chokladkalender

Fick mig en fin chokladkalender av Mami idag. Det är ju trots allt 1 December imorgon. Tiden går fort nu, för om 25 dagar är det Julafton! Hihi, längtar som ett litet barn! :)

being 1

For so long we been talking and sharing the dirt
Been laughing at the fools who couldn't hear us
Getting stronger together and falling in love
And nothing in the world can separate us

I've been holding you for a year or two
You're the reason why I'm holding up
And our love's gonna last forever
We'll be dancing the streets again in Memphis
I hate every sec every minute you're gone

tisdag

Efter incidenten igår så har jag inte vågat suttit vid datan. Men han mår bra idag min älskade data, förutom att Caps Lock knappen är lite seg.. Men jag får väl lämna in den om det skulle vara så!
Har inte så mycket att berätta mer än att nu ska jag plugga lite & måla naglarna. :)

lussebullar & saftglögg

Trodde både jag och min kära data skulle dö nyss. Tänkte knäppa kort på mina lussekatter och min mugg med glögg. Precis när det sista kortet ska tas så välter jag muggen med glögg och det kommer på datan. Får panik och börjar nästan gråta. Men just nu verkar den funka väldigt bra. Får nog spö av farsan annars. Haha nejdå, men då får den åka in på lagning :( Så håll tummarna bitches!

(Det blev en hyfsad bild i alla fall, jag tänker inte ta en ny!)

bara en vanlig rubrik


Slutade för ett tag sen med att göra papper och nu sitter jag i bilen påväg hem! Var även hos Rita igår och mös. Beck-Levande Begravd blev sedd och ja det kanske kan vara den bästa Beck filmen? Absolut! Nu ska jag hem och dricka glögg och äta lussebullar. PUSS

nytt nytt nytt!

:D

Veckans Pungspark 1

Den går till Sofie Blom för hennes idiotiska bortförklaringar om frågor och svar.
Jag vet att det kan vara svårt för er som inte närvarade att förstå vad detta handlar om. Men som sagt Sofie kom med dumma förklaringar så att hon själv blev Dumförklarad!

YOU GOT KICKED!

ma chérie/seek bromance


snowflakes..


håll utkik..

efter den nya designen som kommer upp under dagen!

införhandlade lite ringar idag..


rihanna gör det igen


sneak peak...


makeover

bloggen håller på att renoveras. och som de ser ut nu så blir det kanon! puss

härmed presenteras jakten..

Vårat skolprojekt på TV! Så jävla grymt, love it..

SÄG VAD NI TYCKER!

veckans pungspark

Haha, tror jag ska börja med en rolig grej, Veckans Pungspark. Det innebär att Jag varje söndag går igenom vad som hänt i veckan och utnämner en person som har gjort eller sagt något klantigt under veckans gång. Alltså så får personen en Pungspark! HAHAHA

chirre

Står just nu på rast (ja notera att jag STÅR vid datan) och väntar på att mediekunskapen.. Kan bli en tråkig lektion men när jag kommer hem ska  jag äta chips! Ja mums, jag glömde äta dom igår efter träningen. Buhu. Men har lite freetime ikväll. Nu ska vi kila. Se ya later.

vad ska man säga?

Sov ju hos Helena och lyxade till det med en timmes sov morgon. Går kvällen var kanon och kunde nog inte blivit bättre.
Just nu är jag i skolan och ska börja animera... Fyfan. Kill me, it's monday

killer queen

Nu snart kilar vi iväg till Uppsala för att fortsätta fira pappa! Vi ska äta restaurang och gå på konsert i Konsert huset i Uppsala. Det är något band som ska göra Queen låtar! Eftersom hela familjen är ett stort fan så passar det ju perfekt med det här. Ska bli mysigt :) Sover även kvar i uppsala så de ska bli skönt att få lite mer sovmorgon!

jädra pantamera

De här kan vara världshistoriens längsta spotify reklam....!!!!!

lussekatter

Jag och mamma har precis bakat fina lussebullar! Jag vet, vi fuskade lite. Men jag var såååå sugen på det igår så vi bakade. Gud så goda dom blev. Så nu vet ni att det är bara att komma å fika! Mamma gjorde även i ordning en pepparkaks deg! Fy tusan, ska nog baka några när jag har tid!

Varje gång är som den första gång vi sågs

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Och om du lämnar mig kommer jag att älska dig


19 novemeber

Det blev tidig helg igår. Vilket var skönt för de behövde jag nog. Så jag och Rita ställde oss och gjorde en slags kladdkaks tårta som misslyckades, men Musen blev glad ändå eftersom han fått körkort igår! Så jävla kul :D

Idag är det ingen vanlig dag heller, idag är det min Faders födelsedag! Vi ska fira honom med ribs och paketer ikväll! Super. Jag längtar redan till lite foodie. Svin hungrig nu, så ska nog kila in i köket och vispa ihop något.
Vi hörs senare!

grönt är skönt

© Petra Säldebjer

But baby I'll always take a bullet for you


thursday

En seg dag de här torsdagen. Eller ja alla trosdagar är sega men det återstår faktiskt bara 2 lektioner kvar. Vilket är himla skönt. Sen får jag hem och göra precis vad jag vill.

27 rock bilder

Före:
Efter:

Mitt 4-dagars projekt är nu äntligen klart! Har letat bilder, skrivit ut, ritat, klippt och nu till slut spikat upp alla 27 bilder på min tomma vägg. Så snyggt som de bara kan bli! De har tagit sin tid men de de har det varit värt faktiskt. Jag vet att ni andra där ute kanske inte gillar de och tycker de är as fult, men de struntar jag i, för de är MITT rum :D

you gonna face the mirror you gonna seek another day


visst ja!

To bad for me att denna vackra ring gick sönder första dagen jag skulle ha den. Så tyvärr så kan den icke mer bära mina fingrar. De fanns dess värre heller ingen ny i affären.. Buhu.. :(

lurvpöse

En fin kasse fick jag med mig hem i måndags från tryck tekniken! Ytterst nöjd och hoppas jag får göra en till.. Hehe. Idag var min dag helt kanon. Allt löste sig. För igår ville jag bara dö... Hemsk dag. Men allt är återfunnet och bra i sin stund just nu!♥

I remember a time I believe I was fine but inside my heart broke down in two


she wants to erase me


snygga polare

Sitter på datakunskapen och snart tror jag att jag somnar å slår huvudet i tangentbordet. Så illa är de. Men snart får vi trycka i oss god blodpudding.. eller. Gud så vidrigt. Men min mage svälter just nu..

maräng med daim och jordgubbar

Titta så fin "tårtan" blev som jag och Drulle gjorde till Papi idag! Smaskigt god var den. Ska nog ta en bit nu innan jag skuttar i säng för att glo på Ensam mamma söker och Beck! Wiho, det är nog det bästa med Söndagar. Så skönt att bara ligga i sängen å glo på tv i några timmar innan helgen är slut. + att Beck är så mysigt, lite läskigt sådär.
Sov gott!

fars dag

Idag ska vi fira min fader med tårta å paket! Jag och Drulle ska baka en maräng tårta. Hoppas den blir god för hon övertalade mig det i min djuapste sömn.. för en halvtimme sen. Ja hon väckte mig den filuren...

min fjällräven jacka

svar: Jag tror dom kostar cirkus 2000:- kanske!

volbeat is what i love


Thanks - Volbeat

vi gillar olika

jag och Emms igår..

Som jag slitit idag. Jobbat 4 timmar och städat hela mitt rum + bytit lakan i sängen. Även klippt mina tånaglar om det var intressant att veta. Jag ska snart slänga in 2 bakpotatisar i ugnen som jag och min far ska snaska på
senare!  Ha en bra lördag :)

boots

svar: 499:- på åhlens!

i got the magic in me


dagens outfitta

Detta var det jag kastade på mig imorse innan kylan väntade mig. Om ni vill veta vart något kommer ifrån får ni fråga i kommentarsfältet. Fast ni behöver ju inte fråga nått för att kommentera ;)
PUSS BABES

allmänna idrottsklubben AIK

Titta vilken småttit fin musmatta jag gjordei måndags på tryck! Min fina rosa mus pryder den nå jävulskt! Kanske att min papi ska få en likadan i julklapp? Ja hoppas jag får göra en till.. för då skulle han bli glad! :)

everyday away from you just makes me love you more

Nu återstår bara en lektion kvar innan helgen! En liten engelska lektion som jag nog ska klara mig igenom. Efter blir det en tripp till min gamla skola för att gosa lite med Biffen innan vi far hemmåt! Ska även inhandla lite pizza grunks för imorgon blir det återigen pizza bakning med Rita. Kom om ni vill smaka!

these boots where made for walking

Jag sprang runt i snö yran på stan idag för att jaga ett par boots! När jag kämpat genom svett och tårar i många affärer så kliver jag in på åhlen´s och får se dessa sköningar! De sa smack bara så stod jag, mamma och bootsen i kassan och betalade. Helt underbart!

---

Nu ska jag kila ut i kylan med min fina mössa och fina boots! Ska nämligen ner till gården för att snacka lite skit med Joakim!

söta små björnfittor

Jag Och Sofie matchade varann ganska bra i skolan idag. Gud va söta! Vi fick ju ta på oss mössorna när vi skulle ut och filma på TV idag! Haha, jag tror jag, Emma, Sofie och Ollie gjorde bästa filmen alltså! Ska bli kul nästa vecka när vi får klippa lite :ppPPPpp


På tal om söt, så var vår mattelärare jätte söt å sa att vi fick göra provet 1 timme tidigare! Så jag sluta alltså 1 timme tidigare från skolan idag! Thumps up..

frog

Tänk om jag var en groda. Då skulle jag hoppa till bussen så slapp jag gå så mycket i snön å bli blöt om fötterna. Smart va????

låt oss kissa

Jag ogillar (hatar är ett så starkt ord) när man lagt sig i sin varma gosiga säng å man ligger helt stilla och vill inte röra sig utan bara somna in i en skönhetssömn när man plötsligt blir jekligt kissnödig och måste gå på toa för att slippa kissa i nått gammalt glas som har stått kvar på rummet över helgen eller nått..
Så lååååååångt till toaletten.. Så ovärt..

-

Ligger i sängen under mitt varma täcke och avnjuter lite god kladdkaka som stod inne i ugnen för en timme sen! Helt perfekt god med lite grädde till. Ska snart slummra till för att orka en dag i skolan med massa skoj och ett tråkigt pissigt matteprov! BLÄ. Men jag får va glad att det blir Godkänt. Jag är ju sämst. Eller ska vi tänka såhär, Jag klarar det!

jag e mikrofonkåt


who knocked him?

HAHAHA fick bli en liten nödlösning på näsblod idag på mediekunskapen. Någon eller några tror jag knockade Patrik, haha stackarn..

brun-utan-sol

Jag och Emma har börjat köra stenhårt med lite brun utan sol på kroppen. Eller ja hon ligger lite efter.. *host*  Helt en perfekt grej! Denna här är ju as bra. Ett måste liksom. Man får en jämn fin färg. Right Emms?

alltså jag är kär i snön! /emma

Emma må vara lite knäpp när hon säger sådär. Jag blev iallafall lite deppig av att de va snöstorm ute idag. Alltså jag har inte riktigt hajjat de där med snö? Nej inget för mig. Ska ta mitt pick o pack och kliva ner i idé. Gud vilken bra idé. Någon som hänger med? Men somsagt så blir det förmodligen inte så, jag klarar mig nog undan denna kalla vinter också! (får man hoppas ja)

the colossal volum express

Åh gjorde ett kap i Milano när jag köpte denna mascara som Rita sa va bra. Endast 79:- ju! Fantastiskt tänkte jag då, och de stod även "product of the month" haha småtti! I recommend it!

daniel adams ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

kors

Inhandlade mig en vacker ring idag på JC efter skolans slut! Endast 49:- , de var ment-to-be alltså. 1 kvar. Lyckost mig som har lika ringa som Emmas lillasyrra!
Ringen ska nog få pryda mitt/mina fingrar många dagar.

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

clothes

Massa wanties!!!!!!!

let the music spray


life

fick precis reda på att jag har en bra blogg. kanske ska ta tag i skiten och börja skriva lite vettiga saker än det jag gör. lite tråkigt att läsa om mitt vardagliga liv där jag går i skolan och gör precis samma sak varje dag. kanske ska börja skriva  mellan raderna. så ni förstår att jag gör så mycket mer än att gå i skolan. det händer ju en massvis mellan allting. visst har jag rätt?

onepiece

Jag är med och tävlar om en fantastiskt fin Onepiece dräkt hos DennisM! Ni kan också vara med att tävla om en! Klicka bara här och vänta å se om ni har tur! De hoppas jag att jag har den här gången :)

sunday morning

Ja det tycker jag iallafall eftersom jag vaknade för en timme sen. Hihi.
Söndag är en typiskt slapp dag. Jag ska gå runt utan smink och i mjukiskläder hela dagen har jag tänkt! Ska bara äta, kolla tv, sitta vid datan och läsa. En as skön söndag! Eller de kanske blir ett bad med aniktsmask? Vi får se.

Musens present

HAHA detta fick Frederik av mig och Rita i födelsedags present! Passade ju bra med ett par bilkalsonger eftersom han fyllde 18 år gossen! Grattis Musen igen :D

De är Rita på bilderna ;)

3D

HAHAHAHA måste vara den roligaste filmen man kan kolla på en bio. Jag skrattade nog igenom hela filmen, men gud så rolig den var! Jag rekomenderar den och ger den fan facebook heart lovefacebook heart lovefacebook heart lovefacebook heart lovefacebook heart love av 5 möjliga!
Riktigt rolig så man kissa på sig nästan :) HAHA!

patrik, fredde, bg, rita & jag

Nu ska vi på bio! Haha en bio som vi kommer skratta oss igenom tror jag. JACKASS i 3D dessutom, haha fyfan va kul..

tic tac - colours of the rainbow

Jag och Rita tycke inte att de räckte med En tic tac så vi köpte hela 22 stycken och delade på. De fanns ju mycket godare smaker i Milano än vad de gör i tråkiga Sverige. HAHA

milano 2010



fuldans.se

Haha ohneeeeeeej finns låten nu på spotify? Haha jag döööör.
FULDANS
Alltså klicka här. HAHAHAHHAHA

oxblodsrött

Åh äntligen blev dom mina! Och en 100 billigare dessutom! Gud vad jag älskar färgen! Favvisarna nr1 nu..
Hang in there, snart kommer alla bilder från resan!

'''

vill bara berätta att jag lever efter resan. har inte haft så mycket ork att knappa på tangentbordet så bloggen har blivit undanstoppad i garderoben. men imorgon tänkte jag visa det jag är så jäääävla lycklig över!


peace, love and understanding

RSS 2.0