska nog torka bort det snart och kasta mig i sängen för lite mysa mysa. Hihi. Puss på rumporna

ROSA BAMILLO KLOCKA

Ja, den här klockan fick jag av Ullis och Jycken när jag fyllde år. Alltså en Bamillo klocka. Det är ett svenskt märke. Den är as snygg och cool tycker jag själv. Den är vattentät och tål vatten på ett djup på 30 m. Vet dock inte adressen till deras hemsida (hittade ingen) så vet ej om man kan köpa där. (Ps. den är knall rosa i verkligheten)

BUSSLUFFAT LIIIIITE IDAG

// 1. Min Bamillo klocka 2. Mina nya converse 3. Zebra ring, 34:- JC 4. Drack trocadero och käka cupido sallad //

Idag har jag och Rita mest åkt buss. Först till Uppsala och lämna in hennes Iphååån på lagning, och sedan direkt vidare till Västerås. Virrade runt på gatorna och ut och in i affärer. Fick med oss lite nytt hem i alla fall. Tyvärr blev vi inte kvar i Västerås längre än planerat.. Så vi for tillbaka till Uppsala runt 1700. Men bra gick det för där fick vi käka lite sallad från cupido innan det var dags att fara hem till kära Tärnsjö. Perfekt dag!!

DUNKELIEDUNK

Kollat solsidan, käkat, hjälpt att röja ur köket, diskat, dunkat musik, ätit tårta, sprungit runt i huset, bytt lakan i sängen och nu sitter jag här och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen blir det fler solsidan avsnitt och sen kanske sängen. Lär ju vara helt utvilad tills imorgon när jag och Rita ska härja sönder i Västerås heeeela dagen och förhoppningsvis så blir det på kvällen också! Man kan ju hoppas att vi inte slipper åka hem tidigt :)
Nä duschen kallar!!!!



DAGENS ÄN SÅ LÄNGE

dagens låt: little bad girl - david guetta, taio cruz, ludacris
dagens klädsel: jeansshorts, sov tröja och tjockis tröja
dagens skor: bar fotaaa 
dagens frisyr: uppsatt med gamla krullar från igår
dagens mat: tårtaaa
dagens händelse: köket håller på att plockas ur
dagens planer: slappa och chilla
dagens vill ha: massa kläder...
dagens saknad: rätt många
dagens tråkigaste: finns inget att göra
dagens dummaste: min hals
dagens finaste: mig själv
dagens köp: ingenting
dagens godis: marabou choklad
dagens mående: ganska bra
dagens komplimang: sötisss!!
dagens lycka: att jag lever idag med!
dagens kärlek: ingen 
dagens stora bilresa: ingen än så länge
dagens dryck: water
dagens span: kläder på nätet
dagens kändisspan: en hottie kille
dagens telefonsamtal: cairoliiii/calle

SÖNDAG TODAY

Hihio godmorgon mina friends. Blir lugnt idag. Måste nog hjälpa till å plocka ur köket eftersom vi ska börja renovera det imorgon. Men som tur är så åker jag och Rita till Västerås och utforskar shoppingen där! Kommer bli en lång bussresa men det gör inget! Nu lär jag äta upp den sista tårtbiten innan dom slänger den...

HAR LITE BOORING


23.55

Är lagom trött nu som en get. Men ska nog vara en liten nattuggla och glo film å så ett tag. Varit ute med Rita och snackat lite skit. Vilket vi är väldigt bra på hehe. Fick även en chokladkaka av henne som jag ska smaska på hihi. Sov gott vänner

LITE BLANDADE BILDER FRÅN KALABRIEN

Från vår balkong
Jag och världens bästa Rita
Poolområdet på hotellet
I närmaste staden Pizzo
Åkte en båttur en hel dag och besökte 3 vulkaner
Ännu en bild på en av poolerna
Och en sista bild på mamma, mig och Rita
Finns så sjukt mycke mer bilder men kolla på facebook isåfall!!

MIN DAG

Ja igår fyllde jag ju år. Hihi. bakade tårta med mamma på dagen och sedan till middag blev det potatis buffé! Vitlökspotatis, klyft potatis, potatisgratäng och bakadpotatis. Åt av all potatis och det var super gott!
Fikade sedan tårta och öppnade presenter! Fick en hel del som tex. Converse, plattång, locktång, påslakan, pengar, presentkort, klocka, hub, iPhonen och lite annat. Himla bra födelsedag! Lite senare kom Rita på lite tårta och hon hade med sig en present. Hahahaha garvade läppen av mig när jag kände vad det var för nått. Öppnade och visst låg det 5 kg potatis där i. Hahaha roligaste och bästa presenten!

JA 17 ÅR

idag blir jag ett år äldre. Hihi. Känns redan (skämt åsido). Har bakat tårta och bara chilla hela dagen. Ska klä på mig snart och fixa till frippan lite. Sen runt 5 rullar min andra del av familj in. Hihi, tårta och poatisbuffé står på menyn! Aaaah älska potatis! Pussssss + GLÖM INTE ATT KOMMENTERA ETT GRATTIS, då blir jag glad :):)

RSS 2.0