VÅR VÄRLD

Denna vecka har jag varit lite i skolan, varit på studentskiva, färgat håret och gjort fina tjocka ögonfransar! Så har haft fullt upp, men igår torsdag så fick vi helg, så jag, Mikkan och Sofie tänkte att vi skulle fira till det med en utgång på sista studentskivan som Thorén hade. Vi mös lite hemma hos Sofie med jordgubbar, vindruvor, cider och kex först innan vi begav oss in till stan för att käka cupido och föra lite i stadsparken. Sedan begav vi oss mot Skeppet för att chilla lite med Erik och Tomas och längre kom vi inte. Vi hade så mysigt och kul på skeppet med gossarna så vi sket i skivan vilket var ett bra val. Sedan avslutade vi kvällen på Max med skitsnack och mat innan vi begav oss hemmåt! Så vi inledde helgen på ett bra sätt!

CAN'T HOLD US

Tjenixen! Har inte varit inne här på länge och uppdaterat men har haft mycket saker för mig så har inte haft tid. Tex. så har skolan tagit mycket tid då det inte är mycket kvar nu, idag är det 5 dagar till jag tar studenten. Kräks av tanken, är så jäkla nervös. Vet inte varför, men det ska bli så fruktansvärt kul den dagen i alla fall. Så jag har kämpat in i det sista med inlämmningar, prov osv. men nu är betygen satta sen 1 vecka tillbaks. Så nu chillar vi mest i skolan och väntar ut dagarna till den stora dagen som är NU PÅ ONSDAG. Ja det är helt sjukt så nära det är.



RELOAD

Är mestadels ledig ifrån skolan nu. Bara några dagar i veckan som man är i skolan och gör knappt någonting. Har mest uppgifter att göra hemma kvar vilket är skönt. Så på mina lediga dagar hittar jag på lite, som igår så var jag ute och gick en promenad med Mikkan och hennes hund i 1h ungefär. Superskönt att gå en prommis i kvällssolen. Idag åkte jag och Jocke till Sala för att bara göra något. Slutade med att vi luncha på Johanssons Café och sen åkte vi runt och kika lite. Nu på kvällen har jag tagit tag i några uppg som ska in denna vecka. Går inte så bra att plugga när tankarna bara svävar runt i huvet. Tänker mest på torsdag då det äntligen är dags för oss på GUC att ha studentskiva! Ska bli så satans kul, längtar!

SUNNY DAY

Tjingtjing, sitter ute i solen och njuter. Skulle egentligen plugga lite när jag satt här ute men min datan dum så de gick inte så bra. Slängde istället ihop en gucamole och dippade lite taco chips i den. Blir nog kvar här ute i solen i någon timme till. Tack för värmen Gud!!!


TISDAG

Idag är jag då ledig så jag har bara myst här hemma än så länge. Gjorde våfflor till frukost/lunch och nu tänkte jag ta tag i mitt rum. Ska byta sängkläder och städa undan alla kläder som ligger på golvet. Måste även göra lite skolarbete som är kvar. För nu är det enbart några skoldagar kvar innan jag säger hejdå till allt med skolan att göra för ett bra tag. Längtar som tusan till den 5e Juni... 

----

En ny vecka har börjat och jag går bara två dagar denna vecka. Känns skönt att det kommer ännu en långhelg efter den andre. I helgen då, umgicks med Rasmus hela helgen. Vi åkte runt lite i Tärnsjö, Östa och gävle och busa osv. i det fina vädret som ville kika fram. Vädret har hållit i sig in på denna vecka också så igår var jag ute på långprommis med Mikkan och hennes hund. Vi gick runt 7km så vi hann snacka mycket skit på den tiden. Det är så mysigt att ta vara på dem fina kvällarna vi får nu under våren. Längtar bara till sommaren nu.

JUST WHAT I AM

Här ekar det som vanligt. Men kan väl säga att jag inte haft tid. Åkte på urinvägsinfektion i fredags så har varit en sväng på akuten och sedan legat i sängen och mått dåligt.. Blev då en lugn valborg med tidig hemgång. Grillade lite med vänner och somnade sedan vid 12 slaget. Annars då, mår bättre nu och solen kikar fram lite mer varje dag. Vilket menar att studenten närmar sig ännu mer och jag är så nervös så jag spricker snart. 35 dagar kvar. Ska kriga mig igenom dessa 4 veckor nu. UNDERBART

RSS 2.0