långhelg


Såhär har min vecka sett ut. Har inte riktigt haft tid eller vilja till att blogga. Veckan har i alla fall flytigt på bra och nu har vi gått på långhelg. Sitter hemma hos Rickard nu. Vi ska bara mysa hela kvällen för i morgon blir det seriepremiär och sedan på kvällen ska jag äta restaurang med fina vänner! Sen är det inte långt kvar till valborg heller! ska bli så himla skoj.

Friday/Saturday/Sunday

I fredags var jag hemma hela kvällen. Åt tacos med mamma och pappa, sedan hade jag gjort i ordning vaniljpannacotta. Så Ullis och Jim kom förbi på kvällen och åt det med oss, med jordgubbar till! Var skönt att bara vara hemma och vila sig.
Sen igår spelade jag först en match i Huddunge mot Östervåla. Vi förlora men vi vann första halvlek. På kvällningen var jag lite tjurig osv. men mina tjejer sa att vi skulle till våla och hänga. Vi åkte dit och det var lite fest. Hade väl en helt okej lördag ändå. Roligare än att sitta hemma bara. Och nu har jag städat hela mitt rum, bytt lakan i sängen och kollat runt lite på saker som sak inhandlas. Nu blir det skolarbete!

frukost/breakfast

Idag hade jag sovmorgon till klockan 0900. Var så himla skönt att kliva upp i lugn och ro och äta en super smaskig frulle. Med tanke på vädret så blev det inget scen byggande i centrala Uppsala det blev på skolan istället. Så idag har jag inte haft en enda vanlig lektion vilket är skönt.

du är värd att dö för

Dagen idag har bestått av väntan, massvis med filminspelning och lunch på Taco Bar! En riktigt bra torsdag helt enkelt. Nu sitter jag hemma i min ensamhet och njuter framför BB med ananas! Ska göra lite skolarbete efter att BB tagit slut. En dag kvar i skolan sen är det helg!

tonight we are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun


999

Tre bilder från i veckan. Vi har haft en väldigt slapp vecka vilket är otroligt skönt. Har inga läxor så det är bara att njuta när man kan. Ligger i sängen nu och glor runt lite på datan. Ska ut och övningsköra lite innan träningen. Imorgon blir det filma hela dagen. Kommer bli riktigt KUL.

söndag-sunday-domingo

Idag är det söndag. Det känns som att jag är sjuk men det är väl bara att bita ihop. Ska pallra mig till Lagga anyway så.. En hel vecka till innan det är helg igen då. Dom närmaste två veckorna får gärna gå fort så det blir valborg någongång. Är jätte sugen på valborg nu. Satt och planera och snacka massa skit med Mikkan och Rita igår. Välbehövligt det. Nu ska jag bege mig till bussen. Hejhopp

summer luvin'

Lite fina sommarbilder såhär på kvällen. Har absolut ingenting att meddela. Mitt humör pendlar lite mellan glad och arg denna vecka. Men för det mesta glad. Längtar som fan till valborg och det är just det som får mig att hålla humöret uppe lite. Känns som att jag behöver sova nu också, jobb och match väntar imorgon!

fiskbensfläta

Hej hopp. Dagarna rullar på. Imorgon ska vi filma till vår novell film hela dagen. Ska bli superkul! efter imorgon är det bara 1 dag kvar sen är det helg igen. Känns underbart skönt ska jag säga. Nu sitter jag och pluggar lite matte medans jag väntar på att jag kan byta om till träningen. C ya bro.

välkommen till mitt liv.

Två bilder från igår. Åkte till min pojke efter en hel träningshelg i Nyköping med världens bästa lag. Var helt slut  och hade ont i kroppen så vi slappade lite framför teven med en varsin cupcake jag och Rickrad. var verkligen superskönt. Nu har jag precis tagit tag i lite skolarbete och ska snart skära upp melon och sedan titta på finalen av Top Model. Bra tisdag.

kärlek

Jag och mitt lilla mongo Rickard. Gu så fina vi är.

sad but true

Andra dagen på det här härliga lovet. I söndags umgicks jag med Rickard, vi åt godis och titta på Big Brother typ. I går for vi inte till staden, jag mötte upp Rita och traskade runt med henne lite grann och sedan åt vi lite Cupido innan vi gick till Samariterhemmet. Idag vaknade jag tidigt så klev upp vid 10 och gjorde omelett till frulle och sedan cyklade jag upp till kära katten som varit ensam ett tag. Nu ska jag äta mat och sedan bara chilla. bra dag med fint väder. Lovely

RSS 2.0