MYS I ONEPIECE

 

Sitter här i soffan och myser. Eftersom jag är ledig i morgon så ska jag bara chilla ikväll och vara uppe länge hade jag tänkt.


SKINNPAJJ BESTÄLLD

Hihi. Jag beställde en skinnjacka nu i alla fall. Ni får se sen. Jag måste pröva och bestämma mig om jag ska ha kvar den! Men billigt var det också! Åhå, hoppas den kommer snabbt!


DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM

och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

FRUKTSALLAD

Snäll jag är som slängde ihop en fruktsallad till min pappa. Blev lite melon, mango, äpple, apelsin och banan. Mums. Ska ta lite grann med vanilj glass till. Åh så gott då!!

PENGARNA BARA FÖRSVINNER, ÄVEN FAST MAN SPARAR SOM EN TOK (TROR MAN)

Langar upp en dålig bild jag tog för ett tag sedan med gardinerna som bakrund. Detta är alltså mitt fynd jag gjorde idag efter att jag gått i skolan 2 timmar typ. Fick den för hala priset på GT. Mycket nöjd. Hann även äta på Jalla med Sofie och prova skinnjacka med mamma. Jag kan liksom inte bestämma mig vad för skinnjacka jag vill ha.. Men någon ny blir det i alla fall till den riktiga våren vågar titta fram!

JAG VET VILKEN DY HON VARIT I

Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid
Är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt
Sen sist jag såg henne
Hon kunde va någon annan, någon bättre
Om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen
Mot champagne
Och hennes nya fina vänner
Tror de vet var hon kommer från
Jag är pojken i glasögon
Hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl

F1 ATT SLUTA TIDIGT

Lyssnar på gammal musik (<--länk) som Simon slängde ihop till en spellista. Väldigt länge sen man hörde massvis av låtarna och det är sååå bra! Ska inte sitta här hela dagen. Måste leta lite på vinden och även läsa min engelska bok. Får sätta på mig uteskor ikväll och sparka boll på grus! Då blir man taggad till match på söndag..

EXPO - FÅGELHOLK

Sitter just nu på Expo. Jag och Sofie målar våran fina fågelholk. Det blir kanon. Snart är det mat också. Vegetraiskt mat tydligen, pannkakor!! Mums. Ett matteprov ska jag igenom också. Sen så slutar jag för idag! Se ya later..

JUMPSUIT/BYXDRESS

Måste ha en sån här liten jumpsuit/byxdress till sommaren! Det är bara ett måste alltså. Tänk så skönt..

SPRING

Jag vill ha vår här i bloggen och i verkliga livet!

+++++ PÅ DENNA DAG

Massa bra med denna dag. Fick reda på att på torsdag slutar jag klockan 11. På fredag är jag ledig och imorgon så slutar jag runt halv 1! Ganska sådär superskönt. Slutade även en timme tidigare idag och så åkte jag bil hem. Så var faktiskt hemma när jag skulle slutat egentligen! Suveränt. Ska läsa lite mattebok nu.. Hörs latero :)

SOVMORGON

Nu ska jag fara till skolan. Fick en skön sovmorgon idag. Får nämlige skjuts till Östervåla av snälla tvillingar :) Men det blir en lååång skol dag idag.. Fast vi ska filma också så det får man hoppas blir skoj!

CAUSE EVERYTHING IS NEVER AS IT SEEMS


DET SOM HÄNDER EFTER SKOLAN

Nu dalar det i statistiken. Kanske ska ta och berätta några rader om tiden efter skolans slut idag. Var ute och gick några meter med Rita, hälsade på katten och gosa lite, "handla" kläder i min syster garderob och till slut käkade vi klass med Danne och Lingon! Riktigt mumsigt med årets första twister♥ Nu sitter jag här och ska pröva kläderna jag lånade av min syster och även en tröja mamma tog hem till mig idag! Snällt av henne :)
Snart är det även träning. Rätt skönt att det är inomhus ändå, så kallt ute... Fryslort! Men goodbye my lovers :)

BON, BON

Sitter i skolan och försöker kämpa med min egna hemsida. Just nu går det sådär. Men rätt snygg blir den nog allt. Ska fortsätta med den nu. Har inte en aning om vad jag ska göra när jag kommer hem. Är inte taggad på träning heller, och vet inte ens om det är någon. Men men, något hittar jag alltid på! Slutar klockan 1 så det är soft. Men hejdå gullisar!

BLOODY SUNDAY

Har varit livrädd idag. Kollat på båda paranormal activity med grannen och Rita. Jag kommer seriöst nog inte kunna sova ikväll.. Inte resten av veckan heller.. Får hyra in någon som kan sova med mig veckan ut. Någon frivillig?
Har även hunnit spendera några timmar i Heby för fotbolls tittande där Tärnsjö's A-lag tog hem vinsten med 4-2. Man kan ju bara hoppas på att man får spela nästa helg.. För då möter vi Sala och då hade jag typ tänkt "kicka" ass! Så taggad på att få spela.
Är helt slut och ska kasta mig i sängen som en strandad säl och äta popcorn! Jag återkommer i morgon då det finns mer ork till bloggen.  Hejdå lovers!

BIG

"It's the little things that makes life BIG"

LEGGINGS

Är ni sugna på att köpa lite leggings av mig för kanske en billig peng? Har så många och använder inte alls många av dom. Säg till så lägger jag upp dom bilder på dom så ni ser hur dom ser ut!
random leggings från google..

DET KLIAR I FINGRARNA

Åh två härliga sommar outfits. Jag längtar som en tok efter sommaren. Värmen, det sena kvällarna, shorts, sol, bad, kompisar, utomlands, det härliga tunna kläderna.. Ja allt. Kan det inte bli vår/sommar nu? Snälla?

STRAWBERRYS

Kändes som vår när jag satt ute på trappen i mårse och åt jordgubbar med mjölk♥ Solen värmde ansiktet och allt var så bra. Åh det börjar närma sig vår..

DET VAR RITAS FÖRTJÄNST

Jag lovade Rita en stort tack till att hon fixade lite läsare till mig igår då bloggen låg nere på botten. Ja hon lyckades ju rätt bra med sina knep. Å faktiskt det högsta antal besökare jag haft. Haha. Kan ju bero på en sak.. Men det nämner vi inte här. Men tack Älskling, du är bäst!

Salas innerhåla

Hallå min nära och kära, är i sala med mina finfina kompisar. Här sk vi softa med livet ett tag till sen kanske vi far hem till älskade Tärnsjö.

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

nu åker jag och Simon in till staden för att äta på cupido med Rita och sen ska vi 3 kolla på den här underbara filmen! Haha. tänk så kul :) Efter bio gluttandet beger vi oss nog av till Sala för att hänga runt. Ha en fin helg allihop! =)

FÄRG

Ja såhär såg det ut när jag slingade blonda (då menar jag blekte) slingor i Ritas hår. Haha lite ont i magen fick hon nog allt och trodde de skulle gå av. Men jag är ju lite erfaren jag och sa Nej då, va lugn. Som ett proffs liksom!
Väldigt kassa mobilbilder..

QUICK

Sitter just nu i en data sal och skriver rent mina engelska texter. Om cirkus en halvtimme ska jag och Emma dra in till stan för att filma folk och oss själva! Haha. Hoppas det blir bra!
Sedan ska jag vänta på Mikkan och medans jag gör det ska jag köpa ett par jeans. Great!
Ute träning ikväll by the way... Nervous...

COLOUR MY HAIR

Nu drar jag mig mot Rita föra att förändra hennes hår. Kan sluta hur som helst. Men bra blir det nog allt. Hehe, ja vi får se!
Var en as skön dag i skolan idag och i morgon väntar lite filmning på stan! Kan bli kul :)

JUST CAN'T GET ENOUGH - THE VLACK EYED PEAS

Hörde denna låt nyss på spotify. Riktigt skön. Dom gör det igen kan man säga..

"SLÄPP FÅNGARNA LOSS, DET ÄR VÅR"

//dagens outfit som bestod av skinnjacka i det här härliga vädret!//


Hejhopp! Kom hem för inte alls länge sen. Som jag sa så blev det ju en lååång dag i skolan. Men de kompletterar vi ut med att sluta 1 imorgon! Superskönt.
Har slängt i mig superdog mat och ligger just nu i sängen som en säl och läser min engelska bok. Vi hörs readers :)

SEGT

Hello Lovers! Bloggen har inte fått så mycket uppmärksamhet. Igår låg jag bara och slappa när jag kom hem, vilket var as skönt. Och idag blir det sent i skolan och sen hemkomst. Så vi får se om vi hörs latero.. Puss
Kan ju bjuda på denna bild eftersom det är skinnjacke-väder ute idag! +++++

IT'S SO FLUFFY IM GONNA DIE

Som jag misstänkte. Inte köpte jag någonting heller... Värdelöst. Men jaja. En riktigt trevlig söndags utflykt blev det i alla fall! Nu vill jag ju bara ha mer helg. Orkar inte med skolan just nu. Men de får väl rulla på den här veckan! Sen är det helg igen. Och troligtvis händer det as mycket skoj då! Bio, match och annat mys!
Fast nu ska jag hoppa i duschen, sen äta twister och marsmallow fluff i min säng! Puss gullungar

TIDSINSTÄLLT

Tidsinställer ett inlägg här så ni har något att kika på medans jag är borta!
Nu förmodligen sitter vi och äter eller shoppar. Vad vet jag. Får se om de blir gris safari ikväll kanske! Man kan ju alltid hoppas :)

VINGÅKERS FACTORY OUTLET

Ja nu tänkte vi ta denna pärla till Vingåker! Får se hur denna resa slutar.. Men bilen ser ju rätt välutrustad ut så det här ska nog gå kanon! Hörs när jag kommit hem. Så får vi se om jag har med mig någonting nytt hem :) Pusseli.

PARTY ROCK ANTHEM

As skön låt. Och videon gör låten nå sjukt mycket bättre. Alltså kolla in dom feta coola danserna. As tufft. Vill också kunna dansa..

THE EARTH

Coola jag och Rita är som har samma bakrunds bild på våra apple apparater. Dock skulle jag med vilja ha en sådan lite Iphone som hon har. Men jag får nog helt enkelt klara mig med en Ipod och en Mac tills vidare!
Väntar just nu på att mina bak potatisar ska bli klara så jag kan äta dom. Börjar bli lite småttit hungrig. Ska nog fördriva tiden med att titta på något skojigt på SVTplay.

PINK IS THE NEW BLACK

Sitter här rätt ny duschad med ny målade rosa tå naglar å finger naglar! Ska ta mig något att äta sedan klä på mig och föna håret! Vet icke vad kvällen har att erbjuda, men något ska jag hitta på :) Hörs latero vänner..

SATURDAY WORK

Drar ner till jobbet och fördriver några timmar. Får väl se va denna lördag har att erbjuda senare! Tjing!!!

MYS FREDAG

Hej alla glada! Sitter här med Rita och lyssnar på skön musik medans vi målar naglarna. Får se vad vi hittar på sedan. Säkert något skoj! Ha en fin fredag allihop :)

SÅ KAN DET GÅ

Ja tyvärr så blev det ingen skola för mig idag. Men jag får jobba lite hemma med engelskan istället.
Fast först ska jag städa mitt rum och baka en kladdkaka! Det första MÅSTE jag verkligen göra så min mamma blir glad och ger mig fina saker :)
Och nu tametusan snöar det också. Att det aldrig kan bli vår..

DET MAN SKA SKRIVA HÄR ÄR INTE ALLTID LÄTT ATT KOMMA PÅ

Nu ska jag fara till skolan! Skön dag idag. Måste bara göra lite engelska sen är det liksom helg för mig! Helt kanon. Tidigt kommer jag hem också. Och senare på kvällningen väntar tacos! Allt för länge sedan jag åt det. Ska bli super gott! Längtar redan till kvälls middagen...

TOMORROW IT'S FRIDAY

Kastat mig i onepiecen och ska mysa ner i sängen nu. Ska även ta med mig lite smått å gott att tugga på. Det får man ju som sagt göra dagen före fredagen. Hehe. Typ någon regel jag kommit på själv, haha!
I morgon är det ju fredag ja och får se vad dagen har att bjuda på efter skolan. Troligtvis en tripp till kultingarna igen! Man kan ju hoppas på att man får gosa lite med dom... :)

CJUTIGA KULTINGAR

Nu ska jag hoppa in i duschen. För jag luktar gris som satan i håret. Luktar inte gott kan jag säga. Ja och anledning till att jag luktar lite gris är för att jag, Rita och Simon var en sväng till Olsson och kolla lite. Sen när vi skulle åka hem så ville jag å Rita in och kolla på gris kultingarna små! Hihi, dom va jätte söta! Men man luktar inte så gott nu kan jag säga. Men vad gör de om en sisodär 4 timmar när jag duschat?

TORSDAG

Halihallå! Dagen har gott as fort. Har bara hunnit med en mattelektion. För har nämligen varit med Rita till en sjukgymnast och spenderat antal timmar där. Fick lite övningar som kanske kan hjälpa henne att sluta ha ont. Så ja, det är där jag har spenderat den mesta tiden idag.

Har precis kommit hem och ska fixa lite nu. Vi hörs latero..

tHE fORBiddEN ROOM

Har plockat och trixat lite nu. Så tänkte varva ner lite och börja läsa min engelska bok som ska vara utläst om 3 veckor. Så det är ju bara att börja läsa dom 200 sidor man har! Den verkar ju rätt spännande, så det här ska nog gå bra..

HÄR VAR DET MACKOR

Hej mina vänner! Slutade tidigt idag, så är hemma i ganska rimlig tid. Har precis tryckt i mig tre mackor. Vet inte hur det gick till, men var så satans hungrig. Ska plocka lite å så här hemma nu och bara slappa tror ja innan träningen i kväll. Den är ju rätt sen så man hinner göra ganska mycket innan..

BLANDAT

Åh det bästa med att sova kvar hos syster i stan är att man kan sova längre på morgonen! Lycka att sova 1 och en halv timme mer. Det ger mycket vill jag lova. + att vi går bara till klockan 13.00 imorgon! Kan behövas eftersom vi gick till 16.00 idag.. Rätt segt, men så är det!

Vi har ju förresten jätte fint väder om dagarna nu! Varmt och härligt. Njutbart skulle jag vilja säga.. Hoppas det håller i sig nu ett tag så våren kan kika fram!

VI DRAR TILL FJÄLLEN

Ni har väl inte missat videon som Emma klippte ihop efter att vi varit i Klövsjö? Om ni har, så kolla in. Haha grymt rolig. Enligt mig i alla fall :)


UPPSALA STAD

Hallå hallå! Snabb update. Är kvar i staden hos syster min. Ätit gott och nu snart ska vi måla naglarna och sedan kolla på DH. De börjar ju nya avsnitt idag så man måste ju kolla! Kommer hem imorgon. Men har tidsinställt ett inlägg senare så det kommer inte bli helt dött! Så fortsätt klicka in här :) PUSSPUSS

HÄNDELSE- RIK DAG


Har intagit mig i slapp position nu.
Det har varit en mycket händelserik dag må jag säga. Lite ultralljud som jag hoppas slutar bra, några klädesplagg rikare, en alltför lång promenad med Rita som avslutades med att Kattmilla bjöd oss på glass på macken! Så nu förtjänar man att slappa lagom mycket innan träningen börjar. Dock måste jag hinna äta lite grann innan också. Men de ska väl inte bli några problem när man är rätt duktig på att äta..

TILL THE WOLRD ENDS


TUMMEN UPP

Idag har jag tagit lite ledigt ifrån skolan. Känns skönt att ha en extra dag å bara vara hemma. Fast jag ska alldeles snart göra mig i ordning. Ska iväg till den okända orten Tierp på ultraljud! Hoppas de ger bra resultat.. Ska även få sitta bakom ratten denna gång och inte bredvid. Wihoo!
Men nu måste jag skynda på lite. Tjing!



60 FRÅGOR

1. Hur gammal är du om fem år? 22 
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 1.72 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? nån wallander film
5. Vem ringde du senast? pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "haha de har jag med:D" till simon min bästa granne
7. Vad är dagens planer? sitta här, ha tråkigt och kolla på en massvis med TV
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? dunno, mest sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? 1 minut sen

11. Vilken ögonfärg har du? halvt blå
12. När vaknade du idag? 11
13. Har du någon gång hittat en katt? har jag säkert i mina dar
14. Vilken är din favoritplats? vart jag än är med mina bästa vänner är mina favoritplatser
15. Vilken plats föredrar du minst? kyrkogårdar
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i mitt dröm liv
17. Vad skrämde dig som barn? spöken, de gör dom fortfarande
18. Vem fick dig att skratta senast? rita, hon får mig alltid att le
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? äger några
20. Har du stationär eller bärbar dator? laptop. macen min

21. Sover du med eller utan kläder på dig? söt sov pyamas
22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra stycken
23. Hur många landskap har du bott i? västmanland och uppland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? helst skor
26. Är du social? självfallet
27. Vilken är din favoritglass? GB's tre smaker. vanilj, jordgubb och päron
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? precis allt
29. Tycker du om kinamat? mumma
30. Tycker du om kaffe? beskt, usch

31. Vad dricker du till frukost? oboy, c-vitamin eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? båda sidorna funkar. även mage och rygg
33. Kan du spela poker? ja. men tycker det är tråkigt
34. Tycker du om att mysa? gosa är aldrig fel
35. Är du en beroendemänniska? visst
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner och känner
37. Vill du ha barn? gjutet!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och ytterst lite spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nope. men skulle vara "kul" att bara pröva. vill inte göra mig så illa men..
40. Föredrar du havet eller en pool? beror på vad det är för hav. hehe

41. Vad spenderar du helst pengar på? sånt jag gillar
42. Äger du dyra smycken? ohja
43. Har du någon gång testat narkotika? nej fy
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? jordgubbar!
45. Vem är den roligaste människan du känner? haha, eh rita?
46. Välj ett ärr på din kropp? nått på benet
47. Vad har du för ringsignal? alla som inte dansar är våldtäktsmän-maskinen(dada life remix)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? har jag säkert
49. Flirtar du mycket? klart jag flirtar
50. Vart togs din profilbild för din blogg? my room

51. Kan du byta olja på bilen? kan väl inte va så svårt
52. Har du fått fortkörningsböter? ja 5 gånger.. nä ingen faktiskt
53. Vilken var den senaste bok du läste? hon går genom tavlan ut ur bilden
54. Läser du dagstidningen? nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? vem gör inte de?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? BANDIT
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ritas personnummer
59. När var du i kyrkan senast? det minns jag inte
60. Hur många tjejer och killar kan du lita på till 100%? oj, några stycken


STATISTICS

Det har varit lite upp och ner med statistiken på senare tid. Men igår, då jävlar vart de full rulle här inne på bloggen. Men de uppskattas bara! Gullungar...

LOVE

©PetraSäldebjer

LOVELY SUNDAY

Hade en mysig kväll igår ska jag tala om. Men innan det började bli mysigt så tröck jag i mig det här (bilden), å så gott det var! Bara jag tittar på bilden så blir jag stenhungrig. Ska förflytta mitt arsle in i köket och ta mig en mumsbit. Ljuva söndag!!!

BLOD ÄR TJOCKARE ÄN VATTEN

Haha blödarn här. Det slutar inte blöda. Även fast jag tejpat fast blodstillande vadd. Haha. Ja så går det när man är klantig och slinter!
Förberder mig inför kvällen. Den ska innehålla: Melodifestivalen finalen, godis, chips, massa läsk, 4 polare, prat, skratt (förhoppningsvis, vill ju inte ha nån såkallad "pinsam tystnad") och något mer säkert! Blir nog en kanon kväll nu när jag tänker efter..

WORK

Flyr iväg några timmar nu och jobbar. Är lagomt pigg så det här ska nog gå bra! Kom in och fika gott folk!

HÄLG

Köpte dessa solisar idag för endast 79:- nöjd är jag. Har även klippt mitt hår. Tog bort allt slitet. Känns otroligt skönT. Har även hunnit med att hälsa på min syster och alldeles nyss åt jag sushi! Mums. Grymt med helg..

HJÄRTAN

Idag är det dagen för fredag, då får man lov att provsmaka lite av de som ska ätas i helgen. Så ja jag tog lite gottigott och slog mig ner i sängen. Känner mig rätt trött så ska nog inta sängen igen för att sova. På de viset blir det helg fortare!

SKINNJACKA

Ja sitter nu och letar ihjäl mig efter en ny skinnjacka. Har tröttnat på mina två andra och vill ha något i den här stilen! Så vilken av dessa är nu snyggast!? SNÄLLA, hjälp..
Har ju haft en nedrans otur med letande av skinnjackor nu på sistone kan man ju säga.. Hehe

SEMMELDAGEN

Alla tjatar om Fettisdagen. Själv kallar jag den Semmeldagen. Haha. Fick en semla av mamma  i alla fall att smaska på. Får se om jag orkar hela.. har ätit massa sen jag kom hem och det var inte för allt så länge sedan.
Ska kasta mig i sängen min med semlan och slappa gärnet hela kvällen ut. As soft. Puss!

TODAY

Ungefär såhär har min dag sett ut. Lekte lite på gymmet på idrotten och sedan var jag med Rita och Simon och pröva kostymer och skjortor och sen till sjukgymnasten med Ritan. Gick fint alltihop.
Har kastat mig i onepiecen nu och myser runt. Träning latero!

MOTHERFUCKER

Ja vad ska man dra för slutsatser av den här dagen då? Jo, inte hittade jag ett jota i staden i alla fall. Kom hem med lika mycket pengar på kortet som jag kom dit. Fast en 100 fattigare för de enda vi gjorde var att äta. Haha, men mat är väl ändå underbart gott de. Blev lite hamburgare, cupido sallad och munkar.
Har hoppat i Onepiecen nu efter duschen och ska börjar packa väskan inför imorgon. Sedan slänga mig i sängen för gudars skymning vad jag är trött och mina fossingar gör ont... Så Godnighty babes!

BIG CITY

Drar mig in mot staden med Rita för att fördriva denna söndag. Får se vad vi kommer hem med för skoj.
Hade i alla fall en jätte trevlig dag igår. Men man kan ju inget annat än att ha trevligt här i Tärnsjö! Så är det bara.
Nej nu kallar bussen. Puss

SKOJIGT

Nu beger jag mig ned mot folketshus för lite taco och skoj med laget!

BILDER FRÅN LAG DAGEN


LAGDAG

Nu ska jag bege mig ut och ner till sporthallen för att ha en kanon dag med alla brudar ifrån laget! Så det är bara att dra på ett glatt humör nudå ;) Och det blir nog en massa skoj vi hittar på. Hörs latero!

LOVISA IS IN THA HOUSE

Nu är Lovisa här! Vi ska mysa runt och ha det super bra. Hihi

WANT STUFF

Skulle inte vara fel med lite vår nu så man kan bära sånt här härligt! Fast det är nog långt kvar med tanke på så mycket snö de finns kvar.. Men längtar såå mycket tills all snö bestämmer sig för att försvinna!

MISSING

Saknar några ringar. Dem som är inringade för att vara mer exakt. Har du sett dom? SNÄLLA lämmna tillbaka eller berätta var du såg dem senast. Jag saknar dem :(

UPDATE

Nu är det helg för min del. Har tagit lite ledigt från min enda lektion imorgon. Ska till farbror doktor och undersöka lite konstiga saker som tycks växa på min kropp. Blir förmodligen inget långt besök, men lite ledighet för min del skadar inte! Lovisa kommer och har det mys med mig sedan imorgon kväll. Det var länge sen. Vi hittar väl på något bus som vanligt! Cya

ONE PIECE - JUMP IN

Äntligen. Idag så kom den! Hihi så mysig. Blir nog mitt favorit plagg nu..

RSS 2.0