11. tio fakta om mig själv



1.
När jag var liten bebis åt jag nästan ingenting. Men nu äter jag som om jag skulle vara världens fetaste människa fast jag egentligen är världens smalaste människa. Konstigt tycker jag men MAT ÄR JU SÅ GOTT.
2. Är för det mesta på bra humör när jag inte är hemma. Allt förändras när jag kliver innanför dörren här hemma. Då blir jag som ett grått åskmoln och allt är fult och fel.
3. Jag lovar mig själv att inte äta mass godsaker osv i veckorna, men det bryter jag så fort vi har massa gottigott hemma. Kommer få diabetes inom snar framtid.
4. Har världens bredaste musiksmak. Lyssnar på allt från Metallica till Justin Bieber. Älskar musik.
5. När jag känner att jag ser hyfsad ut ser jag ut som skit och när jag känner att jag ser ut som skit ser jag hyfsad ut. Är alltid så.
6. Inbillar mig själv ibland att jag kan sjunga sjukt bra men egentligen så låter jag som en kråka som satt ett tuggummi i halsen.
7. Jag älskar att läsa böcker när jag själv får bestämma när jag ska göra det. För det värsta som finns är när man får en deadline av skolan när boken ska vara utläst. DET ÄR INTE KUL DÅ.
8. Det värsta bandet jag vet är Takida. Spyr nästan när deras låtar spelas på radion eller dylikt. Blääää.
9. Om personen inte svarar på mina sms inom 5 minuter går jag alltid in och kollar minst 3 gånger att det skickats iväg ordentligt.
10. Det bästa jag vet är att umgås med mina fina vänner och bara ha kul och vara sådär muppiga som vi kan vara.
11. Min största fobi är spindlar. Klarar inte av att ens titta på dom. Skriker alltid som en liten 3 åring så fort jag ser en.

lionheart

Fick lite ledigt idag av skolan så har njutit denna morgon bara. Tog en skapligt bra sovmorgon och sedan gick jag upp och gjorde masterbreakfast. Åt så jag blev mätt som 17 små getar och sedan chillade jag med musik och målade mina naglar. Ska börja packa och fixa mig snart för ikväll blir det teater med dramaklassen och sedan sover jag hos syster för att åka till Sthlm tidigt imorn bitti. + mitt humör är på topp.

10. en bild som alltid får dig att le


9. en bild som för dig betyder kärlek



#12345678910


8. favoritcitat

Har verkligen inget seriöst citat jag gillar. Men typ:
För mat är ju det BÄSTA som finns. Hehe.

home is wherever im with you

Lyssnar på Edward Sharpe & The Magnetic Zeros och njuter av att bara ligga hemma i soffan och chilla denna lördag. Har kommit på att jag älskar att vara hemma och bara ta det lugnt. Idag vill jag ligga här hela kvällen för har tränat som en dåre idag. Gymnstik och fotboll. Hur bra. Har fått tillbaka lusten av att vara en del i fotbollslaget. Skulle sakna det sååå mycket om jag slutade. Så nu börjar jag känna att jag hör hemma här, bland alla fotbollsspelare, matcher, träningar och annat skoj. Så skönt.

7. en puss- eller krambild

Två puss bilder. Första på Lovisa och mig och den andra på mig och en firre. Väldigt gamla bilder, troligtvis takna samma år. Från 2009 kanske. Bra minnen hur som helst.

every teardrop is a waterfall

Sitter i soffan, dricker te och lyssnar på bästa Coldplay. Ska mysa i någon timme till här i soffan sen bär det av mot träning i 1,5 timme. Känner mig inte så jätte sugen på fotboll just nu men det är som det är. Imorgon ska jag endast in till staden för att filma för Stadsteatern med Emma. Alltså ingen riktig skola imorgon vilket ska bli hur skönt som helst. Kommer vara hemma runt 13 vilket aldrig har hänt sedan jag började skolan i Uppsala. Magiskt.
2 bilder från någongång jag var i Danmark.

6. 5 mål i livet

1. Leva livet till fullo. Ha så roligt så ofta som möjligt.
2. Fortsätta vara mig själv. Den knäppa, muppiga, glada och härliga jag.
3. Resa utomlands. USA, Australien, Thailand, Paris och så mycket fler ställen.
4. Skaffa ett topp jobb, bli svin rik och flytta till New York typ.
5. Åka till Tomorrowland.


5. en bild från förra sommaren

Kunde inte välja en bild så det fick bli fyra. Fyra bilder från fyra sjukt bra kvällar/dagar. Alla stunder med mina underbara vänner, alla vallen, alla fester och alla bara chilldagar/kvällar. Längtar ännu mer till sommaren 2012 nu. Vill att värmen ska komma krypandes nu, skulle vara så sjukt underbart.

let us die young or let us live forever

Såhär såg hela min kväll ut igår. Hade riktigt roligt hela kvällen med massa fina människor. Dansade och pratade med massa människor som man inte träffat på hur länge som helst. Blev en del nya ansikten också vilket bara är kul. Var en lyckad kväll igår och man får hoppas på fler såna. Superbra.

4. bild på en tid du saknar

Jag saknar den vecka jag spenderade i Italien med min bästa vän. Allt var så bra. Vi levde livet som bruna pepparkakor med ett glatt humör. Får hoppas att det blir en utomlandsresa i år igen. Det skulle vara så underbart.

3. dagens outfit

Svart. Super enkelt. Svarta jeans. Svart halvstickad tröja. Silver armband. Kors örhängen. Silver halsband. Simpel.

2. en av de viktigaste personerna i ditt liv

Min familj helt klart. Det är svårt att välja mellan er för ni alla är så bra. Finns ingen som har en bättre familj än mig, älskar er allihop, ni är bäst. (+ Jim och Mårten förstås, för dom är ju med i vår familj)
Mina vänner är också viktiga personer i mitt liv. Skulle aldrig klara mig utan familj och vänner. Det bästa man kan ha.

ME & YOU

Lyssnat på Edward Sharpe & The Magnetic Zeros hela dagen medans jag har städat hela mitt rum och rensat garderoben. Känner mig jätte duktig eftersom att det är de enda vettiga jag gjort på hela jullovet typ. Ska även vara lite extra duktig och träna ikväll också, måste ju hålla mina nyårslöften.

- Träna fotboll för att du MÅSTE RÖRA PÅ DIG.
- Inte äta massa gottighter i veckorna, endast på fredagar och lördagar får du lov att göra det, möjligtvis söndagar också.

Just nu ligger jag i mammas och pappas säng, ska slå på ett Gossip Girl avsnitt och invänta att klockan börjar närma sig träning. Ska chocka er alla och säga att jag är lite sugen på att sparka boll just nu.. WHAAAAM

i want to be forever young


1. en bild på personen som vet mest om dig

Helt klart Rita. Hon vet nog mest om mig och jag vet nog mest om henne. Vi är som en person då folk alltid tar fel på våra namn, Rita/Petra spring. Vi är båda lika knäppa och skadade i huvudet, men det är det som gör att vi alltid har så roligt tillsammans. Vi kan göra en tråkig situation till en rolig, vi kan göra spontana saker bara sådär och när vi inte har något att göra ja då filmar vi oss själva när vi sjunger och har oss. Du är det bästa jag har och jag älskar att vara med dig och skratta, så låt det vara så 4-ever.

let's go crazy

Snodde denna lista av Sofia, har inte skrivit här så flitigt så ger mig på denna grej.


When the world turns upside-down it's nice to have someone upside-down with you

ALLMÄNT...
Namn: Petra
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Inga
Längd: Runt 1.70 kanske
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Hmm..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Du skulle bara veta.. Sverige suger
Vilket shampoo använder du: Wella
Vilken parfym använder du: Escada
Vad är du rädd för: Spindlar..
Gillar du att tvätta: Tvättar aldrig
Gillar du Berg-och-Dalbana: BÄSTA


SENASTE...

Film du hyrde: Don't remembaaah
Film du köpte: Vet inte
Låten du lyssnade på: Black Rave - Michael Calfan
Låten du hade på hjärnan: En sista överraskning....
Låten du laddade ner: Någon Avicii låt
Personen du ringde: Siistaaah
TV program du tittade på: The Voice Sverige
Bok du läste: Dr. Jekyll & Mr. Hyde


FAVORIT...
Mat: Potatis
Låt: Massa godingar, men just nu: Ressurection-Axwell, Michael Calfan
Sak att göra: Umgås med mina friends
Sport: HAHA ingen
Dryck: Coca cola
Kläder: Sommar kläder
Film: Alla transformers, No country for old men, mfl.
Bil: För fint för att skrivas här


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Spelat in reklamfilm och träffat Emma!
Var det kul: Om det va
Hur tidigt stiger du upp: Lov: När jag vill, Skola: 5.30-6.00
Vad ska du göra ikväll: Göra skoluppgift, äta POTATIS och slöa i soffan
Vad är du allergisk mot: Nada
Var har du ont: Handen och stortån..
Använder du hårspray: Ja men visst vettuuu
Kan du stå på händer: Mot väggen ja
Favorit serie: Gossip girl, glee, oth, mfl.
Gillar du ketchup: Jarååå
Är du glad nu: Ja som tusan
Var du glad igår: Ja tamefan
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jajamen duuu
Vad dansar du till: Mest house och annan populär musik på partiiiies
Kan du sjunga: Big nono, men det skiter man ju i?
Spaghetti eller makaroner: Pasta e gott de
Ett land jag helst vill besöka: USA, Austria, Japan, mfl.
Sparar till: Massa skoj
Väntar på: Sommarlovet asså


forever young

TJENARE MONGOLOYYDS. Här har det varit dött som i Michael Jacksons grav typ. Har liksom inte funnit mig tid och vilja att skriva något eller visat några bilder, typ. Mitt December 2011 var bra med jul och nyår. Eller ja julafton slog ju nyår alla gånger men ibland är det så hörrni. Snart är det slut på julefriden och man ska tillbaka till skolan, men jag måste ju erkänna att jag längtar lite, låter konsigt tycker ni men jag gillar att busa runt i skolan och vara allmänt mupp med mina friends. Hur bra är inte det att man har vilja att gå i skolan!? Jag vet, jag är awesome.
Men på onsdag blir det dax! Men har lite planer innan dess som ska slutföras. Fotbolls tittande imorgon med fina vänner och sen får vi se vart helgen bär en. HAVE A NICE DAY MF. (Mf= motherfuckers, hehe jovars) Ja två urtjusiga bilder från nyår bjuder man på också.
Den ska vara upp&ner jaaaaaaaa

RSS 2.0