egoist


+++++

Tyvärr så har jag inte så mycket att berätta för er människor! Kan typ säga att de gick hyfsat bra på matte provet idag. Eller ja de får vi se när jag får tillbaka de. Men hoppas på G! Vore ju helt överlycklig om jag fick högre.. Men som sagt vi får se!
Ska väl kila ner till gården snart med Rita. Får se vad som erbjuds där då. Hihi massa skratt å skoj kanske? Hoppas!

fatso


happy face

För idag har vi bara 1 lektion och 1 prov. Och sen är det helg! Fy så skönt. De händer bara en massa spännande saker då också. Men nu kallar Kjell på oss. C ya!

2 + (-3) * 4 - (-5) = ????

Matematik är verkligen inte min starka sida. Men som tur är har jag en syster som är bra på de! Hon kommer väl snart hit och hjälper mig lite. Har ju matte prov imorgon å hoppas de går bra. Vill verkligen ha VG.. Vore ju rena drömmen för mig! Så hoppas att lite av de syrran förklarar idag fastnar i skallen min..

bra & dåligt

♥ Jag går bara 2 dagar till på denna vecka
♥ Studiebidraget kommer imorgon
♥ Ska träffa min syssling som jag inte träffat på jätte länge imorgon
♥ De blir troligtvis trevlig tjej lunch på torsdag hemma hos Mimmi!
- Vi går till halv 5 idag..
- Jag hatar mitt hår
- Jag är skit trött och vill bara hem
- jag vill ha 1 miljon och tonvis med godis just nu...

hej solstråle!

På onsdag ska jag få träffa syssling! Kan säga att det var sen barnsben vi sågs. Ska bli multiskoj! Men samtidigt lite nervöst jöö. Som sagt 1000 år sen.. Hehe PUSS!

när löven faller är du där för mig då?

3 skoldagar denna vecka känns ju inte mer än rätt! De här förtjänar alla elever på GUC♥ Nä nu tog jag i för mycket.. igen! Men det känns ju underbart att bara ha 3 skoldagar denna week. Fast ja ett - är ju matte provet på onsdag. Hoppas på det bästa! Men de ska nog gå sin väg de å.
Är så otroligt trött så tänkte slänga mig i sängen med en skål chips å läsa lite. Så mysigt nu en sånhär typisk höstdag..



Hej bloggis!

Sitter förtillfället på en datakunskaps lektion. Slutar väl om ett tag kanske. Då blire klassråd med bästa Cissi♥ Eller okej de var väl kanske å ta i.
Å till middag får vi blodpudding. MUMS! Jag vet att speciellt Rita kommer vara bänkad i bolans matsal hela lunchen! De är ju hennes favorit mat. Tro mig!

glada fingrar


© Petra Säldebjer

söndag

Vaknade runt 2 tror jag. Lite lagom seg jag är nu. Men jag pallrade mig faktiskt ut i bilen och körde en runda. Känner mig så duktig. Nu blir man ju bara så sugen på att fylla 18! 2 år kvar nu. Inte så långt om man tänker efter ;)


Nu ska jag kila upp till syrran och pröva kläder. Sen hem och äta glass och läsa bok. Skön söndag!

uggs

Fick nya kängor av mamma i fredags. Så mysiga så jag vill ha dom som innetåfflor också! Dessa ska bäras så flitigt i vinter att mina tossingar inte fryser :)

shake that ass for me

Rita är här. Och vi är tjocka. För vi har precis smaskat i oss kebab med några brudar från laget. Riktigt trevligt om de får komma från min mun. Nu snart ska vi förmodligen leka med Patrik. Hoppas på massa bus! Puss



kebabpizza

Om cirkus 1 timme ska jag kila ner här på samhället och äta lite kebab med en massa godingar! Så nu gäller att sväla i en timme så man kan svulla som ett djur sen. Hehe. Det är jag ju expert så de här ska nog gå bra..

Natti natti för mig nu


Har haft en underbart mysig kväll med tjejorna! Skratt, film, idol och en massa gott att äta och dricka. Mina vänner är det bästa som finns ♥
GODNATT

lite nytt i garderoben

TACK MAMI!!!

vill ha


högst upp på min önskelista nu!

kopiatorn

Tänk så kul man kan ha en vardagskväll hemma helt själv! HAHA låt mig be er att skratta!

it's friday im inlove

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Har ju tyvärr inte bloggat på 1 dag. Jag var ju som sagt lite upptagen igår kväll. Ni ska få veta snart! Eller ja dom flesta vet ju redan. Men men. Så nu sitter jag här och har fina fräscha tänder för de har tandläkaren sett till att jag fått! Gick galant där och inga hål hade jag. Känner mig stolt att jag inte har haft det en enda gång i hela mitt liv. Eller har jag de? Isåfall minns jag inte det.
Ikväll är det ju fredag så då kanske det kommer massa godingar hit på besök! Hoppas de iallafall. Och ni som vill får faktiskt också komma. Öppet hus!!!

Nu luktar det mat så ska kila iväg till matbordet och mumsa! Puss

haha schysst mamma


dumma dig

Ibland blir jag riktigt irriterad på dig och önskar jag hade en lättare mobil att skriva sms med. Ibland går det alldeles för fort när jag skriver så det blir helt fel i smsen. Folk som får mina konstiga sms måste tro att jag är helt retard. Eller rent ut sagt dum i huvudet..
Men du är bra ändå! ♥

en bok ska läsas

Jag ska läsa "resan som började med ett slut". Kanske dags att ta tag i de nu för den ska väl vara utläst om sisodär 3 veckor. Så ska nog ägna någon timme åt de nu! Tjing

om de är du syrran..

..Så vet jag inte. Fråga papi!

nu ska vi bli fotade

De är skolfoto i skolan nu. Första gången i GUC :D Hoppas alla är fina nu så vi slipper skämma ut våran klass ;)
SKOJA!!!

har ni smakat?

Om inte så borde ni smaka. Super god verkligen. De här är something jag rekomenderar!

som fjärilar i magen

Åh så nervös jag är. Ska göra en liten grej på torsdag efter skolan. Jag kommer vara nervös som en get på torsdag efter skolan alltså, men mamma följer med som tur var! Men hoppas de blir skoj iallafall :D
ps. i will tell you later så stay tuned!

to the school and back


snygg design jag har

Pillade bara lite på designen innan träningen. Jag ville bara få bort ränderna. Mådde ju nästan illa så fort jag titta in på bloggen. Men jag väntar på min fina design som kommer om ett tag. Så håll i er då!
Nyduschad med ansikts mask sitter jag här och äter godis? Men jag ska snart äta lite nudlar. Mums så gott det var nog 2-3 veckor sen sist jag gjorde lite nudlers!

spänning

Ska om 2 timmar kila ner på träning. ska bli spännande att se vart man ska spela på sista matchen! haha :D

söndag

Resten av denna härliga söndag ska jag nog bara slappa framför Tv & datan. Behöver vila lite idag känner jag. Ska nog gå och tigga lite massage av pappa också. Min rygg gör ont liksom, för jag drattade på rumpan idag på matchen. Inte bra hörrni. Nej hejpa!

visst ja!

Var ju på bio i fredags med mupparna. Såg denna film. Haha den rekomenderas!

en skön seger

Idag har jag spelat match. Vi vann med 2-0. + på de så gjorde jag ett mål med min vänster doja. Något nöjd nu då.
Och eftersom att vi vann den matchen så menas de med att vi har vunnit serien. Känns något skönt nu då. Sista matchen blir rolig!
När vi duschat klart och allt så for jag, Rita, Patrik och Fredde mot Hummelsta för att köpa oss lite gott. Blev en hel del. Men vi var ju tvugna att fira lite..

movies

Haha Bert och Ett päron till farsa är klockrena filmer rent ut sagt!

klick

Klicka på bilden så får du en fin överraskning  till din spotify!

jag just nu

Skön dag. Har inte gjort någonting som fått mig att anstränga mig. En riktig vilodag somsagt. Kan behövas eftersom att man ska upp 8 imorgon och spela en match.
Jag ska nog fortsätta slappa å så nu. Blir troligtvis fler filmer faktiskt.

NAIL polish

Har pillat lite med mina nalgar. Det regnar ju bara ute så då passade jag på att pyssla lite. Coolt va?!

remember me♥

Hur bra var inte den här filmen då ? ååå

sorry babes

förlåt för dålig update. men jag har ingen lust just nu. väntar nog tills min blogg blivit fixad! får hjälp av en gullig tjej jag! hihi :) så stay tuned!!

20.33

Ligger i sängen med en fet skål chips och fjorton suger ska alldeles strax knäppas på. Man måste ju ligga i säng tidigt idag om man ska orka med en hel dag i sthlm med MP1C. Hoppas de blir skoj! De blir iallafall gott fika. Eller hur Emma & Sofie ?;)

rita är här :D


rolig dag


Kicki, pippi och titti

Ser jag ut som en liten anka?(dom små ankorna i bakrunden) Hm..
De tycker i alla fall dom i min klass. Kicki vafan.. HAHA

jag har ingen rubrik

Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag typ är trött och orkar inte göra någonting just nu. Skönt att vi ska vara inne i stan och fota imorgon iallafall så vi slipper sitta i den där skolan. Hehe låter som ett deppigt barn men lite trött på det mesta just nu. & ett till + är att vi inte slutar efter 4 imorgon :D! ÄNTLIGEN..

in school

Datakunskap är roligt när man får cama lite ;)
Haha vi ska snart börja med en massa nya övningar vi är tvugna att göra. Det suger k*k. Men vi slutar ju bara halv 5 så de är chill.. Eller?
Nu måste jag återgå till arbete. PUSS

kvällsfika

Myser med en kopp varmchoklad och två limpmackor!

att komma hem..

..7 på en måndag är inte okej. Helt slut är jag efter skoldagens bravader. På tal om (bra)vader så har jag ont i mina vader sen idrotts lektionen. Hehe tror alla är lite stela faktiskt. Men nu ska jag inte klaga något mera. Utan jag ska nog ta en lång och härlig dusch och sedan kasta mig i säng. Jag är värd att få sova tidigt..

hihi

Idag har vi lärt oss hur vi gör Skärmdumpar på våra Macisar!
Riktigt skoj om ni frågar oss...

söndag

Söndag. En sån där dag då man inte gör något speciellt. Bara går runt i mjukis kläder och softar.

Har kollat på 2 filmer idag. Eclipse och efter de så fortsatte jag med Twilight temat så det blev Vampyrer suger. Och ja, haha tro de eller ej men den sög. Haha eller ja man kunde skratta åt vissa saker. Men så dåligt gjord. HAHA

är det inte fredde?

Så sjukt lika. HAHAHA

Linkin Park


igår - kulturnatten

Hoppade på bussen igår och for in till stor staden Uppsala för att gästa lite på kulturnatten. Ok, det var lite skoj faktiskt. Fast lite överskattat är det nog ändå. Läskiga gubbar på scen och skratt blev det hur som. For hem runt halv 3 då. Å lagom trött var man vid 4 slaget.

NU: Målar mina naglar så dom är fina igen. Såg nu att tårna skulle behöva sig en omgång också...

kulturnatten


förlust..

.. men nästa match tar vi. Jag har det på känn.

Duschen kallar för jag är svettig. Hoppas på cykeln senare och åker ner för att glutta lite på herrarna och sedan damerna. Ses!

converse

Jag vill ha ett par nya! Lite färg skulle inte vara fel på fötterna inte..

color

Körde en favorit i repris idag. Ritas hår blir mörkare. Eller ja de blev. För nu är jag hemma och har redan tryckt i mig en fin middag min mami gjort! Super gott ska ni veta. Tänkte nog bara sitta här en stund å smälta maten. Vi får se vad kvällen har att erbjuda! pusshey

:D

Snart blir jag upphämtad för att fara till skolan! Som alla andra fredagar så känns det inte ett dugg värt att åka till skolan. För som sagt, så har vi bara 1 lektion idag... Engelska. Fy tusan! Men hellre de än att börja halv 9 och sluta 3! Im happy anyway :D

soft

Är det inte Sofie & Emma vi hittar på bilden. Jo, bilden är tagen igår så ingen färsking de här inte. Men vad gör de om sisodär 1000 år? Nada. Skulle jag tro.
Måste skriva klart min lilla fairytale. Ska klä på mig pyjamasen sen och hoppa i säng. En hård dag framför mig imorgon. Så måååånga lektioner. Eller. Nej. Har bara 1 (notera, 1 lektion!!!!!!) lektion.

nasty

Slängt på mig mjukiskläder nu och ligger i sängen och gottar mig med chips framför Idol. Det är bara auditions som är roliga. Tycker i alla fall jag. Andra tycker att det är när dom får stå på stora scenen som är roligt. Men det är ju bara kul när folk gör bort sig. Haha. Va elak jag känner mig.

känner mig sådär lagom..

..duktig! Ja det var ordet. Sitter här och pillar på mitt "skivomslag" om en grupp eller artist. Maskinen var ju ett lätt val när de kom till att välja en grupp/artist man tycker om. Lite små finurligt är det må jag säga, men jag är nog klar tills på måndag (hoppas jag) i alla fall!

emma, sofie & mikaela

Söta flickor fastnade på bild idag! Ritas kamera hängde ju med till min skola idag för lite information om den. (Kan låta lite konstigt men jag frågade min foto-lärare om lite grejer med den haha)
Vi lekte lite i en lekpark nära skolan på den långa rasten today. Mycket roligt.
Nu får jag nuggets av papi. later...

written on a paper


wash, scrub + mask

Känner mig riktigt renlig (om man nu säger så) för jag har på mig en ansiktsmask. Men nu kan jag knappt prata för den har stelnat så. Haha. Ska låta den sitta kvar under halva Idol i alla fall. Men tänk om den har torkat in då ?

close-up filter

Det där dumma close-up filtret på Ritas kamera vill ju inte fungera! Har prövat nu efter att Rita har dumpat sin kamera här, men de blir bara dåligt! Jag fotade lite annat istället utan de där nedrans filtret, ja jag gjorde en fuling och snodde Ritas kamera här. Men de blir bättre bilder.. Lite roligare att titta på..
Ska ladda över bilderna nu och redigera dom :)

chips & snor = ingen bra kombo

Känner mig helt nerdrogad typ. Tror jag åkt på en förkylning och värre blev det nog efter träningen idag. Men jag biter ihop och kämpar på med skolan och allt de där till iallafall!

Snorig här i sängen kom jag å tänka på hur gott de skulle vara med lite chips. Så ja varför inte. Skit samma om klockan är 10. Jag vill ha chips och det går ju faktiskt att ordna!
Smell you later..

nail polish

Köpte ett nytt nagellack idag i all hast. Kostade bara 9.50 på H&M. Riktigt billigt och en härlig color!
----------------------------------------------------------------------
Nu ska jag byta om för träning. Känns lite sådär små jobbigt med förkylning och efter matchen igår, men det ska nog gå bra =)

bästa laget

& ännu en vinst! De känns så otroligt bra =D
Nu ska jag sitta bänkad framför datan för resultat i tidigare matcher som spelades idag. De här kan bli nått stort... stay tuned!

match!!!

Beger mig då alltså ner till IP för att spela lite fotboll. Hade nämligen tänkt spöa skiten ur motståndarna. HEHEHEHEHE

nytt!

Lite nytt som jag inhandlade igår i Uppsala.
Leggingsarna ser inte ut sådär, men nästan. Hittade inte dom jag köpt.
RIGHT NOW: Ska gå och käka min underbara blåbärspaj som jag gjorde för nån timme sen! later..

popexpressen


The Baseballs @ Grönalund


hemma i huset!

Vilken kanon fredag vi haft i Stockholm! Riktigt roligt har de varit och det är ju alltid lika roligt med min högra hand
Har ätit mig mätt på kött och potatis nu. Ska duscha nu en snabbis sen lovar jag att bilderna från Stockholm kommer.
Så stay tuned..

fler bilder från foto lektionen



rubrik

Sitter här och borstar tänderna med maskinen på. Om ungefär 15 min ska jag bege mig ner mot bussen för att åka in till skolan. Och idag har vi nästan bara tråkiga lektioner, men dom ska jag nog allt klara mig igenom!

Efter skolan blir de stan och sedan vidare till brantingstorg för klippning! Hörs later...

min fina data

Mitt fina rosa case kom idag till min data! Å så fin den blev. Nästan så att jag är kär. LOVELY

rummet

Ja här kommer bilderna på mitt renoverade rum. Hade helt glömt bort det tills Malinski påminde mig. Alltså det är ingen stor förändring. Men från rosa väggar och en kass byrålåda så är jag helt nöjd med vitt och en snygg garderob som jag får plats med alla mina kläder i!

Foto

Sitter i skolan och har foto har lekt lite i PH nu. Vi slutar snart och har en enda lektion kvar! Later...

nu kilar jag till bussen


RSS 2.0