det närmar sig

FAN SÅ KUL DE SKA BLI,  THE BASEBALLS PÅ FREDAG!!!!
(förhoppningsvis)

nytt

Nytt i garderoben. Köpte den idag men jag vet inte om jag gillar den. Vad tycker ni ?

tisdag

Ännu en skoldag avklarad. Dock var denna lite längre men den klarade man sig igenom med lite skratt å lite ny musik!
Nu ska jag kasta mig i sängen med en skål vindruvor och slå på en film. Jag vet inte vilken än men någon blir det!
Vi säger så. Puss

volbeat

Åh nu har det kommit in jätte många låtar på spotify från Volbeat! Å va dom är bra så jag tänkte dela med mig av min lilla Volbeat-lista!
Klicka på bilden

yippie kajej motherfucker

Nu  måste jag nog verkligen sova om jag ska orka med en låååång dag imorgon. Är för den delen helt slut i kroppen efter en match igår och en lite jobbig träning idag. Men den va rolig!
Ja jag slutar alltså halv 5 imorgon. SUCK med stora bokstäver. Så ja godnatt folks!



har ingen rubrik

Hemkommen mätt och belåten. Lagomt trött å sliten efter igår men nog ska jag klara mig igenom en träning dag! Ja de ska jag. Hehe ska snart börja byta om för här kan jag inte sitta.

Ses när jag kommit hem :)

skolan

Sitter just nu i skolan. Vi har GK. Vi slutar väl om en 45 minuter sisodär då blir det hem och äta sen träna! LATER

hualigen

Åh nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i min nybäddade säng! Gud så skönt. Nu är jag helt slut efter en helg med en massa fartfyllda aktiviteter. Och imorgon är det bara att sätta sig på bussen och åka in till skolan. Men hoppas denna vecka går lika snabbt som den här har gjort!

EDIT: Mitt rum är klart! Imorgon kommer det upp bilder. Å så nöjd jag är!


we won again

Ja ännu en vinst. 1-0 dock denna gång. Fast vi kanske inte förtjänade mer? Jaja iallafall så ska jag äta pannkakor och potatis nu. TJING

gameday

Har precis vaknat kan man säga. Nu blir det käka pannkakor sedan börja ladda för match! Vi kör på en vinst idag med tycker jag.

@ rita's place

Sitter just nu i Ritas säng och kollar på brölloppsfotografen. Vi har även mumsat nudlar och ska snart öppna en påse nacho rolls! Varit ute och gått har vi också gjort duktiga som vi är :) Nä härs imorgon eller nått pusseli!

snabb update

Idag har jag agerat duktig och lagt in alla mina kläder i garderoben. Så nu väntar jag bara på att sista hyllan ska upp så är grov jobbet klart! Helt perfekt de börjar arta sig här.
Vi var även ut en sväng på östa mässan men hann inte kolla runt utan åt en hamburgertallrik istället. Smaskigt! Ska kila och möta upp Rita nu. PUSSELI

im on a bus

Sitter.just nu på bussen påväg in till skolan. Känns inte värt idag heller att åka till skolan, för återigen har vi bara 1 lektion. Så om typ 2-3 timmar har jag helg!!!

fett rolig blogg

HTTP://DIN MAMMA.BLOGG.SE

åh mitt kort har kommit!

ÅH VA FINT! De är mitt egna designade bankkort. Bilden har jag tagit själv också :) Gud nu kommer de blir roligare att använda kortet!


(De är suddigt på mitten bara för att ja tagit bort siffrorna)

rubrik?

Idag så gjorde vi inget roligt i skolan. Bara massa tråkig info. Hehe. Inge brännboll blev det heller för oss. Men bara skönt de så man kom hem i hyfsad tid!

Har precis ätit lite toast och varm choklad. Så gott :)! Nu ska jag bara ligga här och dega tills de blir mat när pappa kommer hem. Senare runt 6 är det träning.

trött chey

OJ idag har  vi traskat på som tusan! Duktiga vi är Sofie&Emma! Men jag har fan ont i kroppen haha. Men de beror nog inte bara på traskandet idag utan även också fotbollen. Hehe.
Vi var som sagt in på onoff, mediamarkt och även ö&b men jag fick inte med mig något från nått av ställena! Utan jag sparade mig till ikea med la familia! De blev:
- En garderob
- En hängare
- Ett rosa paraply
- Lite annat smått å gott!



Nu är rummet snart klart! HIHI spännande..

onsdag

Har precis slutat. Ska dra in till onoff och mediamarkt nu med Emma å Sofie! Sen kommer pappa in då ska vi köpa garderober! YEY pusseli

crazy days

Sitter här med Rita. Har precis färgat hennes hår. De skulle bli ljusare men vete fan vad som hände. Glada är vi i alla fall :D

skolan


ännu en dag på guc

Såhär kan det se ut på våra lektioner. Haha. Imorgon har vi sovmorgon också. Kanoners. Men inte kan jag komma något senare till skolan heller. Nej jag får åka tidigt ändå jag. Ja så är det när man bor i en byhåla!!!

godnatt

Skola imorgon. See yah on GUC. Eller ni som inte går där kan inte träffa mig. Synd för er...

målning på g

Medans pappa är duktig å målar så ligger jag i sängen och kollar på oth. Ska nog tillbringa resten av kvällen här, de är ju skola imorgon. ;)

sunday morning

Och här händer det grejer! Jag och mamma håller på att fixa i mitt rum. Snart ska vi spackla en vägg och sedan börja måla den vit! Ja vi ska göra om i mitt rum och nu äntligen har vi börjat. Kommer bli skönt när det är klart. Ny garderob, vita väggar och lite ommöblering av saker. Perfekt!


Nu måste jag kila å spackla!

dagens köp:

Koftan är svart-vit randig men de fanns ingen sån på sidan. Hehe

grown ups

Nu om ett tag ska vi in till stan för att glutta på bio, Grown ups. De blir jag, Rita, Patrik, BG och Fredde. Ytterst trevligt :D

11.35

Då går bussen mot stan! Ska shoppa lite kläder, hehe jag har absolut inga kläder att ta på mig. Typ bara "sommar" kläder å snart är det ju höst så lite gosigare kläder vill man ju ha då. Nej nu ska jag borsta tänderna å kila ner till bussen! PUSS&KRAM

ännu en vinst

Så otroligt skönt de är att vinna en match! Vann idag mot Hagby med 8-1, helt otroligt. Å såhär i efterhand är jag helt mör i kroppen.. Ska sova snart vilket jag behöver. Imorgon blir det lite shopping med Rita, sen lite mat här hemma och de lutar om bio på kvällen! Smutt.
GODNATT

no comments

Åh pinsam bussera hem bara måste jag säga!

Somsagt hade jag EN lektion idag. Vi gjorde absolut inget speciellt. Efter lektionens slut hängde jag med Emma in till stan vi knallade runt lite tills det var dags för mig att ta bussen hem. Och ja jag vill inte tala om vad som hände på bussresa hem.. PINSAMT var det iallafall..
Nu ska jag äta ungspannkaka och tagga till match. Får se hur de går för är inte ett dugg tagg nu..

skola

Sitter i skolan nu vilket jag gjort i typ 20 minuter och de är 20 minuter kvar tills min enda lektion börjar. Hehe så får spela lite angry birds på phonen medans jag väntar. PUSSELI

Här vill jag vara just nu..


Eller?

Nu ska jag försöka sova. Eller?

värt

Trevlig dag i skolan idag! Hände inte så mycket utan alla lärare babblar bara på om massa saker. Imorgon har vi EN enda lektion. Känns ju värt att åka in.. Eh nej men jaja. Har även match imorgon så kan ju tänka positivt! Nu ska jag glutta svtplay och äta popcorn! PUSSELI

bye

Skolan NU!

första dagen check!!

Ja då var man hemma och mätt. Jag har faktiskt hunnit äta tunnbrödrulle när jag kommit hem. Kom väl hem runt 5 sisodär. Ja iallfall så gick första skoldagen rätt bra! Lite nervös var man ju i början när man inte visste vilka som gick i sin egen klass. Men jag tror de här kan bli en höjdar klass. Eller? Det visar sig. Känner typ ingen än så länge. Har bara små pratat lite med en girl. Ja imorgon ska vi iallafall börja med riktiga lektioner enligt schema! BLÄ men de här klarar jag nog ;)

Nu ska jag kika film och vila upp mig. MASSA KYSSAR



back to school

OJ idag gäller det verkligen. Nu ska man börja ny skolan, ny klass å en helt ny stad! De blir nog spännande och roligt. Snart kommer Mikkan hit så då ska vi gå ner till bussen. Nu börjar det pirra lite i magen faktiskt.. Hehe men de här klarar vi!
PUSS

pricken över i..

..Så har min kamera kommit hem! Å som jag har saknat den! Puss på mammas lilla älskling♥

Nu kommer de bli lite kvalité på bilderna ;)

woho

Åh kolla nu :D Fint ju :D Duktig jag är!  Ska belöna mig själv med att göra chokladbollar! GOTT

ohlalala

Oh like my blog right now!

HEHEHE

HEHE luring där!  Klart jag inte skulle färga mörkbrunt. Här är vi blondiner ja! Älskart.

öhhh

CHACHA BLOGGEN! Sitter för tillfället i sovtröjan och ska väl snart byta om och fixa mig lite. Sen ska jag kila ner på samhället och möta upp pappa för vi ska till banken och greja lite. Sen ska jag även följa med Rita att hämta sina skor och sen blir det färgning! Spännande vaaaah ? ;)


Nej tjingtjong!



ahjuste..

De är ju lite ändring här på bloggen! Vad tycks!?!?

godnighty babes

Nu ska jag snart hoppa i min goa säng och ligga där tills jag somnar! Imorgon blir det väl kanske sista njutardagen. Ska till banken för några ärenden med pappa, sen ska Rita färga mitt hår! Japp ni hörde rätt. Mörkbrunt kör vi på nu.
HÅLL TUMMARNA!!!!

KISSES

pedikyr

Idag har jag pysslat om mina gulliga fötter! Hihi. De fick en fin pedikyr som de heter.

godmorgon godmorgon

Idag har jag absolut inga planer. De bli förmodligen den sista dagen man kan bara njuta av. För på onsdag börjar jag skolan och då måste man lägga sig tidigt på tisdagskvällen. Får se vad jag hittar på idag. Ska iallafall köpa hårfärg (för här börjar man bli gråhårig!) sen är jag sugen på en glass också. Kanske ska äta nånting gott först. Ja de låter bra. KISSES

unbelievable

Helt grymt att vi vann! Vi är nå otroligt bra i vårat lag. Jag bara älskar't. Och förresten blev det 5-2 till oss mot Bälinge då!

NU ska jag duscha sen bara chilla med min data, film, något gott och min säng! Massa pussar

gameday

Dom senaste timmarna har jag spenderat ute i Ingbo med ett par handskar på händerna. Ja som ni såg på bilderna fick vi städa efter igår. Hehe inte så kul men det gick väldigt snabbt! Sedan när jag kommit hem fick man ta på sig handskar igen för att fara ut i skogen och plocka blåbär med moder.. Extremt kul. Eller inte.

NU blire bara chill framför TV och data sen blir det match! Inte så jätte taggad, men det kommer, de kommer..
Hoppas bara de är lite people där och tittar för då är det extra kul ju!
Hörs latero

städning dagen efter, hjätte kuhl


ingbo


rock n roll

klick on the heart

hey där mikaela

Jag har egentligen ingenting att skriva men Mickis tvingade mig. Eller gjorde hon ?
Kan berätta att jag  gluttar runt på olika skydd till min vackra data. Och såklart ska jag ha ett rosa! Så det blir beställa det snart tror jag, om de inte redan finns i butik! :)
Kan även passa på att säga att Mickis är en mycket god vän, lite klumpig, väldigt snygg
(adda henne, fett snygg tjej: [email protected]), mycket snäll, underbar, wonderful, knepig, gullig, cool (eller nej), söt som gödsel och en av mina bästa vänner! PUSS


LÄCKER BRUD & nån tjurig jävel i bakrunden..

lördagen den 14:onde

Är den lika skrockfull som Fredagen den 13:onde? Nej får hoppas att den inte är de.

Snart ska jag slänga mig i duschen. Men först måste jag smutta upp min smutti som jag gjorde för ett tag sen! Åh så gott :) Ikväll är det Ingbofetivalen också! Hur kul blir inte det? Ja de återstår att se.
PUSSSSS

smutti!

Igår gjorde jag och Rita hallonsmuttis!

förresten..

.. så var det riktigt roligt igår på fotbollen! dom spelade inte som man förväntat sig, vilka framgångar som har skett i laget! å zlatan, HAN ÄR TILLBAKA! :D


jobb

snart ska jag börja borsta mina tänderna och sedan kasta mig på cykel ner till jobbet! jag är inte ett dugg sugen på att jobba, men vad gör man inte för lite extra pengar! hihi
jag måste klä på mig också, oj nu måste jag kila! PUSS

fotboll

snart sticker vi iväg till råsunda på fotboll!
SVERIGE-Scotland

trött chey


HAHA va fula vi var på dom sista bilderna!
vi såg iallafall filmen shrek. och som ni ser så hänkade pernilla och mikkan också! hehe mysigt var det :)
nu ska jag snart sova tror jag. även fast jag inte behöver men jag har inget annat att göra så varför inte!
fast först ska jag trixa med klaras blogg igen. men godnatt vänner!

bio

Hallå. nu snart kilar jag in till stan med rira och mikkan! jag och rita ska på bio och mikkan ska på bio med några andra :D så det börjar bli dags att klä på sig men jag vet inte vad jag ska ha på mig! ett större problem dådå...

hejochhå

idag har jag nog inget planerat. eller ja rita smsar väl kanske när hon vaknat så tills dess så spelar jag nog lite the sims 3! mohaha som ett litet barn igen, men de är så kul! älskar de

bad news

fick just reda på att när jag och rita ska på the baseballs (3 sep.) så ska Maskinen komma till gävle och spela.. snacka om osis! MEN vi får hoppas att dom kommer oftare hit i trakterna!

i väntan så leker jag med web cameran. haha

HAHA kul

sunday morning

nu sitter jag och målar mina naglar vackert rosa. snart ska jag göra något åt mitt hår och sedan byta till andra kläder. för klockan 2 ska jag ner på fotboll. det var länge sedan jag både såg på fotboll och sparkade fotboll. men imorgon blir det min första träningen efter dalecarlia! skönt, behöver springa lite :)

black n' white

Sandbläst bilder jag tog när vi var på roadtrip!
(Sandbläst är en inställning jag har på min kära kamera, det blir svart-vitt och lite kornigt! Lite små coolt tycker jag)

såhär känner jag mig just nu..


igårkväll..

..var vi hos kongo på fest. Okej, det kunde varit roligare å det kanske blev det efter att jag gått hem vid 1. vad vet jag? men jag var tvungen att gå hem då eftersom att jag ska jobba snart..(kill mee) jag har ingen lust egentligen för jag mår inte så bra i kroppen, hatar förkylningar! men jag får cash och det är +++

nu måste jag slänga mig på cykeln å dra! latero

ett hundra

1. Vad är klockan: 13.33
2. Vilket namn står på din legitimation: Petra Louise
3. Smeknamn
: Peter, fast de är bara Rita som kallar mig den men..
4. Vad heter dina föräldrar: Peter och Anita
5. Antal ljus på din senaste tårta:
Haha, det var ett tag sen så jag vet inte
6. Husdjur:
Har haft
7. Hårfärg:
Blond
8. Favoritfärger:
Endast ROSA
9. Piericing:
Öronen
10. Tatuering(ar):
0
11. Födelseort:
Västerrås
12. Bostadsort:
Tärnsjö
13. Nuvarande bostad:
Hus
14. Har du varit kär:
Mja
15. Har du varit i någon annan världsdel:
Japp, 
16. Har du varit med om en bilkrasch:
Ingekn krasch, men voltat
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4, haha
18. Kaffe eller glass: Glass!
19. Snuttefilt eller kramdjur:
Kramdjur såklart :D
20. Salladsdressing:
Rhode island
21. Färg på strumporna:
Barfota
22. Lyckotal:
1, numerouno, 
23. Favoritfilm:
Mean girls, Sommaren med göran och Transformers filmerna!
24. Favoritcitat ur en film:
"Jag heter Grynet. -Det var ett roligt namn, jag heter Göran. -Det var också fult"
25. Bästa semestern:
Hm, Malta med rita kanske! Eller france
26. Favoritmat: Tacos och bakad potatis!
27. Bästa veckodagen: Fredag och Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på:
Saturday-Basshunter
29. Tandkräm:
Har man i käften
30. Favorit TV-program: Gossip Girl tar nog första platsen
31. Favoritrestaurang: China River
32. Favoritfågel: Ingen alls
33. Tycker inte om: Massa skit och trams.. tex. Idioter
34. Sport att titta på: Ingen på Tv. Men live, Fotboll!
35. Snabbmatsrestaurang:
Donken
36. Senaste sjukhusvistelse:
Längesen, kommer inte ihåg
37. Favoritdricka:
Läsk!
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
Eeeh, Haha rosa och vitt..
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
Jag har inte tagit den än ;)
40. Vem/var är du om 10 år?
En framgångsrik kvinna!
41. Vem fick du senast e-mail från: blogg.se kanske?
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Hm, Gucci, LV, eller nått i den stilen!
44. Vad gör du när du är uttråkad:
Sitter vid datan, eller nått annat ovettigt
45. Fras/ord du använder (för) ofta:
HG
46. Vän som bor längst från dig:
Dom på Gotland kanske!
47. Vad retar du dig på:
Massvis med saker
48. Det bästa du vet:
Mina vänner och familj 
49. Läggdags?
När jag nästan somnar sittandes
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast:
INGEN tror ja
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Inte vet jag?
52. Vad är klockan:
13.44
53. Favorit Beatle: Ringo Starr Eller John Lennon
54. Favoritspel:
Spelar inte spel så ofta, men Uno kanske! haha
55. Favoritfilmmusik:
No idea
56. Skostorlek: 37-38
57. Syskon: Helena & Ulrika
58. Favoritpålägg: påläggschoklad
59. Om du var tvungen att ge bort 25 000, vem skulle få dina pengar: Family
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
Jag älskar dig
61. Bästa bok du läst: Alla Katarina von Bredow 
62. Är du Internetberoende:
Jaaa...
63. Favoritdjur
: Hund
64. Gillar du snö:
Jag HATAR snö och vinter..
65. Favoritglass:
Hallon sorbé
66. När köpte du något åt dig själv sist:
Igår!
67. Är du långsint:
Beror på vad det gäller
68. Favoritgrupp/artist:
Hm, Maskinen möjligtvis
69. Vilken är din bästa egenskap:
Oj, säg det den som vet
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
RICHGIRl
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
Hahahh lätt, tror ja!
72. Vad gör du i sommar:
Semestrar och är med mina polare! Mest av allt njuter jag
73. Mest intressanta stad du varit i:
Gah, no idea. Så många att välja mellan men Pisa kanske då!
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
Ett sött djur :D
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Hur folk beter sig
76. Nuvarande pojkvän/flickvän: Singel ;)
77. Favoritgodis: Sura godisar, eller sugisar, å klubbor kanske!
78. Spelar du nåt instrument: Nej fan heller
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotball
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Ronaldo, fan va coolt liksom
81. Vilken film såg du på bio senast: SATC2
82. Senaste köpta skiva: 100 år sen va
83. Roligaste konserten: Oj, Rix Fm festivalen då
84: Bästa känslan: När man hittar ett plagg som sitter som en smäck! åååhhh..
85. Samlar du på något: Ne, men skulle vilja!
86. I sånt fall, vad:
87. Är du feminist: Vet inte, guess so..
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Haha, trummor kanske
90. Bästa kompis: Rita, Jennifer, Lovisa, Mikkan ALLA<3
91.Var tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig som: Inte en aning, ingen tänkeläsare
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att mamma skyller ifrån sig
93. Favoritlåt: Girlie girlie-Dr bombay, Saturday-Basshunter
95. Har du en mobiltelefon: Ja värsta tegelstenen
96. Vem är du kär i just nu: Ingen
97. Vad är det vackraste som finns:
MOI
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Japan eller Thailand
99. Är du homo- eller bisexuell: Hetero
100. Vad är klockan nu när du är klar: 13.54

två bilder som jag inte visat från danmark


under ombyggnad..

..LOOKS GOOD! soofar...

hemkommen

sitter nu och diggar rock. var ett tag sen. men fyfan så skön musik! ja ska snart kila ner i soffan och glo klart på mina filmer vilket jag inte orkade igår för jag var så trött!
snart kommer det ett inlägg med mina favvisar! stay tuned..

nu åker jag in till stan..

..med mamma och ullmo! senare ska vi träffa helena också! mysigt

grym lista!

Klicka på bandet för att få min grymma spotify lista..

okej..

..ska ta tag i designen nån dag. imorgon kanske? det visar sig om jag inte har något annat att göra. dsv. om de är vackert väder då kan jag inte sitta inne och pilla på en design, låter meningslöst. NU ska jag ha en filmstund för mig själv. gud så skönt. blir 3-4 filmer.
Sommaren med göran, Kick ass movie, Wallander-Arvet och kanske Joe Dirt

miss u

Lulu, hör av dig! :)

jag vill shoppa!!!!


?????

min blogg suger blöja. KAN NÅN GÖRA DEN FIN ELLER?

god morgon

nu har jag vaknat! eller okej för 1 timme sen. men det är ju ungefär samma sak! haha
det var en trevlig kväll igår iallafall. det händer ju alltid lite saker men de löser sig till slut. kom hem runt 4 tror ja hahaha. det blev ju natta mat på pellans för vissa.
men nu ska jag plocka vidare på mitt rum! jaa idag igen, lika stökigt idag som igår.. och klockan 5 kommer ullmo the lonley one hit å äter :) ska nog faktiskt göra något med henne sen!

ön

då blir det ön ikväll då. har inte en aning om när vi ska åka iväg men det visar sig väll när det står en svart volvo här utanför. hehe har inte heller en aning om när det blir hemfärd. sen får vi se var kvällen tar vägen!

NU ska jag bara chilla ett tag. ganska skönt att tare lugnt bara :) ska iallafall platta håret och välja kläder. ses på ÖN!

städning på g. eller?

exakt. jag orkar verkligen inte dammsuga å så men jag ska väl vara en snäll dotter å göra det ändå..
kör på lite hög musik å sen kommer jag nog in i mitt städningsrus!
hörs latero!



typ jag snart..

bilder från idag

bilderna från idag med min super duper braiga kamera. hehe
BABES♥

city

Nu drar jag in till stan med Rita & Ida! Längesen man träffade Ida så det ska bli ytterst trevligt :)
PUSS

min nuvarande blogg kamera

HAHA BRA KAMERA

kung låt


snyggisar

Nu ska vi kila iväg å klubbtävling med Patrik medans vi lyssnar på DR BOMBAY!!!!!!!

last night

Igår blev det en hel del prat med olika personer. Även en massa klubb slickande! (chupa chups) En riktigt trevlig kväll då trots allt :) Och kom hem det gjorde jag strax efter 3 tror jag. Sommnade väl vid 4.

Nu är jag mätt i magen efter goda hemma gjorda hamburgare! Ska bränna en skiva till BG nu och en till mig (fast det brukar bli så att Patrik får den i slutändan) med en massa godingar till låtar!

det bästa just nu på mitt spotify


peace

GODNATT!


Hösten 2009

RSS 2.0