EN SÅN SOM ALLA HAR

Ja allt gick super på telia idag. Fick pengar tillbaka och köpte mig en iPhone 4 vit! Hihi. Ett turkost skal får pryda den också. Glad tjej. Och nu ska jag vara rädd om den :)


PANDA DA PANDA

Bjuder på en as skön låt såhär på morgonen. Ska kila ner till bussen vilken sekund som helst. Ska åka in till Uppsala och försöka fixa mig en bra mobil. Varit lite hattigt nu eftersom min inte gick att laga. Så vi får se hur det blir nu då! Får hoppas på de bästa.. :)

HEMMA FRÅN PARADISET

Hej och hå! Dåligt med liv i bloggen. Men har faktiskt inte  haft tid. Har bara njutit och haft det underbart i Italien. Hemma nu vilket känns skönt. Men det har helt klart varit en underbar resa. Härligaste hotellet bodde vi på också. Visar bilder senare när jag fått dom av Rita. Ska packa upp och fixa lite nu!
Ps. Fyller år på fredag också! Hihi
En bild från min kamera som visa hur bra vi har haft det i 7 dagar..

MOVITS!

Bjuder på en skön låt från Movits! Gaaaaaaaaaalet nice

NICE ASS PETRA

Såhär kul har vi haft ikväll. Så jävla rätt också. Bästa asset har ju jag. Hihi. Har även hunnit bakat kolor och härjat sönde hos herr Ling. Så nu är jag rätt svettig, trött och har lite ont i magen av så mycket som jag skrattat. Ska alldeles strax hoppa upp i sängen och sova lite. Imorgon blir det en dag full med roliga saker! Sen åker vi på natten också... Hihi

1 dag, 14 timmar, 31 minuter och 57 sekunder

Det börjar gå framåt med packningen. Inte riktigt klar än men snart så. Resten ska jag finsjustera imorgon. Tänker inte träna ikväll med tanke på att jag har ont. Men ska ner och titta lite på träningen iaf. Blir nog till att sova tidigt ikväll också. Det är bara 1 dag kvar nu! Sen åker vi till varmare väder...Iiiiih!

WHAT ARE WORDS - CHRIS MEDINA

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone


And I know an angel was saved 
Just for me and I know I'm meant 
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

HÄRLIGA 3 POÄNG!!!

Så jävla skönt med en underbar vinst på 9-4!! Denna derby match kunde ju inte sluta bättre. Helt amazing. Man får stå sitt kast nu när man har ap ont i rumpan och i vaden. Men det var riktigt härligt att vinna.
Är helt slut nu och ska börja små packa till på onsdag. Vi åker ju då. Hihi. Hörs latero...
3 bilder från matchen som jag snodde av Sara's (<--hennes blogg) facebook.

TRÖTT PÅ EN LÖRDAGSKVÄLL

Kom hem med ett poäng från Rö. Blev 4-4. Kändes ju faktiskt riktigt bra med tanke på att vi tog igen allt genom att legat under med 3-1. Har precis ätit och sitter och funderar på vad som händer ikväll. Förslag? Är rätt trött men det är så värdelöst att bara sitta hemma helt själv. Ring mig om du vill hitta på nått..

ERIC SAADE, DU ÄR BÄST HIHIHI


HAPPY BIRTHDAY

Såhär har min kväll sett ut. Firat mamma med fina presenter och ätit gott! Ska nog bara chilla nu tror jag. Imorgon väntar borta match mot Rö och på söndag är det också fotboll. Harbo på hemma plan. Derby rättare sagt. Tror starkt på att det blir fullsatt på Furuvallen.

GRATTIS MAMI

Igår blev det en sväng till stan. Några peningar fattigare och några kläder rikare. Hängde med Rita på kvällen. Vi träffade på Biffen och Sara ett tag. Hängde i deras fönster och snacka skit ett bra tag. Sen kom Mikkan och vi allihop gick till Pellans. Mycket skratt där och sedan for jag Rita och Rasmus hem till Rita. Blev tältning. Haha kan vara det värsta. Men man måste ju tälta en gång per år och den gången blev igår. Haha. Fy fan vilket härj det var. Men jävligt kul.
Nu ska jag börja fixa mig för min älskade Mami fyller nämligen år idag. Hihi. Blir god mat och mycket tårta senare! Synd bara att det regnar som fasiken ute.. Värdelöst. Men häng inte läpp, för det är fredag!

HEHEHEHEHHEHE PREMIUM

Äntligen tog vi våra tummar ur rövarna och tog oss tid att bebställa Spotify Premium. Helt underbart. Nu har vi vårat eget. Hehe. Kanon nu ska det spelas musik för fulla muggar dygnet runt. Love Spotify♥

1 FUCKING VECKA KVAR

Bara för att jag sa att jag skulle ha en paus för det är sommarlov så uppdaterar jag. Men det är piss väder ute. Då vill man ju inte göra något annat än vara hemma och dega. Regnar på som aldrig förr och jag börjar undra om det någonsin ska slut regna. Lite trött på allt dåligt väder nu. Men det glädjer mig att om en vecka då är jag och Rita i paradiset. En hel vecka i Italien + sol och bad. Helt underbart. Kan knappt vänta eller för den delen fatta att det är så sjukt nära tills vi sitter på flyget. IIIIIIHHHHH damn.

L O V E


LMFAO ♥


PAUUUUUS

Kommer nog tyvärr inte bli så mycket bloggande nu på sommarlovet för jag har inte tid och ork. Jag gör andra saker som hör sommaren till. Men jag bjuder på en bild på mig och Moggan (Ricky, Ritas bror). Visst är vi söta? Hihi jaaa mycket söta! Puss så hörs vi när jag har tid :)

SWINGFLY @ SKOGSVALLEN

Ja igårkväll blev det grillning med härliga personer innan vi begav oss till Östervåla och Vallen för att kolla på Swingfly en annan gång. Jag tycker själv att det var bättre drag på gossen den här gången. Hade en riktigt trevlig kväll. Träffade nya människor och även människor som jag inte sett på sjukt länge. En helt lyckad kväll som slutade med en promenad hem med Rita, Simon och Flink. Helt okej kväll.
Trött som ett as nu. Spelade match i Björklinge mot Iron. Vi tog hem en vinst på 1-5. Riktigt fint må jag säga. Nu jävlar ska det ätas och chillas! C yaa

FAKE

Bara för att klara upp allt så är det inte riktigt sådär kort som på bilderna i förra inlägget. Det är inte allt mitt hår. Resten ligger på ryggen. Skulle ju lura er, hehe. Det gick ju rätt bra ;)

HELT NY FRILLA

Snart kommer Mikkan hit. Hon ska hjälpa mig med kläder. Jag vet ej vilken av alla 5 klänningar jag ska ha på mig. Hehe. Visst ja. Sa ju att jag klippte mig igår och ja såhär blev det! Härligt att klippa av dom slitna längderna. Lite kort för min smak men det blev ju rätt fint! Det är lockat nu också på bilden så liite längre än det där är det! Vad tycks?

FREDAG KVÄLL

Idag har jag fått mitt hår klippt och färgat. Himla skönt med fräscht i pallet. Har även ätit super god mat på Plock. Inhandlade även ett ur gulligt linne, solgajjor och puder. Väl behövligt. Nu chillar jag galet på altanen här hemma. Blir hemma kväll nu för i morgon ska det jobbas! + grillmys med brudarna och Swingfly! Gaaaaaaalet kul!

SKÖN TORSDAGSKVÄLL HÖRRNI

Idag har jag och Rita lagat mat, färgat hår och kollat på filmer. Vi kollade på värsta styckar filmen. Piranha. Haha usch blod och kött å allt som hör kroppen till flöt runt i sjön. Men rätt bra ändå då. Sedan har vi bara chillat runt här i vackra Tärnsjö. Träffade på Danne och då pratade vi lite skit med honom. Ska sova snart och ladda för en hel dag i Uppsala i morgon. Färg och klipp i håret! Får hoppas på lite shopping också.. Godnatt lovers♥

VI SOV UNDER BAR HIMMEL, STJÄRNORNA GLITTRADE SÅ VACKERT I NATTEN

Igår kväll efter träningen så for jag hem till Rita för att mysa och sova på hennes altan. Vi åt kola rippel, cheeseballs och drack cola. Snackade alldeles för mycket skit gjorde vi också. Mycket trevlig kväll. När vi vaknade så åt vi frulle och sedan landade vi i Ritas säng för lite chill. Vi somnade till slut vilket var oerhört skönt! Så bilderna ovan är dom första bilderna som är tagna med min fucking mobile. Hehe gillar den inte. Ska kila in till telia i morgon och snacka lite. Vill ju ha nån annan.. Jag kommer inte överens med den här :(

NY TELEFON OCH JAG FATTAR INGENTING

Idag kom min mamma hem med den här telefonen till mig. Dom kunde tyvärr inte laga min älskade Nokia N900 :( Mycket ledsen jag blev.. Men fick den här istället. Nokia N8 och jag fattar absolut ingenting ska jag tala om. Som tur är så ska jag alldeles hem till Rita på hajk och jag hoppas hon har liiite kunskap om den. Annars är det kört!

BLESSED - AVICII EDIT


SSSH

©PetraSäldebjer

MINA FÖTTER I SANDEN

Vaknade prick klockan 11 idag. Rätt skönt att sova ut på dagarna nu för tiden. Legat och chillat i sängen framför SATC. Nu har jag bara hunnit äta frulle och målat alla naglar. Mycket fint. Ska fortsätta titta på SATC för jag har ingenting att göra idag. Eller visst ja måste mejla mina lärare och få reda på betyg. Hihi spännande. Och jaaaa jag måste hitta på nånting att laga i morgon. Min mamma har sagt att jag ska laga mat och ja det fick hon säga på egen risk. Jag kan ju inte laga mat.... Tips på enkla maträtter? Hör av dig.

00.00


FÄRNÖSAND


Bara chillat i solen hela dagen. Sedan träffade jag Rita när hon kom hem från skolan. Hann cykla lite och snacka sen träffade vi på Dan och vi hängde på honom och Rasmus ut till Östa. Blev bad för pojkarna och Rita. Själv är man för feg och vill absolut inte bada i det iskalla vattnet. Hehe. Men en rätt okej tisdags kväll. Puss på det.

21.48

Solat, druckit vatten och spelat match har jag gjort idag. Kom för en timme sen hem från matchen. Gick ju sådär. Förlorade med 2-5. Men bara att vi tar nya tag och kämpar på. I morgon är jag ju ensam hemma heeela dagen. Tråkigt värre. Men så är det ju ibland när man är ensam i hela Tärnsjö att ha sommarlov! Typiskt att min skola ska vara så bra.

WATERMELON

Har städat och donat lite idag. Bara chillat och tagit det lugnt. Blev en rätt så rolig kväll igår ändå. Det tackar vi för! Ätit vattenmelon har jag också gjort idag. Hade nästan glömt bort hur gott det är. Senare på kvällen blir det bara att tagga till en ny vecka med nya saker att göra! Får hoppas på massa kanon fina dagar nu!

SWINGFLY, LOREEN, ULRICK MUNTHER, DANNY, CHRISTIAN WALZ, TOVE STYRKE, MARTIN STENMARK,


RIX FM FESTIVAL - FALUN

Nu åker jag och bästa vän till Falun. Blir att hänga runt där och kika på RixFm festival! Kan nog bli riktigt skoj! Hörs imorgon eftermiddag. Ska jobba heeela dagen i morgon på cafet! + det är ju läderloppet!!!

STUDENTEN

Igår var det student. Var och tittade på när fina vänner gick ut och var glada. Var ju hos Danne på mat och fika på kvällingen och sedan haffade jag Rita. Vi blev fast i soffan framför 2 filmer som va sämst så vi kollade aldrig klart på någon av dom. Haha.
Nu på kvällen vet jag absolut inte vad som händer!

1 JUNI

Varit i uppsala på boland skolan hela dagen! Alla var så fina och glada! Längtar jätte mycket till det är min tur att springa ut genom dörrarna och känna sig fri! Har precis fixat lite och ska bege mig över till Danne för fortsatt student firande!

♥♥♥





- Jade?
- Alexander?
- Do you remember that day you fell out'a my window?
- I sure do, you came jumpin out after me.
- Well, you fell on the concrete and nearly broke your ass, and you were bleedin all over the place. And I had to rush you out to the hospital. Do you remember that?
- Yes I do.
- Well there's somethin I never told you about that night.
- What didnt you tell me?
- While you were sitting in the back seat smokin a cigarette, You thought was gonna be your last, I was fallin deep, deeply in love with you. And I never told you till just now.
- Aaaah

Home is wherever I'm with you

RSS 2.0